Šī būs diezgan veiksmīga diena, kas nesīs daudz optimisma un sociālās mijiedarbības. Tev būs daudz kopīgu tematu, ko apspriest ar cilvēkiem ap sevi. Diena ir labvēlīga nelieliem izbraucieniem.

 

auns-mil-horAuns

Dienas stundas var radīt zināmu nenoteiktības sajūtu. Šajā periodā vari izrādīt lielāku interesi par sociālajiem procesiem, notikumiem pasaulē, reliģijām un morāli, kā arī mākslu un sociālajām zinātnēm, piemēram, psiholoģiju un socioloģiju. Šodien vari būt ļoti romantisks, taču, visticamāk, neko nedarīsi, lai pietuvotos savam sapnim.

 

versis-mil-horVērsis
Dienas laikā būsi diezgan brīvs un nepiespiests, visticamāk, nepievērsīsi uzmanību daudziem saviem tiešajiem pienākumiem. Tomēr zvaigznes norāda, ka tev nevajadzētu uztraukties par šādas rīcības nopietnām, negatīvām sekām vai kādiem neparedzētiem pavērsieniem. Tomēr neesi pārsteigts, ja šī diena nepieļaus pienācīgas atpūstas iespēju, kā arī drošības sajūtu un ticības attīstīšanu savai veiksmei.

 

dvini-mil-horDvīņi

Planētas norāda, ka visas dienas garumā vislabākā taktika ir iecietība pret savu partneri. Esi laipns un pacietīgs, mēģini rast kompromisus dažādos svarīgos jautājumos vai vienkārši aizmirsti par nesenajām verbālajām cīņām. Zvaigznes norāda, ja esi dzimis jūnija vidū, šāda pieeja pataupīs tavus nervus un atturēs no nepamatotu iniciatīvu realizēšanas.

 

vezis-mil-horVēzis

Visas dienas garumā tu vari būt iesaistīts cīņā ar saviem regulārajiem darbiem. Neesi pārsteigts, ja pamani kāda  neuzmanību un nevērību pret sevi, tāpēc šajā dienā tu nedrīksti īpaši paļauties uz citu palīdzību. Tikai tie, kuri šodien līdzinās tev, var ar uzlocītām piedurknēm ķerties pie darba!  

 

lauva-mil-horLauva

Jebkuru pasākumu, kas saistīts ar romantiku, piedzīvojumiem un jaunradi, nebūtu vēlams atlikt līdz vēlam vakaram. No rīta vai pēcpusdienā vajadzētu veltīt laiku atpūtai. Visticamāk, daudzu uzvedība nebūs tev pa prātam šajās stundās.  Kad runa ir par tavām attiecībām ar mīļajiem, šajā dienā ir labāk izvairīties no kādām nozīmīgām darbībām.

 

jaunava-mil-horJaunava
Šīs dienas rīts un pēcpusdiena ir piemērots laiks vientulībai mājās. Šis ir labs brīdis meditācijai, pašrefleksijai, atpūtai, radošiem meklējumiem un mūzikas instrumentu spēlēšanai. Ja esi dzimis septembra vidū, šodien vari būt nedaudz noskumis, nervozs vai sentimentāls.
 

svari-mil-horSvari 

Centies neiekļaut dienas stundās savā grafikā jebkādus svarīgus darījumus. Labāk atcel ļoti stingru dienas kārtību. Zvaigznes mudina sadarboties ar cilvēkiem brīvā režīmā. Pastaiga svaigā gaisā darīs tev tikai labu. Tevi var pārsteigt kāds neplānots ceļojums vai negaidīta tikšanās.

 

skorpions-mil-horSkorpions

Šodien tava rīcība var neattaisnot solījumus vai nenest iespaidīgus rezultātus. Ir labāk atturēties no svarīgām iniciatīvām. Visticamāk, sekosi saviem neparedzamajiem, iekšējiem impulsiem un atteiksies ievērot vispārzināmus noteikumus. Tā tas var turpināties līdz pat brīdim, kad iestāsies vakars. Tu vari alkt mainīt savas attiecības ar vistuvākajiem, visticamāk, tas tomēr paliks vien sapnis.

 

strelnieks-mil-horStrēlnieks

Visas dienas garumā varēsi baudīt mijiedarbību ar cilvēkiem, kuri tev ir ļoti tuvi, kā arī ar tiem, kuru uzskati un idejas ir līdzīgas tavējiem. Ideoloģiskas vai morāles pilnas konfrontācijas, visticamāk, nevainagosies konfliktā, taču sniegs ļoti daudz vielas pārdomām tavam prātam un iztēlei.

 

mezazis-mil-horMežāzis

Visi tavi šīsdienas plāni būs neskaidri. Cilvēku viedoklis, mijiedarbība ar personām no tālienes, filozofiskās koncepcijas, mistērijas un mīklas var interesēt tevi vairāk nekā kādas praktiskās problēmas. Zvaigznes mudina izmantot to, jo galu galā – daudz kas tavā dzīvē kļūs daudz sarežģītāks dienas beigās.

 

udensvirs-mil-horŪdensvīrs
Dienas laikā tavu kolēģu intereses un tavas vēlmes būs vienādas, visticamāk – koncentrētas uz tavu personu. Iespējama negaidīta sastapšanās ar kādu cilvēku, kurš drīzumā var palīdzēt atrisināt daudzus jautājumus. Zvaigznes norāda, ka šodien vari nonākt  vidē, kas tev ir garīgi vai intelektuāli tuva.

 

zivis-mil-horZivis

Nekonsekvence un nespēja koncentrēties neļaus tev sasniegt šodien labus darba rezultātus. Jebkura radošā, sociālā, psiholoģiskā vai garīgā rakstura darbība, kā arī neatkarīgs pētījums, piemēram, zinātniska izpēte – tomēr var būt izņēmums.

 

Lielisku dienu!

Iepriekšējais rakstsAtklājies, kur ikdienā strādā leģendārās grupas “Eolika” soliste
Nākamais rakstsNepatīkami svētdienas vakars beidzies BMW vadītājam Rīgā