Šodien pievērs uzmanību apkārt notiekošajam. Paskaties – iespējams, ieraudzīsi daudz vairāk nekā cerēts. Iegūsi daudz vairāk nekā spēji iedomāties.

 

 

auns-mil-horAuns

Šodien tavas emocijas svārstīsies. Iespējams, tev pat šķitīs, ka kāds tevi tur teju vai pavadā. Var gadīties, ka nespēsi izteikt sevi tik labi, cik vēlētos, būsi nobijies vai kautrīgs. Ja tā notiek – mēģini atbildēt sev uz jautājumu – “Kāpēc?” Vai citi cilvēki tev liek šādi justies, vai tu pats neesi īsti apmierināts ar to, ko dari? Atbildes meklē sevī, nevis citos.

 

 

versis-mil-horVērsis

Uzmanies, neļauj savam vai kāda cita sliktajam garastāvoklim izbojāt visu tavu dienu. Mēģini neeksplodēt un pārlieku neietekmēt apkārtējos cilvēkus. Emociju uzplūdā visbiežāk cilvēki nespēj adekvāti reaģēt, nespēj precīzi atspoguļot realitāti. Mēģini koncentrēties un jebkurā situācijā saglabāt veselo saprātu.

 

 

dvini-mil-horDvīņi

Attiecībās šodien var klāties diezgan grūti, tāpēc nespēlējies ar tām, nedari neko, kas nesanāk dabiski. Tavs šīs dienas moto varētu būt: “Ja tev nav nekā jauka, ko pateikt, labāk nesaki neko!” Pievērs uzmanību tam, ko dari un atceries, ka ne vienmēr tu būsi uzvarētājs.

 

 

vezis-mil-horVēzis

Šodien tev vajadzētu izvirzīt prioritātes – visupirms palīdzē atrisināt citu cilvēku vajadzības. Ir ļoti svarīgs līdzsvars starp egoismu un pašaizliedzību – mācies balansēt. Neupurē sevi un nekļūsti par kalpu citiem, taču neesi arī akmens sirds, kurš domā tikai par sevi. Tava rīcība vienmēr ietekmēs arī citus, tāpēc domā par to, ko dari.

 

 

lauva-mil-horLauva

Esi disciplinēts. Ievēro savas un citu cilvēku robežas – nepārkāp tās. Tu vari pasmieties par problēmām, taču atceries – tādā veidā tās netiks atrisinātas. Tev jāmācās pateikt “Nē!” citiem, jo neviens cilvēks nevar izdarīt pilnīgi visu, palīdzēt absolūti visiem. Ļoti svarīgi būs saprast, kas ir tas, kas tev patiesi ir vajadzīgs.

 

 

jaunava-mil-horJaunava

Nepārcenties! Ne labā, ne sliktā nozīmē. Tu nevari darīt pāri sev un saviem spēkiem, tāpēc necel vairāk kā vari panest. Iespējams, jutīsies vainīgs par lietām, ko neesi darījis, pie kā patiesībā itin nemaz neesi vainojams. Saproti to, ka ne jau tev vienam par visu vienmēr jāuzņemas atbildība. Šodien vari emocionāli ietekmēt citus – izmanto to savā labā.

 

 

svari-mil-horSvari

Iespējams, šodien nevēlēsies saredzēt neko citu, kas notiek tev apkārt, kā vien koncentrēties uz savām lietām un problēmām. Var gadīties, ka sajūtas būs tādas, it kā ka kāds tevi bremzē vai pat velk atpakaļ. Mēģini nedomāt par daudzām lietām vienlaikus, bet darīt visu prioritārā secībā.

 

 

skorpions-mil-horSkorpions

Šodien jutīsies tā, it kā tu nesaņemtu uzmanību tik, cik tev nepieciešams vai, cik esi pelnījis. Šī iemesla dēļ vari apvainoties uz cilvēkiem, no kuriem tu gribēji sagaidīt šo uzmanību. Taču šī attieksme neiežēlinās apkārtējos, tieši pretēji – var sadusmot un radīt problēmas. Koncentrējies uz sevi un iemācies saprast, ka citiem nav jācieš tavu emociju dēļ.

 

 

strelnieks-mil-horStrēlnieks

Pacenties neatvairīt visus cilvēkus, kuri ir blakus, lai palīdzētu tev. Ja jūties nospiedoši, mēģini tikt galā ar to, taču neuzvel savas problēmas citiem. Tava laimes sajūta ir tava atbildība – ja tu nerīkosies, tā pati neatnāks. Tiec galā ar savu diskomfortu, jo tikai tu pats vislabāk zini, kā to izdarīt.

 

 

mezazis-mil-horMežāzis

Tavas spējas reaģēt var būt noderīgas un palīdzēt neērtā situācijā. Iespējams, šodien beigsies kādas attiecības, kas bijušas tev īpaši sarežģītas. Iespējams, vairāk izjutīsi, ka baidies uzsākt ko jaunu. Dzīve ir īsa. Ja vēlies uzlabot savu vispārējo situāciju – uzņemies atbildību par visu ko dari. Esi aktīvs!

 

 

udensvirs-mil-horŪdensvīrs

Iespējams, tu jutīsies vientuļš, izolēts, skumjš. Var gadīties, ka tevi pārņems sajūta, ka tu runā daudz, bet tevī īsti neviens neklausās. Tas ir tikai posms, ikvienam var uznākt šādi mirkļi un sajūtas. Mēģini to pārvarēt, ja ir iespējams – palutini sevi ar kaut ko tādu, kas uzlabos tavu garastāvokli.

 

 

zivis-mil-horZivis

Neiekrīti sevis žēlošanas lamatās. Šodien varētu sajusties grūtsirdīgi, iespējams, pat nepamanīsi, ko dari nepareizi, un kas ir šo sajūtu iemesls. Uzklausi cilvēkus, kuri ar tevi padalās savā redzējumā. Esi uzmanīgs un šīs dienas dēļ nesāc uzskatīt sevi par grūtdieni, kam nepieciešama īpaša un nepārtraukta aprūpe un žēlošana.

 

 

Lai tev šī diena tikai prieka mirkļus sniedz!

Iepriekšējais rakstsFrontāla sadursme ar letālu iznākumu uz Ventspils šosejas – VIDEO
Nākamais rakstsPar neticami ienesīgu rūpalu latviešiem kļuvusi… mušmiru lasīšana – VIDEO