Dienas pirmā puse solās būt diezgan veiksmīgs un produktīvs periods. Šodien tavs entuziasms tiks harmonizēts un apvienots ar pozitīvām emocijām un spēju  smagi strādāt. Šī iemesla dēļ darbā spēsi panākt milzīgu progresu. Diena var izrādīties arī veiksmīgs brīdis jaunu darbību uzsākšanai.

 

auns-mil-horAuns

Šodien pieaugs tava finanšu apetīte. Juteklisko instinktu apmierināšana kļūs teju par nepieciešamību, mudinot tiekties pēc aktīva radošuma, kas šodien kļūs arvien izteiktāks. Zvaigznes norāda, ka kāds mīlas stāsts, kas sāksies tieši šajā  periodā, var būt aizraujošs un neaizmirstams vēl daudzus turpmākos gadus.  

 

 

versis-mil-horVērsis

Cilvēki ap tevi šodien var būt daudz emocionālāki un uzbudināmāki nekā parasti. Apdraudējums mierīgai līdzāspastāvēšanai un stabilai dzīvei var nākt no kāda, kuru tu nemaz neuzskatīji par vainojamu tajā. Esi uzmanīgs, kad mijiedarbojies ar cilvēkiem, kuri tev patīk un ir nozīmīgi. Šodien no citiem vari piedzīvot savtīgumu, snobismu un centienus izmantot tevi.

 

 

dvini-mil-horDvīņi

Planētas norāda, lai esi uzmanīgs, kad pārvietojies pa ceļu vai strādā ar kādām iekārtām. Centies izvairīties no konfliktiem ar savu ceļojumu pavadoņiem, kolēģiem, radiniekiem un citiem cilvēkiem no tava regulārā paziņu loku. Atturies no spontānas flirtēšanas, ja apzinies, ka starp jums neizveidosies nekas nopietns.

 

 

vezis-mil-horVēzis

Šodien īpaši izteikta un paaugstināta būs tava seksuālā dziņa un jutekliskums. Tevi, visticamāk, vadīs pastāvīgas, spontānas vēlēšanās, kas mudinās izvēlēties riskantas darbības un rīcības tavā personīgajā dzīvē. Adrenalīns un spēcīgas kaislības šodien tiek teju garantētas, tomēr zvaigznes brīdina, ka tava drošība tomēr var tikt apdraudēta.

 

 

 

lauva-mil-horLauva

Miers, savaldība un kontrole pār savām emocijām šodien var izrādīties nenovērtējama! Šīs īpašības ļaus tev saglabāt pareizu līdzsvaru sarežģītā situācijā. Ir iespējamas nopietnas bažas saistībā ar ģimenes lietām, laulāto attiecībām vai intīmo dzīvi.

 

 

 

jaunava-mil-horJaunava

Cilvēku jūtīgums un tava paaugstinātā emocionalitāte var kavēt uzsāktos darbus, kompromisu produktivitāti un tavu centienu efektivitāti. Mēģini piemērot neparastas, netradicionālas pieejas problēmu risināšanai un centies tās šodien atšķetināt. Dari kas tavos spēkos,  lai izmantotu kādu saspringtu situāciju – praktiskiem, miermīlīgiem mērķiem.

 

 

svari-mil-horSvari 

Tava radošā vai mīlas dzīve solās būt notikumiem bagāta. Tomēr tu vari ciest neveiksmi biznesa jautājumos un/vai kāda  darījuma attīstīšanā. Planētas norāda, lai šodien labāk nesāc jebkādus mārketinga projektus. Zvaigznes iesaka būt uzmanīgam, ja esi atvaļinājumā, kā arī nezaudēt modrību ļaujoties jautrībai, īpaši, ja tev apkārt ir cilvēki, kurus tik tikko zini.

 

 

skorpions-mil-horSkorpions
Planētu stāvoklis norāda, ka šī ir slikta diena jauniem darījumiem. Tavi vecie ieradumi, iedzimtās īpašības un audzināšanas stils sāks ievērojami izpausties tieši šodien. Ja pēc savas dabas esi aktīvs, vari visai skarbā veidā pieprasīt priekus un baudas no citiem, svēti ticot, ka tev uz to ir visas tiesības. Nešauj pār strīpu, Skorpion!

 

 

strelnieks-mil-horStrēlnieks

Šodien tev milzīgu kārdinājumu sniegs viss riskantais, eksotiskais un erotiskais, kā arī dažas aizliegtas darbības. Planētu stāvoklis norāda, lai padomā divreiz pirms izlem ļaut savu slepeno vēlmju Džinam izkļūt no pudeles!  Zvaigznes uzsver, ka šajā dienā nebūs viegli kontrolēt nesen uzsāktus procesus.

 

 

mezazis-mil-horMežāzis
Jo neparastāku ceļu šodien izlemsi iet, jo lielāka iespējamība, ka piedzīvosi tajā dažādas neparedzētas komplikācijas. Tāpat šajā dienā tu, visticamāk, būsi pakļauts ļoti izteiktām emocijām un dziļām reakcijām, galvenokārt šo grūtību dēļ. Esi uzmanīgs ar komerciāliem eksperimentiem, jo finanšu zaudējumu risks šodien ir diezgan augsts.

 

 

udensvirs-mil-horŪdensvīrs

Tavu rīcību šodien var pamudināt kaislības, ne skaidrais saprāts. Planētas norāda, lai šajā dienā nestrīdies ar cilvēkiem, kā arī labāk neuzsāc jebkādus jaunus projektus. Lai gan tu spēj labi izsvērt lēmumus, šajā dienā var izrādīties visai grūti tos realizēt.

 

 

zivis-mil-horZivis

Dzīve šodien pasargās tevi no skarbākajām neveiksmēm un visrūgtākajiem zaudējumiem, kas saistīti ar kādiem visai sarežģītiem apstākļiem. Tomēr tev nevajadzētu paļauties un cerēt tikai uz veiksmi. Visticamāk, sajutīsies lieliski, baudot kaislību un emociju jūru, tomēr planētu stāvoklis mudina, lai saglabā savu veselo saprātu un centies ievērot mērenību it visā.

 

 

Lielisku dienu!

Iepriekšējais rakstsAr šādām metodēm meklē Latvijā pazudušo dronu – VIDEO
Nākamais rakstsInfektologs Dumpis pikts: Cilvēki maija svētkos pret ierobežojumiem nav izturējušies nopietni