Tev ir aizdomas, ka partneris ir neuzticīgs? Tikai mieru, pārliecinies, ka nepieļauj šīs 3 kļūdas!

Tu esi pamanījusi kaut ko dīvainu mīļotā uzvedībā. Viņš šķiet pārņemts tikai ar sevi un pēc iespējas vairāk laika pavada ārpus mājas. Iespējams, tava otra pusīte neizlaiž no rokām telefonu, neatstājot to ne uz mirkli, liekot nojaust, ka viņa dzīvē ir parādījusies kāda cita. Attiecību speciālisti norāda, ka izjūtot šo visu, tu nedrīksti pieļaut sekojošas kļūdas:

 

KĻŪDA Nr. 1.: TU PIEŅEM SAVAS AIZDOMAS PAR REALITĀTI

Iespējams, tu nevaldi pār savām emocijām, jo domā, ka vīrietis, kuru mīli no visas sirds – krāpj tevi. Tu zaudē savaldību un plosies greizsirdībā. Attiecību speciālisti norāda, ka kaut arī tā ir normāla reakcija uz šādām aizdomām, tā tomēr nav labākā rīcība. Vīrietis var aizstāvēt sev, apgalvojot, ka esi traka un viss ir tikai tavas bagātās iztēles auglis, padarot tevi par greizsirdīgu paranoiķi. Ja tev nav skaidru pierādījumu, ka viņš ir neuzticīgs, nerīko scēnas pirms laika, šādi tikai lieki bojāsi jūsu attiecības. Mūsu iztēlei ir liels spēks, taču turēsimies pie realitātes!
 

KĻŪDA Nr. 2.: TU PĀRMET PARTNERIM BEZ PIERĀDĪJUMIEM

Tu dēvē viņu par krāpnieku, pārmetot ikvienu skatienu uz daiļā dzimuma pārstāvi. Tu esi nevis aizdomīga, bet skaidri apgalvo, ka zini, ka viņš nav uzticīgs! Sāc ar aizdomām uzlūkot ikvienu viņa tikšanos ar kolēģēm, apgalvojot, ka tā noteikti ir kāda no šīm sievietēm. Ja vēlies konfrontēt savu partneri, tev ir jāapbruņojas ar pierādījumiem, kad viņam vairs nav iemesla apgalvot, ka tu kļūdies. Nemaldīsies, ja skaidri redzēsi, ka tavs mīļotais skūpstās ar citu sievieti, tomēr, ja redzēsi tikai nevainīgu pusdienošanu, iespējams, laikā, kad viņi pārrunā darba jautājumus, tev nav pamata uzskatīt viņu un kur nu vēl – dēvēt par krāpnieku. Tomēr esi piesardzīga un labāk klusumā vāc pierādījumus, nevis priekšlaicīgi liec partnerim nojaust par savām aizdomām. Ja tās būs patiesas, viņš var izdomāt neskaitāmus veidus, kā likt tev noprast, ka šī sieviete ir tikai draugs.

 

KĻŪDA Nr. 3.: TU ATTAISNO SAVU PARTNERI

Daudzas sievietes, kuras atklāj, ka tiek krāptas – vērš savas dusmas vienīgi šīs trešās personas – sievietes, ar kuru viņš tiekas virzienā. Nepareizi! Ļoti ticams, ka viņa nemaz nenojauš par tavu eksistenci. Situācijā vainīgs ir tieši tavs partneris, kurš nolēma ļauties dēkai, neraugoties uz to, ka jums ir attiecības. Ja esi beidzot ieguvusi skaidrus pierādījumus par partnera neuzticību un viņš to nenoliedz, izstājies no šīm saistībām, jo, ja reiz ir nolēmis, ka būs ar šo sievieti kopā, viņš nav tevis vērts! Savukārt, ja mīļotais atzīst, ka tā bija tikai muļķīga aizraušanās un starp jums nekas nedrīkst mainīties, viss ir tikai tavā ziņā – gribi to vai nē! Lai cik tas arī grūti nebūtu, skaties patiesībai acīs, neiztēlojies savu partneri par nevainīgu upuru, kuru cita sieviete viltīgi ievilinājusi savos valgos. Muļķības! Tu esi pieaugusi, nobriedusi personība, kura vairs netic pasakām!

 

Lai veicas!

Iepriekšējais raksts9 pāra gulēšanas pozas: ko tās atklāj par attiecībām?
Nākamais rakstsKoši un oriģināli: 6 neparasti krāsu risinājumi tavam mājoklim