Jūnijs mērķtiecīgi uzņem apgriezienus! Noskaidro, kas tevi sagaida vasaras pirmā mēneša nākamajās dienās!

 

auns-zalaja-apli-ieksa-1Auns

Zvaigznes norāda, ka tās lietas, ko tu mēģināsi slēpt, brīdī, kad to vismazāk gaidīsi, tiks atklātas! Tāpēc šonedēļ esi gatavs nonākt dažādās neērtas situācijās. Esi gatavs ar zobiem un nagiem aizstāvēt savus uzskatus un pārliecības! Pārliecinoši un skaidri izklāsti savu skatījumu uz daudzām lietām, pretējā gadījumā tevi var ātri uzveikt. Planētu stāvoklis norāda, lai stabilizētu attiecības, šonedēļ tev ir jābūt īpaši atklātam un godīgam. Neaizmirsti pateikties partnerim un draugiem par viņu nesavtīgo atbalstu.

 

versis-zalaja-apli-ieksa-1Vērsis

Šajā nedēļā nav ieteicams mesties dažādās konfliktsituācijas un cīņā par varu, kā arī asās vārdu apmaiņās. Lai gan tu, iespējams, būsi veiksmīgs, galvenokārt tā nevajadzētu rīkoties tāpēc, ka tava taisnība kādam var likt mainīt domas par tevi. Turklāt arī pats vari kļūt patiesi aizkaitināts, apzinoties, ka tik daudz ieguldīta darba un pūļu – nevainagojas ar cieņu vai pateicību. Planētu stāvoklis iesaka nedēļas nogalē ļauties kārtīgai atpūtai.

 

dvini-zalaja-apli-ieksa-1Dvīņi

Negaidīta neveiksme var mudināt tevi izanalizēt savas uzvedības vai rīcības modeļa efektivitāti. Visticamāk, vēlēsies lai tavas darbības ir atbrīvojošas un gars nesatricināms. Planētas norāda, ka daudz kas šajā nedēļā būs atkarīgs no tava skatījuma uz apkārt notiekošo. Ja nezaudēsi pozitīvismu un optimismu, pat šķietami neiespējamais var kļūt par realitāti. Esi praktisks un tu pamazām atradīsi pareizo ceļu pretī panākumiem. Zvaigznes mudina neaizmirst par veselības jautājumiem un neatlikt kādu novilcinātu apskati.

 

vezis-zalaja-apli-ieksa-1Vēzis

Jupitera ietekme uz tavu horoskopa zīmi šajā nedēļā palielinās veiksmi privātajās lietās. Tomēr zvaigznes norāda, ka tas nemazinās cīņas par varu, pēkšņas izmaiņas vai kādas problēmas, kas var radīt konfliktu pilnas diskusijas darbā. Emocionālās nesaskaņas mājās var uzkurināt tavas dusmas. Šajās dienās īpaši piedomā pie savas darbības dinamiskuma un ieguldi lielākas pūles komandas darbā.

 

lauva-zalaja-apli-ieksa-1Lauva

Planētu stāvoklis norāda, ka šajās dienās  iegūsi daudz labumu, ja nedaudz atturēsies no saviem draugiem un tuviniekiem. Tādā veidā tu vari paspert soli sānis, lai mazinātu nesaskaņu un ķildu iespējamību. Klusēšana un nogaidīšana dažkārt ir visgudrākais lēmums, un šajās dienās tas ļoti attieksies uz tevi. Neļaujies kārdinājumam izdarīt pārsteidzīgus lēmumus. Tas var beigties ar milzīgu kļūdu.

 

jaunava-zalaja-apli-1Jaunava

Komunikācija šajās dienās būs nestabila un problemātiska, mudinot patērēt daudz spēku. Tas viss radīs situāciju, ka tu vari pat nepamanīt Jupitera labvēlīgās ietekmes sākumu uz tavu karjeras sfēru. Koncentrējies uz kopīgajiem finansu jautājumiem un smagi strādā, lai gūtu panākumus darbā un arī personīgās dzīves lietās. Zvaigznes mudina sapņot, taču uzlūkot savas vēlmes piezemēti.

 

svari-zalaja-apli-ieksa-1Svari

Velti laiku tam, lai ar partneriem apsēstos un apspriestu šajā nedēļā nepieciešamās izmaiņas, jo, ja starp jums būs kaut kas  satraucošs vai raižpilns, situācija var iziet ārpus kontroles. Šāda rīcība nodrošinās emociju pakāpenisku sadalīšanu, izvairoties no strauji uzliesmojošiem konfliktiem.  Centies kontrolēt arī savu jūtīgumu. Tā būs puse no uzvaras kādā kaujā. Nezaudē cilvēcību un esi iecietīgs pret apkārtesošajiem. Planētas norāda, ka šajās dienās tev ir jāatrod laiks arī tam, lai iepriecinātu mīļoto cilvēku ar kādu nelielu, bet patīkamu pārsteigumu.

 

skorpions-zalaja-apli-ieksa-1Skorpions

Šonedēļ tev metīs izaicinājumus negaidītas izmaiņas vai nevēlami pārsteigumi. Tomēr, visticamāk, spēsi ātri atgūt savu nosvērtību, īpaši, ja sapratīsi, ka katra situācija ir jārisina nekavējoties, pirms tā kļuvusi nekontrolējama. Izmanto savu dedzību un milzīgo enerģiju, lai virzītu pretī panākumiem tās lietas, kas pašlaik tev šķiet visnozīmīgākās.

 

strelnieks-zalaja-apli-ieksa-1Strēlnieks

Planētu stāvoklis uzsver, lai šonedēļ nesāc domāt par jebkādām  radikālām izmaiņām finansu sfērā. Neparaksti dokumentus, ja neesi skrupulozi izlasījis, sapratis un apspriedis ar kādu ikvienu tā detaļu, jo īpaši nianses, kas radījušas zināmas bažas. Prasi padomu cilvēkiem, kuriem tu uzticies. Liec lietā pacietību un neatlaidību, kad apsver ilgtermiņa plānus un nākotnes perspektīvas tavā karjerā. Nezaudē koncentrēšanās spējas un esi gatavs negaidītiem notikumu pavērsieniem.

 

mezazis-zalaja-apli-ieksa-1Mežāzis

Dusmu pilnas sadursmes ar cilvēkiem ap tevi var šonedēļ destabilizēt tavu drošību. Šī iemesla dēļ, domā pirms izsaki savu viedokli vai noskaiti līdz desmit, norādot kādas piezīmes, kas varētu uzsākt drāmu. Esi īpaši uzmanīgs mājas dzīvē, jo visi tilti var tikt sadedzināti, ko nāksies nožēlot uz ilgu laiku.

 

udensvirs-zalaja-apli-ieksa-1Ūdensvīrs

Esi uzmanīgs, kad pieņem jebkādus lēmumus vai kaldini plānus. Īpaši apsver viedokļus, kam iepriekš ļoti pretojies. Planētas uzsver, ja tev šķiet, ka kādas norises ir pabeigtas, visticamāk, nāksies vilties, jo daudz kas pēkšņi atkal būs jāsāk no gala. Lai ko tu šajā nedēļā īstenotu, pārliecinies par visu un pārbaudi – divreiz! Neļauj stūrgalvībai mājās novest pie sīkiem ķīviņiem. Ja neklausīsi zvaigžņu padomam, nesaskaņas tavā ģimenē var ilgt visu nedēļu.

 

zivis-zalaja-apli-ieksa-1Zivis

Jupiters šajā nedēļā nesīs veiksmi un paplašinās dažādu emociju gammu. Valdīs nemiers un uzbudināmība, bet tikai tavā ziņā būs tas, kā izmantosi šīs sajūtas, kādā gultnē tās ievirzīsi. Planētas norāda, ka mājās sajutīsi stabilitāti un atbalstu, tāpēc izturies labi pret tiem, kurus mīli un atceries par viņiem jau laikus. Ja šajās dienās kaut ko vēlēsies panākt, tas prasīs lielāku piepūli, taču rezultāts būs tā vērts!

 

BrīvBrīdis.lv novēl tev lieliskas turpmākās dienas!

Iepriekšējais rakstsVID nāk klajā ar svarīgu informāciju klientiem
Nākamais rakstsTavs horoskops veiksmīgai dienai – 14. jūnijs