Uzzini, kā samazināt tēriņus – radoši lietojot skaistumkopšanas produktus.

Ikviena sieviete zina, ka kosmētikas produktu klāsts ir ļoti plašs un mums šķiet, ka ir nepieciešams teju viss, liekot plašāk atvērt maciņu. Pat, ja esam daudz ko no tā visa iegādājušās, nekas nav mūžīgs un parasti lielākā daļa produktu beidzas vienlaicīgi, prasot atkal pamatīgus ieguldījumus. Piedāvājam padomus, kā samazināt šos tēriņus.

Netērē naudu sejas un ķermeņa skrubja iegādei, bet pagatavo to pati, izmantojot tam par pamatu – brūno cukuru, medu, auzu pārslas vai sāli. Pagatavo, piemēram, pretcelulīta ķermeņa skrubi.

Tā vietā lai pirktu matu masku, pagatavo arī to pati!

Ja tavs franču manikīrs ir zaudējis vēlamo izskati, tā vietā, lai dotos pie nagu kopšanas speciālista, ar balto laku rūpīgi pielabo nolupušās vietas, pēc tam nostiprinot visu ar caurspīdīgas lakas kārtu.

Ja tavas mīļākās smaržas ir gandrīz beigušās un flakoniņā ir palikušas tikai daža lāses, piejauc tās savam ķermeņa losjonam, iegūstot lielisku ādu aromatizējošu līdzekli.

Ja tev ir beigusies lūpu krāsa, kas palielina to apjomu, nopērc kanēli vai tā eļļu, kas, visticamāk, ir tavas ierastās pomādes aktīvā sastāvdaļa. Maigi iemasē to ādā, un tad uzklāj lūpām balzamu.

Vienmēr iegādājies liela izmēra šampūnus un kondicionierus, jo tie ne tikai kalpos ilgāk, bet bieži satur arī bezmaksas līdzekļa mililitrus, ļaujot ietaupīt.

Nereti mums mājās ir vairāki pustukši šampūni, nesteidz tos izmest, bet sajauc kopā vienā superlīdzeklī, nekas traks taviem matiem nenotiks!

Lai taupītu dažādus kosmētikas līdzekļus, atceries kādu patiesību, ka tie ir jālieto nelielā daudzumā, nevis kaudzēm. Maldīgs ir mūsu pieņēmums, ka šādi labāk uzlabosim ādas stāvokli, panākot pamatīgāku iedarbību. Laba daudz nevajag!

Pārliecinies, ka pēc kosmētikas līdzekļu lietošanas tu tos rūpīgi aizver, lai, skābekļa ietekmē, nesamazinātu to lietošanas termiņu.

Ieguldi naudu daudzfunkcionālos produktos, sākotnēji tu, iespējams, iztērēsi vairāk, taču iegūsi līdzekli, kas aizvietos daudzus citus.

Pārdali vates tamponus vai kosmētikas sūkļus uz pusēm, paildzinot šo priekšmetu pielietošanas ilgumu.

Pielieto acu ēnas radoši, piemēram, kā acu laineri, sejas izgaismotāju un uzacu ietonētāju. Eksperimentē!

 

Foto:Photo-dictionary.coJa tev ir beidzies vaigu sārtums, ietonē tos ar pavisam nelielu daudzumu sarkanās vai rozā lūpu krāsas, rūpīgi iztušējot koptēlu.

Matu krāsa būs daudz ilgnoturīgāka, ja nemazgāsi savu dabisko rotu katru, bet gan katru otro dienu. Tāpat brīvdienās, kad tev nekur nav jādodas, nemazgā matus, bet ļauj tiem atpūsties, dabiski ietaukoties un šādi – pabaroties.

Beidzies matu serums? Lai nogludinātu savas nepaklausīgās cirtas, aizvieto trūkstošo produktu ar nelielu daudzumu ķermeņa losjona vai bērnu eļļiņas.

Vai esi pamēģinājusi kā skaistumkopšana līdzekli izmantot vazelīnu? Skaistumkopšanas speciālisti norāda, ka tas var lieliski aizvietot lūpu balzamu, papēžu mīkstinātāju vai kosmētikas noņēmēju.

Ja esi izlietojusi skūšanās putas, to vietā pamēģini matu kondicionieri.

Kādi ir tavi īpašie skaistumkopšanas taupības triki?

 

Iepriekšējais raksts11 RECEPTES no manas vecmāmiņas rudens saslimšanu profilaksei un ārstēšanai
Nākamais rakstsJa tev kārojas šos produktus, organismā varētu trūkt būtiskas vielas