Esam apkopojuši populārāko pasaulslaveno cilvēku sarakstu, kuri 2019. gadā iestūrējuši laulības ostā. Kā nu kurš – cits ar vērienu, cits slepus, tomēr notikums katram ļoti īpašs.

 

JANVĀRIS

Ārijs Luendaiks un Lorēna Bernhama

Pērnā gada sākumā – 12. janvārī Havaju salās apprecējās sacīkšu auto braucējs un amerikāņu populārā šova “The Bachelor” 22. sezonas  vecpuisis Ārijs Luendaiks. Šovā viņš sākotnēji kā savu izredzēto izvēlējās citu – Rebeku Kufrinu, atstājot savu tagadējo sievu otrajā vietā. Vēlāk vīrietis pārdomāja, atsaucot saderināšanos ar Rebeku un tomēr lūdzot Lorēnas Bernhamas roku. Tā paša gada 29. maijā pāris sagaidīja pasaulē ierodamies  savu pirmdzimto – meitiņu Alessiju Renu Luendaiku.

FEBRUĀRIS

Darens Kriss un Mia Svīra

Seriāla “Glee” zvaigzne Darens Kriss pēc astoņu gadu ilgas draudzības apprecējis savu izredzēto – Miu Svīru. Kāzas notika 2019. gada 16. februārī, gadu pēc bildinājuma, kas tika izteikts 2018. gada janvārī.

 

MARTS

Ešlija Buša un Džulians LeFevre

JĀ vārdu viens otram teica arī Džordža un Barbaras Bušu mazmeita Ešlija un viņas izredzētais Džulians LeFevre. Viņu kāzu ceremoniju vadīja un pāri salaulāja Ešlikas vecākā māsa Lorēna Buša.

 

Lea Mičela un Zandijs Reičs

Foto:People

Martā pie vīra izgāja vēl kāda seriāla “Glee” zvaigzne – Lea Mičela. Kāzas notika 9. martā Kalifonijā.

 

Nikolass Keidžs un Ēirka Koike

Aktieris un grima māksliniece apprecējās Nevadas štatā 23. martā, tajā pašā dienā, kad viņi izņēma laulību licenci. Pirmo reizi pāris tika pamanīts kopā 2018. gada aprīlī, vien dažas dienas pēc tam,  kad Keidžs ieguva dokumentu par savas ceturtās laulības anulēšanu.

 

APRĪLIS

Marks Džeikobs un Čārlijs Defrančesko

Modes dizaineris apprecēja savu draugu sveču ražošanas uzņēmēju 2019. gada 6. aprīlī.

 

MAIJS

Džūda Lovs un Filipa Koena

Par precētu vīru otro reizi kļuvis arī populārais aktieris Džuda Lovs. Neirasti, taču pavisam nelielā un necilā ceremonijā 1. maijā viņš teica JĀ vārdu savai izredzētajai – Filipai Koenai.

 

Džo Džonas un Sofija Tērnere

Grupas “The Jonas Brothers” dalībnieks Džo un “Game of Throes” zvaigzne apprecējās Lasvegasā – ceremonijā pēc 2019. gada “Billboard Musuc Awards” pasākuma 1. maijā. Viņus salaulāja improvizēts Elviss Preslijs, kamēr duets “Dan + Shay” izpildīja savu dziesmu “Speechless”.

 

Trevors Engelsons un Treisija Kurlanda

Bijušais Saseksas hercogienes Meganas Mārklas vīrs, producents Trevors Engelsons 11. maijā Kalifornijā apprecēja draudzeni Treisiju Krlandu.

 

JŪNIJS

Šarlote Kasiragi un Dmitrijs Rassams

Monako princeses Greisas Kellijas un Monako prinča Rainiera mazmeita, princeses Karolīnas meita apprecējās ar filmu producentu Monako prinča pilī 2019. gada 1. jūnijā. Pārim ir arī kopīgs dēls – Baltazars un Šarlotei ir dēls Rafaels no iepriekšējām attiecībām. Lai godinātu savas vecmammas piemiņu, Šarlote vakara pieņemšanā rotājās ar Greisas Kellijas dimanta kaklarotu, ko viņai kāzu dienā dāvāja vīrs – tālajā 1956. gadā.

 

Karolīna Vozniaki un Deivids Lī

Tenisa zvaigzne un bijušais NBA spēlētājs kāzas svinēja Toskānā, Itālijā – 2019. gada 15. jūnijā.

 

Brants Dohertijs un Kimberlija Hidalgo

Foto:People

Seriāla “Pretty Little Liars” zvaigzne, Noa Kāna lomas atveidotājs 15. jūnijā teica JĀ vārdu savai izredzētajai – aktrisei Kimberlijai Hidalgo.

 

JŪLIJS

Heidija Kluma un Toms Kaulics

Jūlijā apprecējās modele, “Project Runway” vadītāja un grupas “Tokio Hotel” ģitārists. Pāris sāka satikties 2018. gada februārī un 2019. gada jūlijā salaulājās slepenā ceremonijā. Šī ir trešā laulība Klumai un otrā Kaulicam.

 

Leona Luisa un Deniss Džaučs

Foto:Hello

Dziedāja 27. jūlijā apprecējās ar savu draugu romantiskā itāļu ceremonijā.

 

AUGUSTS

Mets Bellamijs un Ella Evansa

Grupas “The Muse” solists 10. augustā par sievu ņēma modeli Ellu Evansu. 2018. gada decembrī pāris paziņoja par savu saderināšanos, bet attiecības uzsāka 2015. gadā.

 

Dveins “The Rock” Džonsons un Lorēna Hašiana

Aktieris slepus apprecējis savu ilgtermiņa mīlestību 2019. gada 18. augustā Havaju salās. Par notikumu viņš paziņoja savā Instagram kontā dienu pēc laulībām.

 

Elija Goldinga un Kaspars Džoplings

Dziedātāja apprecējās ar mākslas dīleri Jorkšīrā, Anglijā 31. augustā. Viesu vidū bija daudz slavenību, piemēram, Princeses Beatrise un Eiženija kopā ar māti Sāru Fergusoni, dziedātājs Edš Šīrans, dziedātāja Rita Ora, dziedātāja Keitija Perija, aktieris Orlando Blūms, dziedātājs Džeimss Blants.

 

SEPTEMBRIS

DJ Tiesto un Annika Beikesa

Dīdžejs, mūzikas producents 21. septembrī teica JĀ vārdu savai izredzētājai – modelei Annikai Beikesai. Pāris iepazinās 2015. gada februārī Ņujorkā, saderinājās 2017. gada Pateicības dienā, kad atradās atvaļinājumā Maldīvu salās.

 

Džastins Bībers un Heilija Boldvina

Pirmo reizi ziņas par to, ka Bībers kļuvis par precētu vīru, klajā nāca 2018. gada 15. septembrī, kad pāris slepus salaulājās Ņujorkas pilsētas tiesas namā, ko vēlāk apstiprināja arī pats mūziķis, nākot klajā ar emocionālu ierakstu soctīklos. Pirmdien, 2019. gada 30. septembrī, Bībers un Boldvina svinēja kāzas otrreiz – šoreiz plaša radu un draugu pulka ieskauti viesnīcā “Montage Palmetto Bluff”, Blaftonā, Dienvidkarolīnā.  Abi salaulājās viesnīcas plašajā teritorijā esošajā zemnieku stila kapelā. 

 

OKTOBRIS

Dženifere Lavrensa un Kuks Marūnijs

“Hunger Games” zvaigzne apprecējās ar savu līgavaini Rodas salā 2019. gada 19. oktobrī. Viesu vidū bija daudz slavenību, tostarp Krisa Dženere, Kamerona Diaza, Nikola Ričija, Emma Stouna, Ešlika Olsena un Sjenna Millere. Pāris sāka satikties 2018. gadā u 2019. gada februārī Marūnijs bildināja savu izredzēto.

 

Rafaels Nadāls un Mērija Perello

Tenisa zvaigzne apprecēja savu izredzēto Spānijas salā Maljorkā 2019. gada 19. oktobri. Pirms tam viņi bija kopā 14 gadus.

 

Nikija Mināža un Kenets “Zoo” Petijs

Repere paziņoja soctīklos, ka 21. oktobrā apprecējusies ar savu mīļoto – trīs mēnešus pēc laulību licences izņemšanas.

 

Flea un Melodija Ešani

Grupas “Red Hot Chilli Peppers” basists oktobra vidū apprecējis modes dizaineri Melodiju Ešani. Arī viņš par priecīgo notikumu paziņoja savā Instagram kontā.

 

DECEMBRIS
Hilarija Dafa un Metjū Koma

Pāris apprecējās ceremonijā tuvāko radu un draugu lokā 21. decembrī. Dafa un mūzikas producents iepazinās 2015. gadā, kad kopā strādāja pie viņas albuma “Breathe In Breathe Out”. Viņiem ir arī kopīga meitiņa Benksa.

 

Sirsnīgi sveicam visus, kuri 2019. gadā iestūrēja laulības ostā un novēlam laimes arī tiem, kuriem šis skaistais notikums ieplānots 2020. gadā!

Iepriekšējais rakstsSešas smagākās avārijas uz Latvijas ceļiem 2019. gadā – VIDEO
Nākamais rakstsSmaga avārija ceturtdienas vakarā notikusi pirms Ķekavas – VIDEO