Neraugoties uz to, ka šī kopumā būs harmoniska diena, dažādas nelielas grūtības un problēmas tomēr ir iespējamas. Šis laiks ir labvēlīgs jaunu cilvēku sastapšanai, kas var vainagoties ar kādu romantiku vai mīlestības pilnu piedzīvojumu.

 

 

auns-mil-horAuns

Diena ir labvēlīga studijām ārvalstīs vai kādā citā pilsētā, kā arī, lai apdomātu izglītības papildināšanu neklātienē. Iespējams, pastiprināsies tavi elektroniskie sakari. Zvaigznes norāda, ka vari izjust nepieciešamību atzīties kādā savā grēkā vai meklēt skolotāja vai garīgā mentora padomu.

 

 

versis-mil-horVērsis
Zvaigznes norāda, ka tavas draudzīgās attiecības ar kādu nozīmīgu personu šodien var strauji mainīties. Tās, visticamāk, nepaliks tādas pašas kā bija vakar. Vari apjaust, ka kādā grūtā situācijā daži cilvēki, kurus uzskatīji par draugiem, nepiedāvā noderīgu palīdzību, tie drīzāk būs tukši vārdi un solījumiem, kas neuzmundrinās tevi un pat savā ziņā maldinās. Savukārt ar tiem, kuri pret tevi ir patiesi, šajā dienā vari pastiprināt savstarpējo saikni.

 

 

dvini-mil-horDvīņi

Šodien vari piedzīvot kādu konfrontāciju ar partneri, klientu, skolotāju vai priekšnieku. Diskusijas temats, visticamāk, būs visai sarežģīts, un katra strīdā iesaistītā puse noteikti būs pārpilna ar autoritatīviem faktiem un argumentiem, kam vajadzētu darboties katram savā labā. Zvaigznes norāda, ka šodien nav labākais brīdis, kad uzņemties jaunu profesionālo atbildību.
 

vezis-mil-horVēzis

Šodien darbā iespējami zināmi asumi vai negaidīti pavērsieni. Kādi apstākļi var mudināt tevi domāt par komandējumu vai papildus izglītības nepieciešamību. Šis ir labvēlīgs laiks darba tikšanām, informācijas vākšanai, kolēģu amatu pienākumu precizēšanai, kā arī tam, lai apspriestu dažādas pašreizējās problēmas.

 

 

lauva-mil-horLauva
Zvaigznes tev šodien teju apsola harmonisku omu un labu pašsajūtu. Dienas laikā tev var rasties kāds jauns iemesls optimismam! Piemēram, visticamāk, saredzēsi sava smagā darba pirmos augļus, kā arī saskatīsi veidu, kā vari enerģiski pielietot savus dabiskos talantus.

 

 

jaunava-mil-horJaunava

Ja tev ir noslēpumi, esi šodien īpaši uzmanīgs, jo kādā kaislīgā brīdī, var rasties situācija, kas apdraudēs tavu slepenību. No otras puses šī diena nesīs iespēju atklāt daudz jaunas informācijas par saviem partneriem. Mēģini atdalīt, atšķirt patiesību no meliem, citādāk tu šajā dienā riskē noslīkt informācijas pārbagātības jūrā.

 

 

svari-mil-horSvari 

Planētas norāda, lai šodien neļauj ciest savai pašcieņai, ja tavs partneris kļūs arvien pievilcīgāks un veiksmīgāks. Tā vietā lai būtu skaudīgs par kāda cita talantu, palīdzi šim cilvēkam pilnībā izrādīt šīs prasmes. Šodien ir diezgan liela varbūtība, ka tavu interesi saistīs paziņu loka paplašināšana. Tāpat taviem ierastajiem pienākumiem var nākties pievienot vēl kādu mērķi.

 

 

skorpions-mil-horSkorpions
Ja šodien nodarbojies ar pakaļdzīšanos pēc naudas, nepaļaujies pārāk daudz uz saviem talantiem, jo ne visi no tiem tiks pareizi pielietoti mērķa realizēšanai. Esi uzmanīgs rīkojoties ar naudu vai piesardzīgs brīdī, kad organizē kādu finansu darījumu, jo īpaši, ja tajā ir iesaistīti lielāki līdzekļi.

 

 

strelnieks-mil-horStrēlnieks
Šīs dienas laikā tu var droši izmantot pašreizējās vajadzības kā vislabāko ceļvedi savai rīcībai. Apstākļi būs tev labvēlīgo visas dienas garumā! Zvaigznes norāda, ka šodien tev var rasties jauni hobiji vai īpaši ieskaitīsies kādā, kas vairāk balstīts uz emocijām. Neaizmirsti ievērot dažādus noteikumus un atceries par etiķetes nozīmību.

 

 

mezazis-mil-horMežāzis

Šo dienu vari pilnībā veltīt mācībām, sociālo kontaktu stiprināšanai, kādam izbraucienam vai informācijas ģenerēšanai. Nenoraidi pat visniecīgāko, šķietami maznozīmīgāko vai pat apšaubāmāko informācijas avotu, jo ir pilnīgi iespējams, ka tās ir tieši zināšanas, no kā spēsi iegūt maksimālu labumu jau pavisam tuvā nākotnē.

 

 

udensvirs-mil-horŪdensvīrs

Ir pienācis laiks mainīt tavu paziņu loku! Tu iegūsi daudz  lielāku labumu, ja pārskatīsi tos cilvēkus, ar kuriem sazinies ikdienā,  izdomājot principus pēc kuriem turpmāk veidosi un plānosi savstarpējo komunikāciju. Iespējams, ar kādu no šīm personām jau sen ir  jāsocializējas daudz stingrāk. Maz ticams, ka šodien spēsi pilnībā realizēt šo ieceri, jo slāpes pēc komunikācijas var gūt virsroku pār veselo saprātu.

 

 

zivis-mil-horZivis

Šodien aizvien pieaugs tava elastība, mobilitāte un pielāgošanās spēja dažādām situācijām. Tāpat aizvien aktuālāka kļūs tiekšanās pēc izglītības, zināšanām vai savu personīgo spēju paplašināšanas. Visticamāk, šodien lielākoties vēlēsies uzstāt uz savu pārliecību un viedokli, mēģinot pārliecināt visus, ka tev ir pilnīgi visas tiesības domāt tā un ne citādāk. Zvaigznes nobrīdina, ja šo taktiku izmantosi ļaunprātīgi, riskē sagraut savu reputāciju.

 

 

Lai izdevusies diena!

Iepriekšējais rakstsMilzu ugunsgrēks Pierīgā, ar liesmām cīnījušies desmitiem glābēju – VIDEO
Nākamais rakstsSmaga avārija sestdienas pievakarē notikusi Kurzemē – VIDEO