Kā savā 1. septembra numurā vēsta izdevums “Privātā dzīve”, Latvijā pazīstamā kantridziedātāja Linita Mediņa pēc pirms pusotra gada piedzīvotās šķiršanās vairs nav brīva sieviete.

Linitai šovasar izveidojušās jaunas attiecības ar kādu vīrieti vārdā Guntars. Par savām attiecībām viņa runā ar lielu mīļumu un siltumu. Abi iepazīšanās portālā viens otra bildei uzspieduši “sirsniņu”, bet uzreiz pēc tam pārgājuši uz saraksti “Facebook”. Guntars izdevumam saka, ka ļoti, ļoti mīl Linitu un abiem esot kopīgi plāni vismaz turpmākajiem 50 gadiem.

 

 

View this post on Instagram

 

…………………….. ir dzīvē mirkļi, kad vārdi ir pilnīgi lieki… ?

A post shared by Linita Mediņa (@linita.medina.music) on

Pirms nepilna pusotra gada Linita piedzīvoja sāpīgu šķiršanos no sava vīra un meitas tēva, ar kuru kopā pavadīti 13 gadi. Vēl pirms gada bijusi droša, ka nekad mūžā nemeklēs jaunas attiecības portālos, bet tad kādā grūtsirdīgā vakarā sapratusi – ja nerīkosies, visu dzīvu paliks viena. Viņa Guntaru sauc par īstu atradumu.

Lai gan simpātiskā Linita koncertē visai bieži, latviešu vīrieši esot kautrīgi un klāt nenākot. Dažkārt vien kunga dūšā, bet tas Linitai nepatīk.

Šobrīd dziedātāja strādā pie vairākiem lieliem projektiem, par kuriem plašāk gan nestāsta. Pēc ieilgušās sēdēšanas mājās “ģimenes dzīvē” viņa ir apņēmības pilna vairāk strādāt radoši un izdarīt izrāvienu visās dzīves jomās. To viņai arī novēlam!

 

 

View this post on Instagram

 

Ķeram saulītiiiiiiii ?

A post shared by Linita Mediņa (@linita.medina.music) on

Plašāk “Privātā dzīve” 1. septembra numurā!

Iepriekšējais rakstsLiepājnieks šķiras no lielas naudas summas un gadu nevarēs vadīt savu BMW
Nākamais rakstsUz Dienvidu tilta sadeg “Bolt” taksometrs – VIDEO