Tavs entuziasms un vēlme rīkoties ievērojami pieaugs, taču ļoti svarīgi, lai, jebkuru darbu darot, tu nesteigtos un pietaupītu savu enerģiju. Nesoli to, ko nevari izpildīt.

 

Auns

Šodien spēsi tikt galā ar dažādām problēmām un veikt savus pienākumus ar vislielāko skaidrību. Šī diena palīdzēs tev saredzēt dzīves reālo ainu, plānot ko jaunu un sistematizēt savas domas un darbus. Disciplinē sevi – tā būs tava panākumu atslēga.

 

Vērsis

Ar pašdisciplīnu tev šodien problēmu nebūs. Tev solās veikties gan profesionālajā, gan privātajā jomā, jo īpaši lietās, kas saistītas ar izglītību un juridiska rakstura jautājumiem. Taču atceries – tu nedrīksti ļauties slinkumam. Pat uz sekundi ne.

 

Dvīņi

Visas dienas garumā tev jāpievērš uzmanība tam, lai tu spētu saglabāt līdzsvaru starp savām vajadzībām, vēlmēm un pienākumiem. Tev jāiemācās uzņemties atbildība ne vien par sevi, bet arī par tiem, kuri ir tavā pakļautībā vai gādībā. Ievēro visus noteikumus lai ko tu darītu, pretējā gadījumā – panākumu nebūs.

 

Vēzis

Šodien būs grūt valdīt savas emocijas. Attiecības pat ar tuvākajiem varētu būt diezgan vēsas, iespējams, sajutīsi nelielu atsvešināšanos no visa un visiem. Neaizmirsti arī par to, ka neesi vienīgais uz pasaules, tāpēc ir nepieciešams dažādās situācijās meklēt kompromisus. Labāk iemācies brīvprātīgi rēķināties ar citiem, pretējā gadījumā – tev nāksies to darīt piespiedu kārtā.

 

Lauva

Šodien būs diezgan grūti darīt savus darbus. Plāno savas finanses, ņem vērā ne vien savas, bet arī ģimenes vajadzības. Tava fiziskā un emocionālā labsajūta būs atkarīga no tavām spējām ievērot pastāvošos noteikumus.

 

Jaunava

Iemācies “saņemt sevi rokās”. Tas būs daudz vieglāk nekā, ja tev uz tavām kļūdām norādīs apkārtējie. Novelc stingrs robežas un ievēro tās. Mēģini visu izdarīt noteiktajos termiņos un pildīt savs solījumus.

 

Svari

Tev šodien jāpievērš uzmanība tam, lai tu kaut nedaudz būtu kustībā. Tavam uzņēmumam vai vienkārši darāmajiem darbam ir jābūt ar stabilu pamatu, lai tu spētu to turpināt attīstīt. Tev ir nepieciešama uzticama komanda vai kolēģi, uz kuriem vari paļauties, lai kas arī notiktu. Padomā par to!

 

Skorpions

Šodien ir labas izredzes uz personīgo progresu. Taču katrai monētai ir divas puses, jeb kā latviski saka – katram kokam divi gali. Tas nozīmē – darbojies uzcītīgi, jo tikai tā spēsi darīt vajadzīgo, reaģē uz grūtībām atbildīgi, disciplinē sevi un ievēro profesionālo kompetenci.

 

Strēlnieks

Tavam partnerim personiskajā vai biznesa dzīvē arī ir viedoklis par visu. Taču viņa ego vai vienkārši mākslas valdzinājumam nevajadzētu atņemt tev iespēju gūt savus garantētos ienākumus. Šodien pacenties līdzsvarot savas un vēl kāda cilvēka intereses.

 

Mežāzis

Solās būt laba diena. Iespējams, sapratīsi daudzas lietas, un vairums tavu kaprīžu tiks apmierinātas.  Ja kāds privātajā vai karjeras jomā tevi kaitina, ķeries pie vadības grožiem, lai to atrisinātu. Sarežģītas situācijas vairo pieredzi!

 

Ūdensvīrs

Šodien daudz vieglāk nekā parasti tu spēsi ievērot noteikumus, īstenot mērķus vai paturēt noslēpumā to, ko tiešām vajag neizpaust. Cīņas spars palīdzēs tev risināt profesionāla vai finansiāla rakstura problēmas, vai nesaskaņas ar mīļajiem.

 

Zivis

Šodien, iespējams, tevi pārņems pārlieku liela mērķtiecība un tālredzība nekā jebkurā citā dienā. Uz lietām spēsi paraudzīties no cita, daudz perspektīvāka un praktiskāka leņķa, vadoties arī pēc savām emocijām un personīgajiem sasniegumiem. Šodien arī vairāk vēlēsies uzklausīt sava partnera vai drauga viedokli.

 

Lai tev lieliska šī diena!

Iepriekšējais rakstsCovid-19 situācija diennakts laikā saasinājusies vēl vairāk, NMPD ziņo par rindām pie slimnīcām
Nākamais rakstsNo Covid-19 mirusi persona ar viltotu sertifikātu; vēl vairāki smagā stāvoklī