Kā vēsta TV3 raidījums “Degpunktā”, kāds Tukuma dzīvoklis, kurā teju vai katru vakaru pulcējas alkohola lietotāji jeb “pritons” kļuvis par slepkavības vietu. Tur kautiņa laikā nosists invalīds.

Dzīvokļa saimnieks bijis cilvēks ar īpašām vajadzībām, viņam mitekli piešķīrusi pašvaldība. Diemžēl uz to bieži nākuši viesi ar alkoholu, un tādos brīžos kaimiņi vairs nezinājuši, kur likties. Liktenīgajā vakarā izcēlies zvērīgs kautiņš un 53 gadus vecais dzīvokļa saimnieks bez kājas zaudējis dzīvību.

Viņu nositis kāds 20 gadus jaunāks vīrietis, kurš pēc nežēlīgās slepkavības uzbrucis vēl vienam cilvēkam. “Viens no viņiem bija zilumains. Visas rokas zilas, seja zila, un viņu aizveda uz reanimāciju. Otru te atrada mirušu,” saka kaimiņš.

Slepakva policijai ir zināms – vīrietis jau iepriekš nereti izvēlējies nostāties nepareizajā pusē likumam. Pagaidām nav zināms, kādu sodu vainīgajam piemēros tiesa, taču Tukuma policijas iecirkņa priekšnieks min, ka tie varētu būt padsmit gadi aiz restēm. Plašāk sižetā!

 

Iepriekšējais rakstsReinikam skarbs vēstījums masku nevalkātājiem; sākas karstas diskusijas
Nākamais rakstsSlikta ziņa latviešiem, kuri skolēnu brīvlaikā aizlidoja uz Kipru