Pirmā dienas puse nesolās būt pārāk veiksmīga, iespējamas straujas garastāvokļa svārstības. Ja sapratīsi, ka spēcīgu emociju izrādīšana šajos apstākļos ir bezjēdzīga, kļūs vieglāk un spēsi tikt galā ar nelielām nepatikšanām. Atmet pārmērīgu emocionalitāti, kad sazinies ar cilvēkiem.

 

auns-mil-horAuns

Šī ir labvēlīga diena komunikācijai, kā arī biznesa un personīgo problēmu apspriešanai. Tomēr nelielas problēmas var radīt starppersonu attiecību finansiālā puse. Planētu stāvoklis norāda, ka jebkuras grūtības šodien var pārvarēt ar diplomātisku pieeju, apņēmību, emocionālo līdzsvarotību un nosvērtību.
 

versis-mil-horVērsis

Diena veicinās aktivitāti un piedāvās iespējas vairot enerģiju un pielietot to ikdienas darbos. Šodien tu vari veiksmīgi izmantot kādas personas pakalpojumus attālinātā veidā, jo īpaši, ja runa ir par savstarpēju sadarbību un izdevīgām partnerattiecībām. Mijiedarbība ar cilvēkiem, īpaši kolēģiem, radiem, asistentiem un padotajiem –  solās būt patīkama un efektīva.  

 

dvini-mil-horDvīņi
Planētas norāda, ka šī ir laba diena, lai dotos kādā  izbraucienā vai  pastaigā, , taču neaizmirsti, ka jāievēro visi noteikumi, kas aktuāli šīs ārkārtas situācijas dēļ. Ja tavam izbraucienam ir kāds skaidrs mērķis un jūti, ka tev ārkārtīgi nepieciešams, tā teikt, izvēdināt galvu – šo laiku spēsi izbaudīt vēl vairāk. 

 

vezis-mil-horVēzis

Šis ir labs brīdis, kad veltīt laiku, kam agrāk nav pieticis resursu. Tavas attiecības ar laulāto draugu vai mīļoto cilvēku, kā arī ar kādu citu personu, kurai ir svarīga loma tavā dzīvē, var uzlaboties,  pilnveidoties un stabilizēties. Planētu stāvoklis norāda, ja tu esi sasniedzis izpratni attiecībā uz nozīmīgākajām jūsu līdzāspastāvēšanas sastāvdaļām, pārējais diez vai šodien radīs kādas problēmas.

 

lauva-mil-horLauva

Tev šodien ir lieliska iespēja izbaudīt jaunas sajūtas un realizēt noderīgas iniciatīvas. Tavi iepriekšējie darbi un pūles šajā dienā var iegūt daudz līdzsvarotāku un harmoniskāku kopainu, liekot justies daudz labāk, pateicoties taviem vai kādiem kopīgiem centieniem, kas padarīs daudzas tavas dzīves nokrāsas daudz pievilcīgākas.

 

jaunava-mil-horJaunava

Planētu stāvoklis iezīmē, ka finansiālā veiksme ir iespējama tikai pateicoties labai organizēšanai, disciplīnai un spējai atturēties no nevajadzīgiem izdevumiem ar nodomu –  panākt soli tuvāk daudz svarīgākiem mērķiem. Tev var rasties iespēja parādīt un izpaust slēptu aktivitāti un radošu izdomu, īpaši rīkojoties finansu un citos ar uzņēmējdarbību saistītos aspektos, kā arī jebkurās citās jomās, kas pieprasa sadarbību un sekmīgu partnerību.

 

svari-mil-horSvari

Tu šajā dienā vari sākt demonstrēt savu iedzimto tiekšanos pēc skaistuma, harmonijas, līdzsvara, rūdījuma un enerģiskuma. Tavs draugs, partneris vai dzīvesbiedrs, visticamāk, labprāt palīdzēs ar to. Planētu stāvoklis iezīmē, ka šodien kāds tev nozīmīgs cilvēks būs gatavs sniegt tev nozīmīgu padomu, ja vien tu pats to vēlēsies.

 

skorpions-mil-horSkorpions

Šajā dienā nevajag nest visu pasaules smagumu vienam pašam! Šī ir diena, kad ir laiks paskatīties apkārt – ir jābūt kādam draugam, partnerim vai kādam citam, kurš rūpējas par tevi un ir ieinteresēts sadarbībā un partnerībā, un, visticamāk, ir bijis jau ilgu laiku.

 

strelnieks-mil-horStrēlnieks

Šī ir lieliska diena, lai sazvanītos ar saviem draugiem, domubiedriem, padomdevējiem vai mīļoto cilvēku. Sadarbība ar advokātu var izrādīties visai izdevīga. Planētu stāvoklis norāda, lai nezaudē no sava redzesloka materiālos un organizatoriskos aspektus savās attiecībās. Tajā pašā laikā, neliec uz tiem pārāk lielas cerības, neradi no kurmja rakumiem – nepārvaramus kalnus!

 

mezazis-mil-horMežāzis

Planētas brīdina, lai neņem pie sirds pārāk daudz dažādas šīs dienas nianses, īpaši, kad mēģināsi izveidot, uzturēt vai atjaunot pareizos kontaktus. Labas partnerattiecības var nodrošināt ārēju atbalstu un palīdzību, tās pat var izvilkt tevi no kādas bīstamas krīzes. Tomēr var arī gluži pretēji – ievest daudz dziļāk nepatikšanās un stimulēt bažas tavā dzīvē. Meklē nepieciešamo balansu!

 

udensvirs-mil-horŪdensvīrs

Šis ir ideāls brīdis, lai atrisinātu problēmas, kas saistītas ar izglītības jautājumiem, ideju izplatīšanu un juridiskā atbalsta organizēšanu tavā uzņēmējdarbībā. Šodien vari mēģināt rast sapratni ar ienaidniekiem un līdzsvarot sāncensību ar konkurentiem.

 

zivis-mil-horZivis

Šajā dienā ir visai ticamas kritiskas situācijas partnerībā, juridiskajā palīdzībā, profesionālajos kontaktos un neformālajā sadarbībā. Iespējamas neparedzētas problēmas – atteikums vai kavējums, kas saistīts ar informācijas saņemšanu, dokumentu apstrādi vai ceļojuma realizēšanu.

 

Veiksmīgu dienu!

Iepriekšējais rakstsDarbu zaudējušajiem un dīkstāvē sēdošajiem iespēja nopelnīt Latvijas laukos – VIDEO
Nākamais rakstsPVD: Covid-19 var apdraudēt arī kaķus