Piektdien, 10. septembrī, kanālā TV6 plkst. 21.00 skatītājus sagaida realitātes šova “Lauku Sēta” otrā epizode, kuras laikā dalībnieki ķersies klāt saimnieku atstātajiem darbiem, sadaloties divās komandās – Dakšās un Cirvjos. Kurš dalībnieks izstāsies no cīņas par galveno balvu – līdz pat 10 tūkstošiem eiro? Uzzini jau šovakar!

Sētā būs jāveic pirmais lielais darbs – jāuztaisa ķieģeļu trepes, bet emocijas vārās, jo Dakšas nozog otrai komandai darba materiālu – ķieģeļus. It kā jokojot, it kā pa īstam. Un tas izaug emocionālā strīdā starp Cirvju komandas neformālo līderi Sandi un Dakšu neformālo līderi Kristapu. Turklāt – vai Cirvju meitenes būs mierā ar to, ka viņām jānes smagumi ar rokām, bet komandas dalībnieks Ivars atļaujas vadāt tos ar tačku? Smagajā darbā emocijas netiek valdītas, un Cirvju komanda pilnībā sašķeļas. Cik tālu konflikts aizies, ja Magoniņa jau gatava mesties virsū Sandim ar dūrēm? Vai tas iegāzīs Cirvjus? Komandas “outsaidere” Magoniņa tik ļoti pārdzīvo komandas biedru nodošanu, ka sākas histērija, un jāsauc ātrā palīdzība.

Sekos vēl kāds negaidīts pavērsiens Lauku Sētā – Jānis Rāzna paziņos par jaunu izbalsošanas kārtību, kas visos dalībniekos rada haosu. Uz izbalsošanas šķūni ies nevis visi dalībnieki, bet vājākā komanda, kas tiks noteikta  “pirmsizbalsošanas” spēlē. Katrs jūtas apdraudēts! 

Pirmā komanda, kura dodas uz  izbalsošanu, ir Dakšas. Uz sliņķu sola tiek sēdināta klusā Mārīte. Atmosfēra ir tik nokaitēta, ka patiesās emocijas un asaras nav iespējams novaldīt. Kādam jāpamet Lauku Sēta. Un ir īpaši smagi būt pirmajam, kas pamet šovu. Tas ir Artūrs, kas jau pirmajā nedēļa dodas mājās. 

Iepriekšējais rakstsJauns puisis izraisa lielu nelaimi Latgalē
Nākamais raksts“No priekiem lēkāju!” Celtnieks Mārtiņš vienā mirklī kļuvis stāvus bagāts