Svētdien tika uzsākta muzikālā cīņa šova “X Faktors” fināla tiešraidēs, kur par naudas balvu 10 000 eiro un ekskluzīvu līgumu ar mūzikas ierakstu kompāniju “Universal Music Group” sacentīsies 12 dalībnieki. “Betsafe” bukmeikeri ir izteikuši savas prognozes gan par to, kurš 12. decembrī plūks uzvaras laurus.

Svētdien uz šova “X Faktors” skatuves pirmo reizi kāps visi 12 dalībnieki, izpildot vienu muzikālu priekšnesumu, pēc kura tieši skatītājiem būs jānovērtē dalībnieku sniegums.  Skatītāji arī  lems, kuri divi dalībnieki pametīs šovu un kuri dalībnieki turpinās cīņu par uzvaru šova finālā 12. decembrī.

Pašlaik “Betsafe” likmju eksperti par galveno skatītāju favorītu uzskata 17 gadus veco Eduardu Rediko, kurš ne reizi vien jau piedalījies dažādos mūzikas šovos un ieguvis gana lielu sekotāju skaitu Instagram. Viņa iespējas uzvarēt vērtētas ar 20% varbūtību.

No Eduarda tikai nedaudz atpaliek mērķtiecīgā Diona Liepiņa. Viņa  skatītājiem palikusi atmiņā ne tikai ar lielisko vokālu, bet arī ar neviltotajām emocijām – gan vērtējot konkurentu uzstāšanos, gan to, kā šova 3. sezonā, Diona ar asarām acīm pameta šovu “Krēslu izaicinājumos”, saņemot “nē” no žūrijas. 19 gadus vecās meitenes uzvaras iespēja tiek lēstas 17% apmērā.

Tāpat favorītu pulkam “Betsafe” likmju speciālisti pieskaitījuši arī 22 gadus veco Intara Busuļa novadnieci Grētu Grantiņu, atvēlot 14% varbūtību viņas uzvarai.

Tieši tikpat augstu novērtēta arī grafiskā dizainera Deniela Bērziņa iespēja šovā iegūt pirmo vietu.

“Šogad ir sevišķi grūti noteikt galveno favorītu, jo šogad izskatās ir stiprāks sastāvs, ja salīdzinām to ar iepriekšējiem gadiem. Teju visiem dalībniekiem ir iepriekšēja lokālu vai starptautisku muzicēšanas konkursu pieredze,” uz lielo konkurenci šā gada “X Faktorā” norāda “Betsafe” likmju eksperts Valters Rozmanis.

Vienlaikus viņš tomēr vērš uzmanību uz atsevišķiem dalībniekiem: “Pāris priekšnesumi tomēr izklausījās pārliecinošāki. Es vēlētos izcelt Eduardu Rediko, kuram ir pieredze Krievijas šovā “Balsis. Bērni”, tāpat arī Dionu Liepiņu un Grētu Grantiņu. Iespējams, ka ļoti nozīmīga pēdējās šova nedēļās būs tieši aktivitāte sociālajos tīklos. Eduardam jau pašlaik ir 16 tūkstoši sekotāju Instagram, turpretim Dionai šajā pašā platformā seko vairāk nekā 8 tūkstoši. Arī dažiem citiem šova dalībniekiem šis skaitlis mērāms vairākos tūkstošos. Sezona ir ļoti interesanta, jo šoreiz, es teiktu, iespējas ir visiem.”

Interesanti, ka gan paši žūrijas locekļi, gan arī aktīvākie komentētāji sociālajos tīklos norādījuši, ka tieši meiteņu grupā konkurence šogad bijusi vislielākā. Daudzi “dīvāna komentētāji” arī uzskata, ka tieši no šīs dalībnieku grupas, kuru vada mūziķis Intars Busulis, nāks šova uzvarētāja. Arī “Betsafe” bukmeikeri sliecas piekrist šim apgalvojumam, atvēlot šādam scenārijam 43% varbūtību.

Iepriekšējais rakstsTavs horoskops veiksmīgai nedēļai: 8.-14. novembris
Nākamais rakstsTurpmākajās dienās laiks mainīsies vēl krasāk – prognoze 7 dienām