Soctīklos ievietots attēls, kurā redzama automašīna “Audi A3”, kuras vadītājs svētdien Rīgā notriecis vairākus riteņbraucējus. Plašāk par notikušo pastāstījusi arī policija.

Vakar, 11. jūlijā, ap pulksten 18.00 Salaspils novadā, Aconē, Granīta ielā, pēc sākotnējās informācijas automašīnas “Audi” vadītājs uzbrauca diviem nepilngadīgiem velosipēdistiem. Ceļu satiksmes negadījumā cieta abi velosipēda vadītāji (meitene un puisis), kuri ar gūtajām traumām tika nogādāti medicīnas iestādē. Par notikušo ir uzsākts kriminālprocess un policija turpina skaidrot notikušā apstākļus.

Valsts policija aicina atsaukties ceļu satiksmes negadījuma aculieciniekus, kuri var sniegt jebkādu izmeklēšanai noderīgu informāciju, zvanot pa tālruņa numuru 67219724 vai 110.

Aizvadītajā diennaktī valstī reģistrēti 96 ceļu satiksmes negadījumi, tajos cietuši 26 cilvēki, tostarp 11 velobraucēji.

Kopumā ceļu satiksmes jomā pieņemti 416 administratīvo pārkāpumu lēmumi, tajā skaitā 200 par ātruma pārsniegšanu un 10 par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā.

 

Iepriekšējais rakstsParādās jaunas ziņas par kādreiz tik populāro dziedātāju Jenny May
Nākamais rakstsNelaimē Gaujā: Noslīkušais vīrietis ir atrasts