Ja vēlies uzlabot savu formu, ņem vērā šos padomus un drīz vien tava iecere piepildīsies!

 

NOST AR PLASTMASAS TRAUKIEM!

Pētījumos ir pierādīts, ka baudot maltīti no caurspīdīgiem plastmasas traukiem, ir iespējams notiesāt pat par 60 % vairāk!

 

NEĒD TIEŠI NO IEPAKOJUMA

Nebaudi maltīti no iepakojuma, pat, ja vēlies tikai nedaudz uzkost. Liec ēdienu uz šķīvja, vislabāk pavisam maza, jo šādi tu spēsi ierobežot apēstās maltītes daudzumu –  apēdot pat par 30% mazāk.

 

NESERVĒ GALDU

Ja vēlies notievēt, tad ēdienu labāk uzreiz likt uz šķīvja, nevis visus pilnos maltītes traukus salikt uz galda sev acu priekšā, kas visticamāk nozīmē, ka neaprobežosies tikai ar vienu porciju vien, aiztaupot sev simtiem lieku kaloriju uzņemšanu!

 

DZER NO VIENA TIPA GLĀZĒM

Ja parasti dzer no zemām un platām glāzēm, tad tu uzņem līdz pat 76 % vairāk tik nepieciešamā šķidruma nekā tad, ja izmanto šauras un garas glāzes, neraugoties uz to, ka trauku tilpums ir vienāds.

 

LABIE NAŠĶI

Vienmēr ieliec somiņā kādu svaigu augli vai kādu citu labo našķi, kas palīdzēs mazināt izsalkumu, mazinot vēlmi iegādāties, ko kalorijām bagātu.

 

DODIES UZ VEIKALU PAĒDUSI

Daudzi no mums ir izbaudījuši, ko nozīmē atrasties veikalā izsalkuma brīdī, roka sniedzas pēc dažādiem, ne tiem veselīgākajiem našķiem un ir vēlme ātrāk ieturēties. Tāpat atsakies no bezmaksas pārtikas degustācijas lielveikalā, lai gan tas šķiet kārdinoši – tās ir liekas kalorijas, dažkārt pat vairāki simti! Vai tev tās tiešām vajag?

 

DALIES AR MĪĻOTO

Pastāv teiciens, ka sieviete ir sava mīļotā cilvēka ēšanas paradumu spogulis, jo vēloties palutināt savu vīrieti, pati uzņem pārāk daudz lieku kaloriju. Atceries, ka jūsu kopīgās maltītes reizes nav ātrēšanas sacensības, kurš pirmais pieveiks vislielāko porciju! Pagatavo sev veselīgu maltīti, pat, ja mīļotais to neēdīs, domā tikai par sevi!

 

PĒC PUSDIENĀM DESERTA VIETĀ TASE KAFIJAS vai TĒJAS

Ja līdz šim katru ēdienreizi pabeidzi ar saldo ēdienu, maini šo ieradumu un tā vietā izdzer tasi kafijas vai tējas! Pēc dažām dienām tavs organisms pieradīs pie jaunās sistēmas, un nealks lieku cukura daudzumu, krietni samazinot uzņemto kaloriju daudzumu!  

 

LIETOJOT ALKOHOLU – NEAIZMIRSTI UZKOST

Alkohols strauji pazemina cukura līmeni asinīs, radot nepārvaramu vēlmi uzņemt kalorijām bagātu ēdienu. STOP! Uzkod, ko veselīgu, piemēram, salātus vai kādu augli.

 

PĒC TRENIŅA NODROŠINI ORGANISMU AR OLBALTUMVIELĀM

Ja fiziskās veselības uzlabošanai apmeklē sporta zāli, pēc intensīva treniņa, ja jūti izsalkumu – nemoki sevi līdz nākamajai ēdienreizei, bet nobaudi, piemēram, pilngraudu maizes šķēli ar liesu sieru vai izdzer glāzi jogurta. Uzkod prātīgi! 

 

Lai veicas!

Iepriekšējais raksts10 lietas, kam ir jābūt ikvienas sievietes garderobē
Nākamais raksts5 noteikumi labām attiecībām ar mīļotā vīrieša māti