Horoskops cilvēka dzīvē nosaka ļoti daudz. Ne velti daudziem diena sākas ar tā izlasīšanu. Bet vai zināji, ka ar tā palīdzību tu vari noskaidrot pat vissīkākās savas dzīves detaļas? Vai esi interesējies par to, kas ir tev piemērotākie pārtikas produkti?

Astroloģe Eimija Zernere atklāj, ka arī brīžos, kad runa ir par ēšanas paradumiem, katra zodiaka zīme ir unikāla: “Mums katram ir citāda personība attiecībā uz ēdienu.”

Esi gatavs pievērsties astroloģiski saskaņotam uzturam? Astrologu pāris Monte Farbers un Eimija Zernere sniedz padomus, ko un kā ēst, tostarp – ko vienmēr glabāt ledusskapī, jo tas tavai horoskopa zīmei ir vispiemērotākais.

 

Auns

Aunam garšo “fast food” un viņš ir sajūsmā par visu, ko var pagatavot ātri, bez satraukuma un liela laika patēriņa. Aunam garšo starteri, uzkodas un brokastu ēdieni, asi un reizēm arī trekni ēdieni.

Pārtikas produkti, kam noteikti vienmēr jābūt pieejamiem: olas, melnās olīvas, sparģeļi, kuskuss, redīsi, čili mērce.

 

Vērsis

Vērši ir visjūtīgākie no visām horoskopa zīmēm, tāpēc viņi pārsvarā ēd lēni un izbauda katru kumosu. Īpaši garšo skaisti noformēti, ar krējumu un dažādām mērcēm bagātināti ēdieni, kā arī olu pīrāgs (tik pat labi arī omlete vai līdzīgi olu ēdieni) un šokolādes muss.

Pārtikas produkti, kam noteikti vienmēr jābūt pieejamiem: Čedaras siers, avokado, zirņi, kartupeļi, majonēze, kokosriekstu piens.

 

Dvīņi

Dvīņi pārsvarā vienmēr ir kustībā, kas ļauj viņiem salīdzinoši brīvi izbaudīt arī dažādas uzkodas. Viņiem tīk interesanta izskata un satura maltītes, taču teju tik pat liela nozīme kā pašam ēdienam, tiek piešķirta lieliskai kompānijai un sarunām ēdienreižu laikā.

Pārtikas produkti, kam noteikti vienmēr jābūt pieejamiem: mandarīni, gurķi, fetas siers, dilles, zaļie zirnīši, uzkodām – čipsi.  

 

Vēzis

Arī Vēži ir jūtīgi uz ēdienu, tāpēc lielu vērību pievērš tam, lai uzturā lietotu jau pārbaudītas vērtības. Priekšroku dod mājās gatavotai maltītei, kur pārzina ikkatru sastāvdaļu.

Pārtikas produkti, kam noteikti vienmēr jābūt pieejamiem: omārs, ciedru rieksti, cukini, rukola, persiki, kokosrieksti.

 

Lauva

Lauvas pārsvarā cenšas baudīt it visu, ko dara, tieši tāpat ir arī ar ēdienu. Kad Lauva ietur maltīti, viņš nekautrējoties ļaus apkārtējiem uzzināt savu viedokli par apēsto. Turklāt – porcijai ir jābūt pietiekami lielai.

Pārtikas produkti, kam noteikti vienmēr jābūt pieejamiem: kukurūza, tomāti, saulespuķu sēklas, mocarella siers, sinepes, arbūzs.

 

Jaunava

Jaunava, lai gan šķietami smalka un ieturēta, tomēr pārsvarā vienmēr grib kaut ko apēst – kaut vai tā būtu košļājamā gumija, taču nereti redzēsi, ka Jaunavai mute kust. Taču tas nenozīmē, ka Jaunava pret maltītēm izturas nevērīgi.

Pārtikas produkti, kam noteikti vienmēr jābūt pieejamiem: ķiršu tomāti, vīģes, avenes, garneles, pākšu pupiņas, mandeles.

 

Svari

Svariem pārsvarā arī ēšana ir māksla. Svari vēlas, lai viss būtu balansā, tāpēc prot ļoti labi izvērtēt porciju lielumu un to, kam jāatrodas uz šķīvja kādās proporcijās. Bet, nē – ne viss ir tik ideāls, viņam nereti ir grūtības izlemt, ko ēst.

Pārtikas produkti, kam noteikti vienmēr jābūt pieejamiem: āboli, valrieksti, jūras ķemmītes, fenhelis, kaperi, granātāboli.

 

Skorpions

Skorpioni nereti iekļūst patiešām juteklīgā ēšanas pieredzē, kur ļaujas baudai. Lielu uzmanību pievērš skaistiem traukiem un ēdiena aromātam, kā arī vēlas spēcīgas garšas. Skorpions pārsvarā dzīvo pēc principa – ēdu ko vēlos un tad, kad vēlos.

Pārtikas produkti, kam noteikti vienmēr jābūt pieejamiem: ķirbji, austeres, artišoki, sēnes, bietes, šokolāde.  

 

Strēlnieks

Strēlniekam patīk ēst, jo viņam ir svarīgi izbaudīt visas dzīves sniegtās baudas, taču lielākā daļa šīs zīmes pārstāvju uzskata, ka viņi ir tas, ko viņi ēd. Tāpēc daudzi Strēlnieki izvēlas būt veģetārieši, taču tas nav noteicošais labsajūtas faktors.

Pārtikas produkti, kam noteikti vienmēr jābūt pieejamiem: tītars, brokoļi, sviesta ķirbji, plūmes, pekanrieksti, dateles.

 

Mežāzis

Mežāži ir cilvēki, kuri zina, kas viņiem patīk, kas garšo un tieši tam arī dod priekšroku. Visticamāk, tās ir lietas, kas garšojušas jau bērnībā. Daudzi Mežāži var nepagurstoši ēst vienu un to pašu, gūstot baudījumu no tā.

Pārtikas produkti, kam noteikti vienmēr jābūt pieejamiem: puravi, liellopa gaļa, kāposti, ziedkāposti, kvinoja, dzērvenes.

 

Ūdensvīrs

Ūdensvīram svarīgi gatavot ēdienu pēc savām vēlmēm, kā arī liela nozīme ir atmosfērai maltītes laikā. Ūdensvīri lielu uzmanību pievērš arī pārtikas produktu kvalitātei un cenšas izdomāt dažādas variācijas pagatavošanas procesā.

Pārtikas produkti, kam noteikti vienmēr jābūt pieejamiem: Briseles kāposti, pastinaks, kastaņi, tofu, rīsi, pētersīļi.

 

Zivis

Zivis dievina maigu, ar garšvielām nepārsātinātu ēdienu, kas ir vienkārši pagatavots. Daudzām Zivīm ir konkrēti produkti, no kā ēšanas izvairās, iespējams, tā pat ir sava veida fobija. Zivīm garšo saldumi un kā nu ne – jo šī horoskopa zīme ilgojas pēc salduma visās dzīves jomās.

Pārtikas produkti, kam noteikti vienmēr jābūt pieejamiem: butes, baklažāni, lēcas, saldie kartupeļi, medus, bumbieri.

 

Lai tev skaistas un gardas maltītes!

Iepriekšējais rakstsGuntars Račs pēc Freimaņa nāves vairākkārt piedzīvo patiesi mistiskus brīžus
Nākamais rakstsAplūko: Šīs frizūras padarīs tevi vecāku