Šī diena izrādīsies diezgan labvēlīga, jo planētu stāvoklis sola paaugstinātu enerģijas līmeni. Tas nozīmē interesi par dzīvi un visu sev apkārt, cilvēki kļūs aktīvāki un tiešāki. Iespējams negaidīts, bet jauks pārsteigums!

 

Auns

Koncentrējieties uz darbu un esiet lojāls. Jums būs iespēja parādīt savu apņēmību ne tikai profesionālajā jomā, bet arī radošumu, ar neparastu pieeju sasniedzot savus mērķus.

 

Vērsis

Būsiet enerģijas pilns un tas palīdzēs pieņemt svarīgus lēmumus. Labs laiks uzņēmējiem, sportistiem, kuri pratīs savā rīcībā esošos līdzekļus pārvērst rezultātā.

 

Dvīņi

Arī dvīņiem diena jāpavada, veltot sevi darbam. Ja paturēsiet savu veiksmes noslēpumu pie sevis, panākumi un arī peļņa neizpaliks. Šodien veiksme nepametīs!

 

Vēzis

Jums bieži ir vēlme visu darīt tradicionāli un kā pēc noteikumu grāmatas, bet šī diena ir īstais brīdis, lai nedaudz atkāptos no instrukcijām un formalitātēm. Ar apdomu, protams.

 

Lauva

Atbildība Lauvam neļauj lietām pieiet vieglprātīgi. Šī diena nāks ar virkni problēmu darba vidē, tomēr tas nenozīmē, ka visu laiku jāsēž vienīgi pie papīriem. Vakarā baudiet dzīves sniegtās iespējas!

 

Jaunava

Vislabvēlīgākais periods šodien ilgs līdz aptuveni plkst. 19. Šajā laikā viss notiks pēc jūsu prāta. Teicams brīdis, lai atrastu atslēgu uz mīļotā cilvēka sirdi. Ja nelīdz praktiskas lietas, maigums un padevība būs tieši laikā.

 

Svari

Dienas laikā risināsiet problēmas darbā un mājās. Ja ir kādi finanšu sarežģījumi, pieejiet problēmai no cita skatpunkta. Iespējams, tas palīdzēs atrast risinājumu.

 

Skorpions

Pēdējos mēnešos esat konkurējuši ar citiem cilvēkiem, bet nu šī sāncensība sāk sevi izsmelt. Iespējams, jums nemaz nav tik daudz, ko dalīt, un varat kļūt labi draugi. Vai vismaz būt pārliecināti, ka vairs nav nekā, par ko strīdēties.

 

Strēlnieks

Neslinkojiet – šodiena ir īstais brīdis pieķerties kādai sarežģītai problēmai, kuru jau ilgstošu laiku cenšaties atrisināt. Dzīve uzņems jaunus apgriezienus, ja šo akmeni no kakla izdosies atraisīt. Apciemojiet sen nesatiktus tuviniekus, vai vismaz piezvaniet.

 

Mežāzis

Intensīvs darbs dos rezultātus. Ja esat dzimis janvāra vidū, varat sasniegt iespaidīgus rezultātus pat tajās jomās, kurās to gaidījāt vismazāk. Labvēlīgs laiks sportošanai, biznesa lietām.

 

Ūdensvīrs

Vajadzētu atrisināt sasāpējušus mājsaimniecības jautājumus pirms vakara, lai to varētu pilnībā veltīt atpūtai, pavadot laiku ar bērniem vai otru pusīti. Ūdensvīriem labvēlīga diena.

 

Zivis

Dienā Zivis saņems papildus enerģiju un dzīvības spēku, tieši tāpēc nav ieteicams sēdēt rokas klēpī salikušam. Īstais brīdis pieķerties kādam darbam, sasniedzot teicamus rezultātus. Vakars būs sociāli aktīvs un interesantām sarunām bagāts.

 

Lai tev lieliska šī diena!

Iepriekšējais rakstsPolicijai sniegtas ziņas, ka Valmierā mirusī kundze bijusi skolotāja; viltoto sertifikātu “uzdāvinājis” dēls
Nākamais rakstsDiemžēl piektdienas rīts sācies ar kādu traģisku vēsti