Aizvadītā nedēļas nogale atnesusi divus lielus laimestus Latvijas Loto spēlētājiem: SuperBingo laimēti 231 086,70 eiro, savukārt Latloto 5 no 35156 876,91 eiro.

30. novembra SuperBingo TV šovā kāds pagaidām nezināms spēlētājs laimējis SuperBingo, t.i., naudas laimestu 231 086,70 eiro apmērā. Laimīgā kvīts ar pieciem spēles variantiem un atzīmi dalībai papildspēlē Džokers iegādāta Liepājā, Narvesen kioskā M. Ķempes ielā. Spēlētājs par pirkumu samaksājis 9,00 eiro. SuperBingo lielais uzkrājums šogad laimēts pirmo reizi.

Tajā pašā 30. novembrī grandiozs laimests arī Latloto 5 no 35 spēlētājam. Atminot piecus skaitļus un papildskaitli, laimēti 156 876,91 eiro. Laimīgā kvīts ar diviem spēles variantiem un atzīmēm dalībai papildspēlēs Džokers un Džokers 7 iegādāta Rīgā, Latvijas Loto veikalā Meistaru ielā 19. Par pirkumu tika samaksāti 4,50 eiro.

Laimētājs ir kāds rīdzinieks, kurš 25 gadu garumā ir bijis uzcītīgs Latloto 5 no 35 spēlētājs, neizlaižot teju nevienu izlozi un tikpat kā nespēlējot citas loterijas. Laimētājs pēc laimesta noformēšanas piebilda, ka prieka vēsti uzņēmis mierīgāk nekā bija iztēlojies. Laimesta tērēšanas plāni vēl tikšot rūpīgi apsvērti.

Latloto 5 no 35 izlozēs pieci skaitļi šogad atminēti jau otro reizi.

Latvijas Loto ir Latvijas nacionālais loteriju uzņēmums, un tā vienīgais īpašnieks ir Latvijas valsts. Latvijas Loto sniedz cilvēkiem augstākās klases spēles iespēju sociāli atbildīgā veidā, kur ieguvējs ir ikviens — daļa gūst laimestus, bet visi — jauku izklaidi un apziņu, ka ar viņu līdzdalību tiek finansēti projekti, kas nozīmīgi katram no mums Latvijā. 2018. gadā Latvijas Loto nodokļu, nodevu un dividenžu veidā valsts budžetā iemaksāja vairāk nekā 10,6 miljonus eiro.

 

Iepriekšējais rakstsČetru cilvēku nāve negadījumā Madonas pusē: Valsts policija nāk klajā ar paziņojumu
Nākamais rakstsŠovakar un dienā uz slidenajiem ceļiem notikušas daudzas nelaimes – FOTO, VIDEO