Pastāv uzskats, ka cilvēka dzīves būtība, jēga un mērķis ir attiecības. Tās veido divi, taču ne vienmēr viss notiek tā, kā vēlamies. Uzzini, kas liecina, ka viņš nav tevis vērts!

 

JUMS IR ATŠĶIRĪGAS VĒRTĪBAS: piemēram, tu vēlies ģimeni un bērnus, taču viņš spītīgi uzstāj, ka tas nav viņagarā. Iespējams, šobrīd tas nesagādā problēmas, taču laiks nestāv uz vietas… Ja kāds no jums nav gatavs meklēt kompromisus, pielāgot un mainīt personīgos uzskatus, dzīvesveidu un domas par attiecību prioritātēm, visticamāk, jums nav kopīgas nākotnes.

 

 

VIŅŠ IR SAVTĪGS: ja termins kompromiss tavam vīrietim ir svešs un nepazīstams –  viņš domā tikai par sevi. Ja  tavas domas un vēlmes regulāri netiek ņemtas vērā, iespējams, jums nav pa ceļam, jo attiecības nav iespējams uzturēt, ja tikai viens nemitīgi cenšas izdabāt otram. Saskarsmes speciālisti nereti salīdzina partnerību ar bankas kontu: izņemsi no tā tik, cik, rūpīgi krājot un domājot, būsi ielikusi!

 

 

VIŅŠ NENOVĒRTĒ TEVI: viņam ir jāciena un jārespektē ne tikai tevi, bet arī tavus radiniekus un vistuvākos draugus. Ja vīrietis, ar kuru esi kopā labāk ignorē šos tev nozīmīgos cilvēkus, nevis cenšas atrast ar viņiem kopīgu valodu, jau pamatos ir izjaukts viens no attiecību balstiem.  

 

 

VIŅŠ IR DĪKDIENIS: ikvienam dzīvē gadās posms, kad ir vēlme izvēdināt galvu, atpūsties no visa, lai drīz vien ar pilnu sparu atkal mestos atpakaļ ikdienā. Tomēr, ja tavs puisis jau ilgstoši vairāk laika pavada , piemēram, spēlējot videospēles vai skatoties TV un viņam maz rūp jūsu attiecības, kā arī mīļotais nevēlas neko darīt to labā, nekas  labs no tā visa nesanāks! Ja viņš nealkst attīstīties un nodrošināt tev drošības sajūtu, iespējams, viņš nav gatavs stabilām attiecībām!

 

 

VIŅŠ NEIZRĀDA EMOCIJAS: veselīgās attiecībās abām pusēm ir jābūt atklātām un godīgām gan pret sevi, gan partneri. Ja konstatē, ka sniedz vairāk emocijas nekā viņš, jūs, visticamāk, neesat vienā emocionālajā līmenī un ir laiks šo jautājumu risināt vai iet katram uz savu pusi.

 

 

NEKAS, KO TU DARI VIŅAM NEŠĶIET GANA LABI: mīļotais kritizē tavu ģērbšanās stilu un izskatu, apšauba kulinārās dotības un jebkas, ko tu saki ir pilnīgi garām! Ja viss, ko tu saki vai dari, tāpat, ja pēc viņa domām neesi pietiekami skaista un gudra, kāpēc nav atradis labāku?

 

 

VIŅAM NEVAR UZTICĒTIES: ja tu nevari paļauties uz savu partneri tas ir nešaubīgs signāls, ka viņš nav tevis vērts. Tērējot neskaitāmu laiku un enerģiju vien domājot vai kārtējo reizi netiksi apmānīta vai pievilta, vai tas, ko viņš solīs – piepildīsies – nav tā vērts!

 

 

VIŅŠ LIEK TEV JUSTIES SLIKTI: kas tevi vieno ar vīrieti, kas nedara laimīgu un piepildītu? Ja viņš neieklausās tevī un ir sajūta, ka partnerim ir vienalga kā tu jūties, vai tas neliek par kaut ko aizdomāties? Tāpat, ja viņš uzskata, ka nemitīgs flirts ar citām sievietēm pat tavā klātbūtnē ir pavisam normāla parādība…  Pieliec tam punktu vai pamet viņu!

 

 

VIŅAM NAV LABU ATTIECĪBU AR MĀTI: attiecību speciālisti norāda, ka visbiežāk, ja vīrietim ir labas attiecības ar savu mammu – viņš mīl, respektē un ciena viņu arī paša partnerattiecībās valdīs sapratne, pretēji, ja mātes un dēla kontakts ir saspīlēts.

 

 

VIŅAM NAV DAUDZ DRAUGU: viens no iemesliem, kā spriest par otra cilvēka raksturu ir aplūkot, kas ir cilvēki viņam visapkārt. Ne par velti ir teiciens, ka pasaki, kas ir tavi draugi un es pateikšu, kas esi tu. Ja tavam puisim nav daudz draugu, tas liek aizdomāties par viņa rakstura iezīmēm, ka viņš nespēj vai nevēlas saprasties ar citiem. Vai tu būsi izņēmums?

 

 

Kādi bija tavi argumenti, lai pieliktu punktu attiecībām ar nepareizo vīrieti?

 

Iepriekšējais rakstsPirmais randiņš: Man apriebusies tā zoss,varu dzīvot pie tevis?
Nākamais rakstsVēlies ilgāk izskatīties jauna? Šie 3 produkti Tev jāaizmirst!