Šodien vairāk laika vēlēsi veltīt saviem hobijiem un interesēm, kā arī jutīsi lielāku pieķeršanos pret dažādām lietām un cilvēkiem.

 

aunsAuns

Auna zīmē dzimušajiem pret apkārtējiem šajā dienā jāattiecas sevišķi uzmanīgi. Tu mēdz būt tik aizrautīgs un motivēts, ka steigā kļūsti neapdomīgs un aizmirsti apdomāt to, kādu ietekmi tava rīcība atstāj uz līdzcilvēkiem un tas šajā dienā sagādās ievērojamas problēmas tev pašam.

 

 

versisVērsis

Vēršiem gaidāma mierīgāka diena kā ierasts, kas aizritēs bez vērā ņemamiem starpgadījumiem. Tāpat arī jutīsies motivēts vairāk pievērsties saviem darba pienākumiem. Ja iespējams, brīvos brīžus velti savām interesēm, piemēram, mūzikai vai mākslai.

 

 

dviniDvīņi

Sociāli aktīvajiem Dvīņiem ieteicams šo dienu izmantot, lai dalītos ar citiem nozīmīgā informācijā. Tādejādi tu ne vien nodrošināsi tās apriti cilvēku vidū, bet arī ļausi apkārtējiem sevī ieraudzīt ko vairāk kā tikai pļāpīgu personību.

 

 

vezisVēzis

Vēžiem ieteicams pavadīt laiku kopā ar ģimeni un tuvākajiem draugiem, kopīgi pievēršoties dažādām interesēm un hobijiem. Tev ir spēcīgas saiknes ar ģimeni, taču var būt visai sarežģīti uzturēt jēgpilnu komunikāciju, ja vienīgais vienojošais faktors ir tikai asinis.

 

 

lauvaLauva

Lauvām vajadzētu pameklēt vienojošas, kopīgas lietas un intereses ar apkārtējiem, taču izvairīties no savu aizraušanos uzspiešanas citiem. Tev labi izdodas saprasties ar citiem, bet, neraugoties uz to, primāri vienmēr domā tikai par sevi un tas atstāj manāmu ietekmi uz savstarpējo komunikāciju. Protams, ne pozitīvu.

 

 

jaunavaJaunava

Jaunavas zīmē dzimušajiem jācenšas fokusēties uz sevi un savām vēlmēm. Neļauj darbam laupīt tavu brīvo laiku un nenes to mājās. Tā kā tev interesē dažādi ar veselību un uzturu saistīti jautājumi, apsver iespēju pagatavot sev gardu maltīti vai pavakariņot mīļākajā restorānā.

 

 

svariSvari

Svariem diena ritēs visai mierīgi un lieli konflikti nav gaidāmi, kas nozīmē, ka tev būs vairāk laika, ko veltīt savām interesēm un hobijiem. Ja vēl neesi pievērsies nekam konkrētam, tad šī ir īstā diena, lai atklātu priekš sevis kādu jaunu aizraušanos.

 

 

skorpionsSkorpions

Skorpioniem šajā dienā ieteicams mēģināt noskurināt nost no sevis jebkādas negācijas un veltīt sevi un savu laiku pozitīvām lietām savā dzīvē. Pavadi laiku ar sev tuviem cilvēkiem, darot lietas, kas tev sagādā prieku. Uzdrošinies izmēģināt arī ko jaunu.

 

 

strelnieksStrēlnieks

Strēlnieki mīl pavadīt laiku ārpus mājas un labprāt to izbauda vienatnē. Tavas kaislības ir sports un jaunu zināšanu gūšana. Tu esi vispretrunīgākās zīmes pārstāvis ar visdažādākajām interesēm un tas nozīmē, ka tev ir bezgala daudz iespēju, kā šo dienu pavadīt.

 

 

mezazisMežāzis

Mežāžiem nav kopīgu interešu, kas viņus visus vienotu, taču, lai arī atšķirīgas, tās tomēr pastāv. Ņemot vērā tavu tendenci smagi un pat pārāk smagi strādāt, šodien prātīgāk būtu pievērsties kādam no saviem hobijiem. Ja vēl neesi tādu sev atradis – šī diena ir īstais laiks, lai to atrastu.

 

 

udensvirsŪdensvīrs

Ūdensvīrus ļoti aizrauj dažādi politiskie un sociālie jautājumi, par kuriem tiem ir savs viedoklis, kurā tie labprāt arī dalās. Centies neuzspiest to citiem un ļauj, lai apkārtējie pirmie ar tevi uzsāk sarunu par sev svarīgām un interesējošām tēmām, nevis pats meties kārtējo reizi pārrunāt savas rūpes, raizes un satraukumus.

 

 

zivis-2Zivis

Zivju zīmē dzimušajiem ieteicams brīvos brīžus veltīt aktivitātēm un interesēm, kuras neprasa daudz enerģijas un laika. Tu nespēj ilgstoši saglabāt uzmanību uz vienu konkrētu lietu un, diemžēl, tas attiecas ne vien uz taviem darba pienākumiem, bet arī lietām, kuras tevi patiesi sākotnēji interesē.

 

Jauku dienu! 

Iepriekšējais rakstsAtklāts Meganas Mārklas dzemdību datums: solās būt dubultsvētki
Nākamais rakstsMīklaini pazuda ar trim maziem bērniem – policija noskaidrojusi jaunās māmiņas likteni