Šodien problēmas varētu radīt vēlme pārkāpt dažādas robežas, tādejādi izraisot zināmas problēmas. Esi uzmanīgs un vairākkārt apdomā vai atsevišķās situācijās tiešām nepieciešams iejaukties.

 

auns-mil-horAuns

Auniem ieteicams piebremzēt savas straujās personības. Tava aizrautība un drosme bieži vien izsit tevi no sliedēm un, ja nebūsi piesardzīgs, vari paraut sev līdzi arī citus. Ja jūti, ka kādā situācijā nepieciešams tavs padoms, nebaidies to sniegt, taču pirms tam rūpīgi izvērtē gan cilvēku, ar kuru grasies tajā dalīties, gan reālo vajadzību pēc tavas iejaukšanās.

 

versis-mil-horVērsis

Vēršiem šodien nevajadzēs saskarties ar situācijām, kad nepieciešams sniegt padomu citiem, taču vairākkārt var nākties to pieņemt pašiem. Iespējams, jutīsies aizvainots, uzklausot apkārtējo centienus tevi pamācīt, kā runāt vai rīkoties. Neignorē citu pausto viedokli un atceries, ka viņu nolūks ir tev palīdzēt, nevis aizskart.

 

dvini-mil-horDvīņi

Dvīņi ir sociāla zīme, līdz ar to bieži ir ieinteresēti tajā, kas notiek apkārtējo dzīvēs. Esi piesardzīgs un neļauj citiem tevi kritizēt vai izteikt dzēlīgas piezīmes par sevi. Bieži vien rīkojies pārsteidzīgi, tādēļ šodien centies būt īpaši piesardzīgs, lai neliela kritika nepāraugtu asā vārdu apmaiņā vai milzu konfliktā.

vezis-mil-horVēzis

Vēžiem šodien jābūt īpaši uzmanīgiem, pieņemot dažādus lēmumus. Nereti tev nākas saskarties ar situācijām, kurās neesi pārliecināts, kā reaģēt. Nebaidies uzstāt uz papildus laiku, lai pieņemtu lēmumu un velti laiku izskatot līdzīgas situācijas, kurās esi bijis vai konsultējies ar kādu profesionāli, pirms veic izvēli.

 

lauva-mil-horLauva

Lauvas šodien pārkāps vairākas robežas, citiem uzstājīgi pierādot sava viedokļa pareizību, kā rezultātā var iekulties pamatīgās nepatikšanās. Sniedz padomu tikai tiem, kuri paši tev to lūdz, kā arī izvērtē to, kādu padomu grasies dot – cik tas ir lietderīgs, nepieciešams un kādas tam būs sekas.

 

jaunava-mil-horJaunava

Jaunavas ar lielām problēmām šodien nesaskarsies. Tu neesi īpaši ieinteresēts iesaistīties sarunās ar citiem un citi nepūlēsies tev uzbāzties ar savu viedokli. Esi rezervēts un centies ievērot distanci no apkārtējiem, lai varētu šo dienu pavadīt mierīgi un pēc plāna.

 

svari-mil-horSvari

Svari šodien būs neapskaužamā situācijā. Cilvēku vēlme jaukties citu darīšanās izveidos auglīgu pamatu konfliktiem. Lai gan pārsvarā esi pārņemts pats ar savām problēmām, dažkārt mīli savu degunu iebāzt ne tur, kur vajadzētu un šodien tas var izrādīties visai bīstami. Pietaupi savus padomus tiem, kuri paši pēc tiem pie tevis vēršas un varēsi būt pārliecināts, ka diena paies uz pozitīvas nots.

 

skorpions-mil-horSkorpions

Skorpioniem zvaigznes sola vairākus sarežģījumus, kurus izraisīt tava asā reakcija uz tev veltītu kritiku. Lai gan parasti šādās dienās tev ieteicams ir savaldīties, šodien dažiem kāds bargāks aizrādījums par ļaunu nenāks un, iespējams, kāds pat vēlāk par to tev būs pateicīgs.

 

strelnieks-mil-horStrēlnieks

Strēlniekiem gaidāma mierīga diena gan darbā, gan mājās. Lai arī šodien apkārt nebūt nevaldīs harmonija un saticība, tu lieliski proti izvairīties no domstarpībām un neitrālas pozīcijas ieņemšana ir teju vai tava specialitāte.

 

mezazis-mil-horMežāzis

Mežāži lielu nozīmi piešķir savam ārējam izskatam un šodien citu izteiktie nelūgtie padomi un kritika var tevi aizvainot pat tad, ja zini, ka tie nav pamatoti. Noklausies tos, bet neieklausies tajos. Esi apdomīgs un rūpīgi izvērtē, ko no citu teiktā ņemt vērā, ko laist gar ausīm.

 

udensvirs-mil-horŪdensvīrs

Šobrīd Mēness atrodas visai atklātā zīmē un atklātība ir arī viena no tavām rakstura īpašībām, tādēļ šodien pastāv liels risks dažādiem konfliktiem. Bez uzaicinājuma nedalies ar savām domām un viedokli, bet tiklīdz tiec aicināts talkā, jūties atvērts.

 

zivis-mil-horZivis

Tā kā Zivis lieliski izprot citu cilvēku domas un jūtas, tad šodien zvaigžņu izliktajās lamatās neiekritīsi. Tu esi gana ieturēts, lai nepārkāptu robežas, taču, ja arī nāksies tās pārkāpt, apkārtējie labprāt tevi uzklausīs.

 

Veiksmīgu dienu!

Iepriekšējais rakstsKurzemē pirmdien notikusi vēl viena smaga avārija – FOTO
Nākamais rakstsTrauksmains pirmdienas vakars izvērties daudzdzīvokļu nama iedzīvotājiem Rīgas centrā – VIDEO