Pirmā dienas puse izrādīsies ļoti labvēlīgs periods dažāda veida komunikācijai. Tā solās būt patīkama un nodrošinās tevi ar krietnu devu pozitīvās enerģijas. Otrā dienas puse kļūs saspringtāka un intensīvāka. Iespējamas biežas garastāvokļa svārstības.

 

 

auns-mil-horAuns

Šodien vajadzētu vairāk pievērsties nelieliem ikdienas darbiem. Iespējamas nelielas neērtības un pārsteigumi, kas būs saistīti ar šo pienākumu, darbu veikšanu. Iespējams, nāksies nedaudz pasapņot, ar kādu padiskutēt par to, kas norisinās tieši pašlaik.

 

 

versis-mil-horVērsis

Var gadīties, ka atpūta būs tavs uztraukumu avots, jo izklaide var neizrādīties tik jautra un nesniegt to baudījumu, uz kādu biji cerējis. Ja šodien tu esi nolēmis kaut ko iegādāties, parakstīt līgumus vai vienoties ar kādu par kaut ko, tev jābūt gatavam arī negaidītiem pavērsieniem, piemēram, papildu izdevumiem.

 

 

dvini-mil-horDvīņi

Ir pienācis laiks, lai tu sāktu jaunu lappusi savā biogrāfijā. Ja esi dzimis maijā, visi apstākļi iegrozīsies tā, ka tie burtiski piespiedīs tevi to darīt. Ir daudz kas, ko tu vari darīt, lai sevi attīstītu. Ceļojumi, tikšanās, informācijas pētīšana un tās apmaiņa – tas viss kļūs svarīgs. Lai ko tu darītu, iepriekš padomā.

 

 

vezis-mil-horVēzis

Šodien nevajag nekādus lielos plānus, tā vietā mēģini pielāgoties mainīgajai videi. Turi acis un ausis vaļā, iespējams, uzzināsi daudz jauna un noderīga. Tava attieksme pret cilvēkiem un viņu nodomi var krasi mainīties.

 

 

lauva-mil-horLauva

Šodien vajadzētu atturēties no dažādu lietu iegādāšanās un naudas darījumiem, kuros iesaistīti tavi draugi. Šodien labāk paļauties tikai uz sevi, jo īpaši materiālajā ziņā. Labāk būt drošam par saviem ienākumiem, nekā meklēt potenciālo aizdevēju vai sponsoru.

 

 

jaunava-mil-horJaunava

Šodien daudz laika patērēs koncentrēšanās pašam uz savām problēmām. Lai nu kā – neiecērties tikai uz savu taisnību, savām idejām, bet uzklausi arī to, ko iesaka citi, jo īpaši – tavi tuvākie cilvēki. Pilnīga izpratne par lietām un pilnīga sapņu īstenošana – tās abas šodien būs visai apgrūtinātas. Neesi pārsteigts, ja tavas ikdienas vajadzības nonāk pretrunā viena ar otru.

 

 

svari-mil-horSvari

Tu vari izstrādāt jaunus plānus, kas saistīti ar tavu pazīšanos, sakaru izmantošanu, zināšanām un informācija avotiem. Iespējams, tev nāksies izvēlēties vienu no vairākiem saviem pienākumiem. Jaunu zāļu lietošana vai jaunas darba tehnikas lietošana var neattaisnot tavas cerības.

 

 

skorpions-mil-horSkorpions

Šodien ir pienācis laiks, kad arī tev vajadzētu sākt domāt par dažādiem aspektiem savai nākotnei. Tomēr šajā dienā nebūs viegli izdarīt skaidru priekšstatu par dažādām lietām, nebūs viegli saprast un saskatīt dažādas sakarības. Tavs entuziasms, kas saistīts ar radošo pašizpausmi, mīlestību, bērnu lietām vai ko līdzīgu, varētu mazināties.

 

 

strelnieks-mil-horStrēlnieks

Pienākuma apziņa šodien varētu būt krietni spēcīgāka par tavu personīgo izvēli. Iespējams, tev tiešām šodien labākais būtu vispirms izdarīt to, kas vajadzīgs un tikai pēc tam ļauties patīkamajam un vēlamajam. Šodien nevajag izstrādāt un īstenot nekādus ambiciozus plānus. Nevienam pārlieku daudz neuzticies.

 

 

mezazis-mil-horMežāzis

Iespējams, šodien tu sastapsies ar jaunu informācijas avotu, piemēram, tas varētu būt informācijas resurss vai kāds slepens ziņotājs. Nelieli pārsteigumi darīs labu. Jauni paziņas nesolās būt diez ko daudzsološi, jo īpaši, ja iegūti dienas otrajā pusē. Iespējamas dažādas negaidītas, pat dīvainas tikšanās.

 

 

udensvirs-mil-horŪdensvīrs

Šo dienu vajadzēs veltīt dažādiem sīkumiem. Esi uzmanīgs, dažas lietas saistībā ar tavu materiālo stāvokli, varētu izrādīties daudz svarīgākas nekā vispārējās dzīves stratēģijas. Tavs ideālisms var tikt pārbaudīts realitātē. Nekas šodien nebūs akmenī kalts – esi gatavs uz negaidīto!

 

 

zivis-mil-horZivis

Šodien būs visai grūti spriest loģiski. Arī nopietnie nolūki tiks apdraudēti, ja tu pakļausies dažādām savām neprognozējama rakstura vēlmēm. Šodien nav piemērotākā diena, lai tu mēģinātu rast kopīgu valodu ar kādu. Nevajag šodien censties nolīdzināt visus iespējamos asumus.

 

 

Lai izdevusies diena!

Iepriekšējais rakstsModes mākslinieks Dāvids uz Bauskas šosejas piedzīvojis necieņas pilnu situāciju
Nākamais raksts“Viņu centās atdzīvināt tēvs…” Ar sirdi plosošu stāstu klajā nāk mediķi