Aizvadītajā diennaktī valstī reģistrēti 70 ceļu satiksmes negadījumi, tajos cietuši 13 cilvēki un trīs gājuši bojā, vēsta Valsts policija.

Kopumā ceļu satiksmes jomā pieņemts 371 administratīvo pārkāpumu lēmums, tajā skaitā 142 par ātruma pārsniegšanu, pieci par agresīvu braukšanu un pieci par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā.

Vakar, 8. septembrī, plkst.12.22, Rīga, Jūrmalas gatvē autobusa vadītājs pie pagaidām nenoskaidrotiem apstākļiem uzbrauca gājējai un aizbrauca no negadījuma vietas. Gājēja no gūtajām traumām gāja bojā notikuma vietā. Policija skaidro notikušā apstākļus.

 

 

View this post on Instagram

 

Blakus Jūrmalas gatves un Anniņmuižas ielas krustojumam noticis traģisks nelaimes gadījums. Aculiecinieki ziņo, ka pie pieturas nāvējoši notriekts cilvēks. #latvia #csnglatvija #avarija #sadursmelv #bojāgajušais #riga #braucdrosi #paldiessekotajam

A post shared by Sadursme (@sadursme) on

Savukārt divi cilvēki otrdien gājuši bojā Ainažos, kur kokā ietriecies mikroautobuss. Vakar plkst. 11.36 tika saņemts izsaukums uz Salacgrīvas novadu, kur noticis ceļu satiksmes negadījums un automašīnā atrodas trīs cilvēki, kuri, iespējams, ir iespiesti. Ierodoties notikuma vietā, ugunsdzēsēji glābēji konstatēja, ka ir avarējis mikroautobuss, trīs cilvēki no automašīnas bija izkļuvuši pirms VUGD ierašanās. Notikuma vietā ugunsdzēsēji glābēji no automašīnas izcēla divus bojāgājušus cilvēkus. Plkst. 13.21 darbi notikuma vietā tika pabeigti.

 

 

View this post on Instagram

 

Ainaži. Busiņam ietriecoties kokā, gājuši bojā divi pasažieri. #Ainaži #krimilv

A post shared by Krimi.lv Kriminālziņas (@krimilv) on

 

 

View this post on Instagram

 

Ainaži. Busiņam ietriecoties kokā, gājuši bojā divi pasažieri. #ainaži #krimilv

A post shared by Krimi.lv Kriminālziņas (@krimilv) on

Iepriekšējais rakstsCovid-19 konstatē Rīgas skolā – VIDEO
Nākamais rakstsDramatiski notikumi naktī risinājušies kādā Valmieras ģimenē