Ko šajā dienā sēsi, to vēlāk pļausi, tādēļ pievērs īpašu rūpību šodien uzsāktajiem projektiem. Tiem ir liels potenciāls veiksmīgi attīstīties.

 

 

aunsAuns

Vai ir kas tāds, ko sev par nožēlu bērnībā vai jaunībā nepaguvi izbaudīt? Ko esi palaidis garām? Kas spēj ienest krāsas tavā vispelēcīgākajā ikdienā? Tavs liktenis drīzumā pavērs jaunu lapu tavas dzīves grāmatā un šie ir tie jautājumi, uz kuriem tev pašam vajadzētu šodien rast atbildes.

 

 

versisVērsis

Zvaigznes šodien ir tavā pusē, kas nozīmē ka diezgan daudzās dzīves jomās gūsi zināmas priekšrocības. Galvenais fokuss būs uz karjeru un finansēm. Ieteicams paņemt pauzi ikdienas skrējienā un palūkoties pagātnē, lai saprastu, kuras ir tās jomas, uz kurām tuvākajā laikā būtu nepieciešams vērst vairāk uzmanību.

 

 

 

dviniDvīņi

Viena daļa no tevis būs pilnībā veltīta izglītībai, ceļošanai un ideju realizēšanai, savukārt otra maldīsies sapņos un ilūzijās. Raugi, lai pārāk liela sapņošana neattur tevi no reālu mērķu sasniegšanas. Neļaujies bailēm. Mīlestība ir atbilde uz visiem taviem jautājumiem.

 

 

vezisVēzis

Būs visai grūti samierināties ar situācijām, kuras būs ārpus tavas kontroles. Iespējams, paļausies uz kādu personu un gaidīsi no šī cilvēka atbildi par kādu sev nozīmīgu iespēju. Neiespringsti un izbaudi šo dienu. Atbildi saņemsi drīzāk, nekā būsi to gaidījis un tā drīzumā tevi aizvedīs kādā jaunā piedzīvojumā. Tava krāsa šajā dienā – sarkanā.

 

 

lauvaLauva

Šodien tevi pārņems visai labestīga enerģija. Būsi iedvesmots dažādiem notikumiem un idejām. Nāksies iet cauri dažādām pārmaiņām un personības transformācijām. Daudz visa kā uzreiz! Tava krāsa šajā dienā – dzeltenā.

 

 

jaunavaJaunava

Vari justies atstāts novārtā vai gana nenovērtēts. Šobrīd būs visai grūti tapt dzirdētam un redzētam. Lielā mērā viss atkarīgs no tava emocionālā stāvokļa. Ne velti saka, ka klusākie ūdeņi ir tie dziļākie. Ļauj citiem redzēt pērles, kuras noslēpušās tavas personības gultnē. Neviens cits tās nespēs izcelt, tikai tu. Tava krāsa šajā dienā – zaļā.

 

 

 

svariSvari

Šodien ļaujies savām aizraušanām un kaislībām. Gaidāmi patīkami notikumi romantiskajā dzīvē, kuri raisīs pozitīvas emocijas. Iespējams, vairāk laika vēlēsies pavadīt mājās. Labvēlīgs laiks mājas uzkopšanai un uzpošanai.
 

 

 

skorpionsSkorpions

Šajā dienā mēness būs tev ne visai labvēlīgā pozīcijā. Uzdrošinies spert soli vai veikt telefona zvanu, par kuru iepriekš baidījies. Velti laiku komunikācijai ar saviem mīļajiem, uzraugi savas finanses, kā arī droši soļo pretī saviem mērķiem karjerā un citās dzīves jomās. Būs nepieciešams ieguldīt vairāk enerģijas, laika un pūļu, lai kaut ko sasniegtu, taču nekas nav neiespējams.

 

 

 

strelnieksStrēlnieks

Šodien, pateicoties planētu savstarpējai harmonijai, jutīsies brīvāks un būsi radoša gara pārņemts. Liktenis var sagādāt tev dažādus pārbaudījumus, kā rezultātā nekavējoties būs nepieciešams mainīt kaut ko savā dzīvē. Tava krāsa šajā dienā – oranžā.

 

 

 

mezazisMežāzis

Šodien zvaigznesatradīsies harmonijā ar tevi. Piemērota diena laika komunikācijai ar ģimeni un draugiem. Apvaicājies, kā taviem tuviniekiem klājas un izbaudiet kopīgu maltīti pie brokastu, pusdienu vai vakariņu galda. Atver savu prāti un sirdi apkārtējiem. Ļaujies notikumu gaitai un izbaudi brīvību. Tava krāsa šajā dienā – zaļā. Labvēlīgs laiks dažādām fiziskajām aktivitātēm.
 

 

udensvirsŪdensvīrs

Apkārt virmojošās radošās vibrācijas atstās pāris triepienus arī tavā ikdienā. Iespējams, dosies spontānā ceļojumā vai noorganizēsi tikšanos ar seniem draugiem. Diena solās būt harmoniska un kaislību pilna. Izbaudi to!
 

 

 

zivis-2Zivis

Šodien vari būt nedaudz klusāks kā ierasts. Galvā jauksies lērums jautājumu sev pašam par dažādām dzīves jomām. Vari būt drošs, ka šobrīd uzsāktais ceļš ir vērts tavu pūļu un vēlāk varēsi baudīt gan savus panākumus, gan harmoniju. Neatstāj bez uzraudzības savu veselību. Tava krāsa šajā dienā  – tumši zilā.
 

 

Izdevušos dienu!

 

Iepriekšējais rakstsŠaušalīgu avāriju Jaunjelgavas pusē piedzīvo mikroautobusa šoferis
Nākamais rakstsPirkums Rīgas benzīntankā ģimenei atnes prātam neaptveramu naudas summu