Planētu stāvoklis šodien var radīt grūtības, kad runa būs par savu  jūtu un simpātiju izpaušanu. Tavas attiecības var piedzīvot atsvešināšanās fāzi. No otras puses, tas palīdzēs objektīvāk uzlūkot savas personīgās saiknes, kas ļaus noteikt pašreizējās problēmas un apzināties vai šīs nav attiecības, kas sevi patiesībā jau ir izsmēlušas.

 

auns-mil-horAuns

No rīta tavas partnerattiecības var palikt nedaudz vēsas. Tomēr krīze neturpināsies ilgi. Tā tiks gandrīz pabeigta un, visticamāk, jau pusdienlaikā jums būs izdevies atbrīvoties no nepatīkamās pēcgaršas. Visu dienu pār tevi dominēs pienākuma sajūta, kas izpaudīsies daudzos un dažādos veidos.

 

versis-mil-horVērsis
Šodien tev ir iespēja iegūt gandrīz brīvu pieeju nepieciešamajai informācijai. Ja dodies projām kādā attālā ceļojumā vai darījumu braucienā, kā arī, ja pielāgojies kādai jaunai darba komandai vai plāno attīstīt biznesa sakarus, tev nevajadzētu izšķērdēt savu laiku, rīkojies mērķtiecīgi.

 

dvini-mil-horDvīņi

Šodienas notikumi nesola tev skumjus pavērsienus. Bet, ja tevi vēl ietekmē kāda senāka problēma, visas dienas garumā var nepamest zināmas bažas un bailes. Negaidi no dzīves lamatas, tā vietā izmanto savu neseno pieredzi, pielietojot to saviem pašreizējiem projektiem.

 

vezis-mil-horVēzis
Zvaigznes norāda, ka tev šodien vienkārši ir jāņem vērā citu cilvēku viedoklis. Ja tā ir tev tuva persona, vajadzētu būt īpaši pieklājīgam. Neuzstāj uz pārmērīgu atklātību un atmet īgnumu. Ja kāds tev lūdz saglabāt zināmu distanci, tad tā arī vajadzētu darīt.

 

lauva-mil-horLauva

Tev vajadzētu bruņoties ar pacietību laikā, kad mērķtiecīgi izpildīsi savus pienākumus. Tas palīdzēs izvairīties no pēkšņa apbēdinājuma vai vilšanās, ja kaut kas nenotiks tā kā biji vēlējies. Cītīgi īsteno sava priekšnieka rīkojumus. Ja esi pašnodarbinātais, tev nevajadzētu novirzīties no savas darbības iepriekš noteiktajiem plāniem.

 

jaunava-mil-horJaunava
Šī nav slikta diena, lai līdzsvarotu savus personiskos sakarus. Šodienas atmosfēra veicinās paaugstinātu emocionalitāti un atklātību. Tomēr tev tas neapšaubāmi ir labāk, nekā nepieciešamība atkailināt savu dvēseli un izrādīt savus trūkumus.

 

svari-mil-horSvari 

Šis ir piemērots laiks, lai rūpētos par saviem mājsaimniecības darbiem, kā arī, lai atbalstītu savus vistuvākos. Zvaigznes mudina apmeklēt vecākus, jo viņi šajā dienā var prasīt tev padomu, palīdzību un kādu informāciju, vai arī vēlēsies vienkārši patērzēt.

 
skorpions-mil-horSkorpions

Uz profesionālajiem kontaktiem šajā dienā var tikt mesta neliela ēna. Tava priekšniecība var izrādīties dāsnāka pret tevi, nekā ierasts. Biznesa braucienu šodien vari lieliski apvienot ar kādu ne ar profesionālo sfēru saistītu mērķi – mīlestību, personīgajiem pirkumiem vai privātiem projektiem.

 

strelnieks-mil-horStrēlnieks

Šodien tu vari īstenot veiksmīgu pirkumu vai darījumu. Dokumentu kārtošana, kas saistīta ar administrācijas, pārdošanas vai ģimenes īpašuma mantošanas lietām, šajā dienā solās būt veiksmīga. Darbs no mājām var nodrošināt ienākumus vai acīmredzamu, praktisku labumu.

 

mezazis-mil-horMežāzis
Šī ir labvēlīga diena, lai studētu, dotos īsos izbraucienos, īstenotu konsultācijas, kā arī komerciālu vai literāru darbību. Tev būs iespēja atrasties īstajā laikā – īstajā vietā. Tikai no tevis būs atkarīgs, kam un par ko tev vajadzēs pateikties par šo lielisko iespēju – savu veselo saprātu, intuīciju, veiksmi vai plašo sociālo loku!

 

udensvirs-mil-horŪdensvīrs

Šodien tev diez vai varēs pārmest komunikabilitātes trūkumu. Tomēr daži cilvēki nevarēs sazināties ar tevi pilnvērtīgi, jo viņi nespēs saredzēt tavas personības slēptās puses un apjaust nodomus. Tava izglītība vai darbs šodien var pieprasīt zināmu vientulību vai izolēšanos no ārpasaules.

 

zivis-mil-horZivis

Tev vajadzētu mēģināt šodien izmantot savu sabiedriskumu un izglītību ne tikai, lai atrisinātu savas pašreizējās problēmas, bet arī lai plānotu notikumus savā tālākajā nākotnē. Šodien tev ir iespēja izveidot perfektus kontaktus, pieteikties jaunam darbam vai atgādināt par sevi kādam draugam vai labvēlim.

 

Lai lieliska diena!

Iepriekšējais rakstsPrincis Harijs un Megana Mārkla ir liels zaudējums visai Lielbritānijai
Nākamais rakstsSituācija neapskaužama, bet vainīga arī pati grūtībās nonākusī laucinieku ģimene – VIDEO