Iepriekš jau vēstījām, ka Covid-19 pandēmijas dēļ pazīstamā humoriste Jolanda Suvorova palikusi bez darba, līdz ar to iztiek vien ar pensiju un iekrājusi simtiem eiro lielu parādu par dzīvokli. Sieviete bezizejā pat domājusi par mešanos zem auto riteņiem. Par laimi, Latvijā ir atsaucīgi cilvēki, vēsta izdevums “Privātā dzīve”.

Izlasot Jolandas bēdu stāstu (liela daļa Jolandas pensijas ik mēnesi “izkūst” arī medikamentu iegādei), multimākslinieks Kašers aicināja savus draugus un fanus palīdzēt Jolandai, ar kuru viņam ir ļoti labas attiecības. Viņš uzskata, ka cilvēkam nevajadzētu vecumdienās domāt par pašnāvību. “Parēķinot, cik liela ir viņas pensija, tas ir izsmiekls, nevis nauda,” sacīja Kašers.

“Šis mani ļoti skumdina! Nevienam māksliniekam Latvijā nevajadzētu piedzīvot šādus mirkļus! Ja pie varas esošie nespēj par mums parūpēties, ticu, ka parūpēsimies viens par otru! Priecāšos, ja palīdzēsi cilvēkam grūtos apstākļos arī TU! Jolandas Suvorovas privātais konta numurs ir pie manis! Droši jautā! Labais vairo labo!” viņš rakstīja.

Viņš palūdza Jolandai konta numuru un pāris dienu laikā vairāk nekā 50 cilvēki nepieciešamo summu saziedoja. Jolanda raudājusi prieka asaras, zvanījusi Kašeram un steigusi nokārtot parādus.

Kašeram šis notikums licis aizdomāties par paša pensijas gadiem – nav noslēpums, ka lielākā daļa mākslinieku ir mikrouzņēmumu īpašnieki un tamlīdzīgi. Kašers uzskata, ka no šādas situācijas izvairīties palīdzēs vien uzkrājums.

Plašāk izdevuma “Privātā dzīve” 15. septembra numurā!

 

Iepriekšējais rakstsAlfrēds Rubiks, uzticoties krāpniekam, palicis bez lielas naudas summas
Nākamais rakstsĻoti smagā avārija Mālpils pusē: Zināms, kas atradies pie stūres – VIDEO