Šodien risks gūt kādu savainojumu vai iekļūt muļķīgā negadījumā ir īpaši augsts. Toties pēcpusdienā jūsu harmoniskā dzīve jau ritēs ierastajā gultnē.

 

 

Auns

Labvēlīga diena komunicēšanai ar apkārtējiem, jaunu kontaktu dibināšanai. Centieties izvairīties no sarunām par jūtām. Intuīcija un atjautība palīdzēs atšķirt patiesību no pieņēmumiem.

 

 

Vērsis

Esiet uzmanīgi iepērkoties, īpaši, ja iegādājaties ko lietotu. Šodien vēlams atturēties no ilgtermiņa finansiālo saistību uzņemšanās. Turiet acis vaļā!

 

 

Dvīņi

Draudzīgums un iejūtība būs jūsu šodienas lielie trumpji. Draugi palīdzēs tikt galā ar jebkuru situāciju, ko nespēsiet atrisināt saviem spēkiem. Nav labākā diena lieliem pirkumiem vai attiecību skaidrošanai.

 

 

Vēzis

Lai ko sasniegtu, izmantojiet elastīgas metodes, ko iespējams jebkurā brīdī mainīt. Nekavējieties izmantot situācijas priekšrocības! Nerunājiet ar svešiniekiem par savu privāto dzīvi. Vēži-vīrieši šajās dienās ļoti viegli iespaidojas no sieviešu vēlmēm un kaprīzēm.

.

 

 

Lauva

Lauvas gaida lieliska diena! Tiesa, atturieties no negaidītiem, bet kārdinošiem izdevumiem. Skatieties uz lietām reāli, tas palīdzēs atšķirt patiesību no meliem, draugus no tiem, kuri par tādiem tikai izliekas.

 

 

Jaunava

Šī nav īstā diena svarīgu lēmumu pieņemšanai vai līgumu parakstīšanai. Savienība, kas veidota šodien, nebūs stabila. Neļaujiet citiem izmantot savu vājumu, lai ar jums manipulētu.

 

 

Svari

Svarus šodien māks šaubas par teju it visu, tomēr tā ir pārejoša parādība. Ja jums ir bail par savām izvēlēm, nepieņemiet svarīgus lēmumus uzreiz. Virzieties uz mērķi maziem solīšiem!

 

 

Skorpions

Zvaigznes šodien iesaka izvairīties no pārmērīgām jūtu izpausmēm. Esiet uzmanīgi, izvēloties draugus un paziņas. Skorpioni šobrīd ir uz pareizā ceļa un tos pastumt malā praktiski nav iespējams!

 

 

Strēlnieks

Sadarbība, dialogs un diplomātija ir jēdzieni, kas raksturos šo dienu. Esiet uzmanīgi attiecībās ar klientiem, konkurentiem. Nav īstā diena, lai uzņemtos ilgtermiņa saistības.

 

 

Mežāzis

Šī nav diena, kad visu nosakāt jūs. Drīzāk pieņemiet spēles noteikumus, taču neaizmirstot arī par savām vēlmēm. Šodien iespējamas kavēšanās, atceltas tikšanās, organizatoriskas problēmas.

 

 

Ūdensvīrs

Diena jaunu ideju radīšanai, mijiedarbībai, jaunu kontaktu dibināšanai. Dzīvojiet šo dienu ar vieglumu, neuzņemieties smagnējus pienākumus. Šodien Ūdensvīri piesaistīs jaunus paziņas kā magnēts. Iespējams, jūsu izvēle tomēr izrādīsies nepareiza.

 

 

Zivis

Šī nav laba diena jaunu attiecību veidošanai vai vainīgo meklēšanai savā dzīvē, tāpat nevajadzētu darboties kā starpniekam vai galvotājam. Zivtiņām šodien palīdzēs noturēties psiholoģiskā elastība – izmantojiet šo savu kvalitāti, cik bieži vien nepieciešams!

 

 

Lai tev izdevusies un jauku mirkļu piepildīta šī diena!

 

Iepriekšējais rakstsLielu jautrību izsaucis policistu aicinājums atsaukties šīs somas īpašnieku
Nākamais rakstsCilvēki, kuri izvēlējās nevakcinēties, cīnās par dzīvību – VIDEO