Trešdien ap plkst. 11 no rīta smaga avārija starp “VW Sharan” minivenu un MAN kravas auto notikusi Rīgā, Dārziņu rajonā, kur aiztraukušās četras ātrās palīdzības brigādes un divas glābēju automašīnas, vēsta TV3 raidījums “Degpunktā”.

Kāds ģimenes minivens bija izbraucis priekšā kravas auto, saņemot ļoti spēcīgu triecienu sānos. Rezultātā cieta vairāki cilvēki, bet viens palicis iespiests salonā. Kamēr atsteigušies mediķi nekavējoties sāka remdināt cietušo sāpes un sagatavot viņus transportēšanai uz slimnīcu, glābēji ar instrumentu palīdzību atbrīvoja iespiesto cilvēku – kundzi gados.

Viens cilvēks guvis vieglus ievainojumus, tāpat vieglas traumas arī bērnam, bet divi citi cilvēki cietuši nopietni – ir vairāku ķermeņu daļu smagi ievainojumi. Viņi nekavējoties nogādāti slimnīcā.

Kravas auto šoferis, kurš negadījumā neguva ievainojumus, stāsta, ka minivens viņam burtiski nogriezis ceļu. Ātrums tobrīd bijis ap 70 km/h, līdz ar to trieciens kopā ar kravu ļoti spēcīgs. Avārijas iemeslus skaidros policija, bet noprotams, ka vainu būs jāuzņemas minivena stūrētājam.

 

Iepriekšējais rakstsBērnudārzi turpmākajās nedēļās tikai tiem, kuri strādā klātienē? – VIDEO
Nākamais rakstsIzskan jaunas ziņas par Latvijas pārstāvi šī gada Eirovīzijā – Samantu Tīnu