Ņemot vērā publiskajā telpā izskanējušo informāciju saistībā ar ugunsnelaimi Rēzeknes “Depo” veikalā, SIA “DEPO DIY” valde aicina publiski neradīt satraukumu darbiniekos, izplatot ziņas par iespējamiem scenārijiem saistībā ar viņu nākotni. Uzņēmums turpina rūpēties par savu komandu arī pēc notikušās nelaimes.

Uzņēmuma valde pateicas ikvienam par neatsveramo atbalstu DEPO Rēzeknes veikala ugunsgrēka pašaizliedzīgā dzēšanā un seku likvidēšanā. Sirsnīgs paldies Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestam, Valsts policijai, Rēzeknes pilsētas domei, privātiem uzņēmumiem: SIA “Ausmeņa”, SIA “Asko”, SIA “Kind service”, SIA “RDK”. Pateicamies visiem DEPO darbiniekiem, kuri iesaistījās situācijas operatīvā risināšanā. Paldies arī visiem DEPO darbiniekiem un sadarbības partneriem, kuri mūs atbalsta gan vārdos, gan darbos.

Patlaban norisinās aktīvs darbs, lai pēc iespējas operatīvāk novērstu ugunsnelaimes radītās sekas, tai skaitā risinātu jautājumus, kas saistīti ar Rēzeknes veikala darbiniekiem. “DEPO DIY” valde lūdz respektēt uzņēmuma un darbinieku intereses, lai šis process norisinātos veiksmīgi.

“DEPO DIY” pauž nožēlu par publiskajā telpā izskanējušajām spekulācijām attiecībā uz DEPO Rēzeknes veikala darbinieku nākotni un emocionālo stāvokli. “Uzņēmums “DEPO DIY” ir viens no lielākajiem mazumtirgotājiem un darba devējiem Latvijā, kas šogad nodokļos ir samaksājis 37 miljonus eiro. Mēs esam stipra komanda jau 15 gadus, un šī reize nebūs izņēmums. Mums ir svarīga mūsu 93 Rēzeknes DEPO kolēģu labklājība un mums rūp, lai viņi jūtas droši par savu nākotni,” norāda “DEPO DIY” valdes priekšsēdētājs Andris Kozlovskis, aicinot neradīt uzņēmuma darbiniekiem nepamatotu satraukumu.

Tāpat “DEPO DIY” vadība uzsver, ka joprojām notiek izmeklēšana, visu negadījuma seku apzināšana un tiek veiktas zaudējumu aplēses. Tiek sniegts viss nepieciešamais atbalsts atbildīgajām institūcijām, lai noskaidrotu ugunsgrēka izcelšanās iemeslu.

Iepriekšējais rakstsKurzemnieki neievēro pašizolāciju un neatļauti pulcējas
Nākamais rakstsSvarīga ziņa veikalu tīkla “Maxima” pircējiem!