Pulksteni esam pagriezuši stundu atpakaļ, pārejot uz ziemas laiku, bet līdz Ziemassvētkiem atlikušas tikai nedaudz vairāk par 50 dienām. Šis ir tas laiks, kad tumšajos vakaros ir iespēja pabūt ar saviem mīļajiem, pie vakariņu galda daloties stāstos par piedzīvoto. Palūko, ko zvaigznes tev un taviem mīļajiem sola šajā nedēļā, kad sagaidām novembri!

 

Auns

Auna zīmē dzimušos šajā nedēļā pārsteigs dažādi ar ceļošanu saistīti notikumi. Tāpat iespējams piedzīvot pārsteigumus, kuros dalību ņems citviet dzīvojoši cilvēki. Grūti teikt, vai tie sagādās pozitīvas emocijas, vai gluži otrādi, bet tie pavisam noteikti būs iesākums kādām lielākām pārmaiņām un nepieciešamību veikt izmaiņas plānos. Ja esi plānojis doties ceļojumā, pievērs pastiprinātu uzmanību tā laikā izmantotajam transportam. Šo septiņu dienu laikā piedzīvosi daudz nedrošības un nemiera pilnus mirkļus, taču nekādi zaudējumi nav gaidāmi, tieši pretēji, taču ceļš pretī sasniegumiem nebūs viegls. Nāksies spodrināt savu pacietību un spēju rast kompromisu. Liela loma būs attiecībām ar cilvēkiem, ar kuriem tevi vieno profesionālās intereses. Gaidāmas daudzas sarunas, ziņu un informācijas apmaiņa ar draugiem no tuvienes un tālienes. Jauna iepazīšanās var būt sākums kādam jaunam posmam tavā dzīvē. Zināmu laiku veltīsi arī savai ģimenei. Labvēlīga nedēļa laulībām un ģimenes kopā sanākšanām. Esi piesardzīgs attiecībā pret pārtikas produktiem, kuri var izraisīt alerģisku reakciju.

 

Vērsis

Vērša zīmes pārstāvjiem priekšā ir romantikas, randiņu un flirta pilna nedēļa. Piedzīvosi daudz un dažādus notikumus mīlas dzīvē. Dažiem palaimēsies saņemt arī kādu mīlestības pilnu dāvanu vai uzmanības apliecinājumu. Gaidāms kāds nozīmīgs notikums par godu kādam no tuviniekiem. Iesaistīsies nozīmīgās sarunās par plāniem, kurus vēlies pagūt realizēt līdz gada beigām. Zvaigznes sola patīkamus pārsteigumus un jaunas iespējas. Sekosi līdzi priekpilniem notikumiem kāda sev tuva cilvēka dzīvē. Iespējams apciemojums vai tikšanās ar cilvēku, kurš būs dusmīgs uz kādu konkrētu personu vai saistībā ar kādu situāciju kopumā. Zināmas šaubas tevī raisīs saņemtie jaunumi vai ieteikumi. Apdomā rūpīgi, vai tie patiešām būs tev noderīgi un nāks par labu.

 

Dvīņi

Ja esi dzimis Dvīņu zīmē, tad gatavojies saņemt dažādus ar naudu, finanšu dokumentiem un līgumiem saistītus pārsteigumus. Interesanti un atmiņā paliekoši notikumu pavērsieni gaidāmi mīlas dzīvē. Attiecības ar tuviniekiem būs ļoti neparedzamas. Ja šajā nedēļā esi iecerējis sakārtot kādus juridiska rakstura jautājumus, esi piesardzīgs, izvērtē, kam vari patiešām uzticēties un rūpīgi iepriekš sagatavojies. Šonedēļ plānotie ceļojumi un izbraucieni lielākoties būs saistīti ar dažādu speciālistu apmeklējumiem un darba jautājumiem. Vīrieši gūs iespēju paplašināt savu draugu un atbalstītāju loku, pateicoties kādai idejai vai ierosinājumam.Sievietēm uzmanību nāksies vairāk pievērst mājai un ģimenei.

 

Vēzis

Vēža zīmē dzimušie šajā nedēļā piedzīvos maldināšanu vai manipulācijas, kas, protams, sagādās ne mazums negatīvas emocijas. Kāds centīsies tevi iepīt savos intrigu tīklos, lai gūtu savtīgu labumu. Nedēļas gaitā saņemsi priekpilnus jaunumus saistībā ar kādu garu un izdevušos ceļojumu. Problēmas, ar kurām nāksies tikt galā šajā nedēļā, būs saistītas ar tavu pagātni, pagātnes notikumiem un tajā pieļautajām kļūdām. Iespējams, veiksi vairākus nozīmīgus pirkumus vai pārdosi kaut ko par īpaši izdevīgu cenu. Ja strādā tirdzniecībā, ieteicams šonedēļ uzsākt produktu pārdošanas kampaņu, piedāvājot, piemēram, Ziemassvētku atlaides. Daudzi gūs papildus ienākumus, pateicoties savam darbam vai biznesam. Vīriešiem ieteicams būt īpaši vērīgiem, lai pasargātu sevi no dažādiem negadījumiem. Esi uzmanīgs komunikācijā ar neparedzamiem cilvēkiem, kā arī situācijās, kad atrodies publiskās vietās vai pasākumos.

 

Lauva

Lauvas zīmē dzimušos šī nedēļa pārsteigs ar dažādiem notikumiem darba vietā. Atsevišķos gadījumos tie var būt saistīti ar algas pielikumu, papildus ienākumiem vai cita veida negaidītu peļņu. Mīlas dzīvē situācija būs manāmi sarežģītāka, it īpaši tiem, kuri jau kādu laiku piedzīvo sava veida emocionālo krīzi. Nāksies pieņemt vairākus smagus lēmumus un krietni pārdomāt, kas ir tas, kas tev patiešām ir vajadzīgs. Nedēļas gaitā saņemsi iepriecinošus jaunumus vai ieteikumus, kuri saistīti ar kādu tavu radinieku vai tuvu draugu. Gūsi iespēju paplašināt savu draugu un paziņu loku, pateicoties kopīgām interesēm ar citiem cilvēkiem. Kāda gados jauna tuvinieka attiecības ar draugu vai draugiem raisīs dažādas sarunas, diskusijas un liks pieņemt noteiktus lēmumus. Sievietēm, kuras dzimušas Lauvas zīmē, šis būs nozīmīgs laiks laulības un ģimenes dzīvē.

 

Jaunava

Jaunavas zīmē dzimušos gaida dažādi ar dokumentiem, piedāvājumiem, vienošanās un līgumiem saistīti notikumi. Nāksies pieņemt lēmumu par labu kādu attiecību vai saistību pārtraukšanai. Neizturies vieglprātīgi pret notiekošo un pievērs vērību saviem vārdiem, darbiem un lēmumiem – rūpīgi pārdomā tos. Dažāda veida problēmas var skart cilvēkus no tava paziņu vai kaimiņu loka.Labvēlīgs laiks problēmu risināšanai un savstarpējo kompromisu atrašanai. Ja vēlies redzēt progresu sev nozīmīgu plānu attīstībā, izvairies no konfliktiem un sava viedokļa uzspiešanas citiem. Sievietēm zvaigznes sola laimīgu un baudpilnu pieredzi kādas satikšanās, apciemojuma vai ceļojuma laikā. Vīrieši saņems nozīmīgus jaunumus vai iespēju karjerā.

 

Svari

Svaru zīmē dzimušajiem šonedēļ nāksies piedzīvot satraukumu saistībā ar jaunumiem par kādu sev nozīmīgu dokumentu. Pievērs uzmanību jaunumiem un notikumiem citu valsti vai nacionalitāti pārstāvošu cilvēku dzīvēs. Tavu uzmanību piesaistīs notikums kāda citā pilsētā dzīvojoša vīrieša dzīvē. Esi piesardzīgs attiecībās ar apkārtējiem cilvēkiem, pārliecinies par viņu godīgumu un atklātību. Labvēlīgs laiks ceļošanai – gan atpūtas braucieniem, gan komandējumiem. Sievietēm ieteicams rīkoties lēnāk, apdomīgāk, rūpīgi pārdomāt savu rīcību un nākotnes plānus. Vīriešiem nāksies atkāpties no kāda pašu izvirzītā plāna vai solījuma. Atskārtīsi, ka šobrīd nav īstais laiks tā realizācijai, tādēļ atliksi tā izpildi pāris nedēļas uz priekšu.

 

Skorpions

Ja esi dzimis Skorpiona zīmē, tevi sagaida interesanta, jaunu un daudzsološu iespēju pilna nedēļa. Atsevišķas lietas šķitīs pat neiespējamas vai pārlieku laikietilpīgas.Lai nu kā, veiksme un laime tavi sagaidīs ik uz stūra. Darbā šis būs visai saspringts laiks un tas atstās iespaidu arī uz tavu miega kvalitāti un veselību kopumā. Centies jau laikus sagatavoties un noskaņot sevi šai dinamiskajai un neparedzamajai nedēļai. Pozitīvu attīstību piedzīvos tavas attiecības ar kādu sievieti. Gaidāmas sarunas par un ap dažādiem ar nekustamo īpašumu saistītiem jautājumiem un to iespējamajiem risinājumiem. Dažus var skart finanšu problēmas, naudas saņemšanas kavēšanās un citas nepatīkamas situācijas, kuras izraisīs paša pieļauta kļūda. Par pārsteigumiem parūpēsies cilvēki, ar kuriem pagātnē dzīvoji zem viena jumta.

 

Strēlnieks

Strēlnieka zīmes pārstāvji šonedēļ piedzīvos visdažādākos notikumus, kuri būs saistīti ar kādu ģimenes lokā esošu vīrieti. Notikums viņa dzīvē kalpos par iespēju un iemeslu kopīgai sanākšanai mājās. Esi gatavs dažādiem pavisam negaidītiem notikumiem. Lielākoties tie būs saistīti ar tev tuviem cilvēkiem. Negaidīti, taču pozitīvi attīstīsies sarežģīta situācija kādās attiecībās. Beidzot izdosies kādu laikietilpīgu darbu vai ilgstošas saistības. Gūsi iespēju realizēt senu plānu vai ideju, kurai senāk atmeti ar roku. Nedēļas gaitā gaidāmi vairāki apciemojumi, tikšanās un sanākšanas. Vairākos sev nozīmīgos jautājumos paļausies uz saviem draugiem. Iespējams, saņemsi ielūgumu uz pasākumu, kurā tiksies un iepazīsies ar kādu interesantu cilvēku vai cilvēku kompāniju. Jaunumi, kurus saņemsi šajā nedēļā no citas pilsētas vai valsts, lielā mērā ietekmēs tavus plānus nākamajam gadam.

 

Mežāzis

Mežāža zīmē dzimušie šonedēļ saņems dažādus jaunumus no tuvu un tālu dzīvojošiem tuviniekiem. Daži no tiem būs patiesi svarīgi un ietekmēs tavus nākotnes plānus. Citi var būt saistīti ar uzaicinājumu ciemos, sanākšanām, svinībām, kāzām utml. Šajā nedēļā bieži vien būsi visai pesimistiskā noskaņojumā vai pārlieku daudz raizēsies, kā rezultātā piedzīvosi mentālu diskomfortu. Ņemsi dalību vai sekosi līdzi notikumiem kāda tālienē dzīvojoša vīrieša dzīvē. Nedēļas gaitā tiksies ar savu bērnu draugiem  un būsi ieinteresēts ar tiem iepazīties tuvāk. Emocionāls un spriedzes pilns romantiskajā dzīvē būs tiem, kuru partneris dzīvo citā pilsētā vai valstī. Iespējami dažādi pārpratumi un nesaskaņas. Labvēlīgs laiks vēsturisku un visiem labi zināmu vietu apmeklēšanai. Jauna iepazīšanās tevi savedīs kopā ar cilvēkiem, kuriem tavā dzīvē ir īpaša misija konkrētā dzīves periodā.

 

Ūdensvīrs

Ja esi dzimis Ūdensvīra zīmē, tad gatavojies piedzīvot ne visai patīkamus pārsteigumus, kuri saistīti ar krāpšanu, nepatiesas informācijas un viltus solījumu sniegšanu. Tava vai kāda cita cilvēka manipulatīvā rīcība situāciju padarīs nekontrolējamu. Tomēr gaidāmi arī vairāki pozitīvi notikumi. Viss atkarīgs no tavām prasmēm, pieņemtajiem lēmumiem un, pats galvenais, godprātības tavā rīcībā un domās. Negaidīti gūsi veiksmi vai sev nozīmīgu ieteikumu. Ģimenes dzīvē konflikti būs neizbēgami, taču lielākoties to pamatā būs dažādi nenozīmīgi sīkumi. Neraugoties uz to, nesaskaņas var izvērsties visai asas dēļ tavas pārlieku lielās emocionalitātes. Šonedēļ pamatīgi tiks pārbaudīta tava patiesā personība un tavas prasmes komunicēt ar līdzcilvēkiem. Iespējams kāds nepatīkams notikums kaimiņu vai draugu dzīvē, kas tevī raisīs sliktu noskaņojumu un skumjas. Ūdensvīra zīmē dzimušās sievietes lēmumu pieņemšanā būs tendētas paļauties apkārt esošo vīriešu viedoklim.

 

Zivis

Zivju zīmē dzimušajiem šajā nedēļā nāksies atrisināt vairākus steidzamus jautājumus. Atsevišķos gadījumos tie būs saistīti ar tuviniekiem, kas situāciju var tikai vēl vairāk sarežģīt. Izdosies noorganizēt dažādas iepriekš atliktas tikšanās un apciemojumus. Pievērs uzmanību cilvēkiem sev apkārt un informācijai, kurā dalies ar apkārtējiem. Raugi, lai tīši vai netīši neizpaustu kādu sev uzticētu noslēpumu. Prātam mieru neliks kādas pagājušajā nedēļā neatrisinātas problēmas. Centīsies rast tām piemērotāko risinājumu. Lai nu kā, ieteicams šajā ziņā nesteigties un šonedēļ vēl neķerties klāt to risināšanai. Labvēlīgs laiks ceļošanai. Saņemsi jaunumus no tālienes, kuri būs saistīti ar nozīmīgu notikumu kāda tava drauga vai tuvinieka dzīvē. Neparedzama un sarežģīta šī nedēļa izvērtīsies tiem, kuri iesaistīti tiesu darbos. Lēmumi, kurus šonedēļ pieņemsi, būs sākums kādām lielākām dzīves pārmaiņām.

 

Lai tev lieliska un brīnišķīgu mirkļu piepildīta nedēļa!

 

 

Iepriekšējais rakstsPuse ciema saslimusi ar Covid-19, tikt uz testu – neiespējami – VIDEO
Nākamais rakstsDiemžēl svētdiena sākusies ar skumju ziņu