Rūdīti šlāgermūzikas un grupas “Baltie lāči” fani pēdējā laikā kļuvuši nemierīgi – kur pazudis grupas līderis Andris Baltacis? Uz šo jautājumu atbild publikācija izdevuma “Kas jauns” 16.-22. novembra numurā.

Andris smej, ka ir dzīvs un vesels – strādā! Viņš pieļauj, ka cilvēku runas par viņa pazušanu varētu būt izraisījis tas, ka grupa neskrien uz katru dziesmu aptauju. Toties no 21. novembra “Baltie lāči” cer atsākt savu rudens koncertprogrammu “Tirgus stāsti” un uzstāsies Preiļos, Jelgavā, Valmierā un Ilūkstē. Turklāt grupu papildinājuši divi braši Latgales mūziķi – trompetists un trombonists.

Visa grupa ir vakcinējusies pret Covid-19 un šaubu par to nav bijis ne mirkli. Šie vīri to darījuši, lai varētu droši strādāt un nopelnīt iztiku – piemēram, Rēzeknes pusē mītošajam Andrim šis ir vienīgais peļņas avots. Pārējie gan darbojoties arī citur. Tāpat vakcinēšanās palīdz nebaidīties par savu veselību – bijis skaidrs, ka bez vakcinēšanās uz skatuves atpakaļ netikt. Andris saka, ka grupa cenšas būt piemērs apkārtējiem un savām ģimenēm.

Baltacis stāsta, ka pagaidām koncertos skatītāju un klausītāju ir maz, taču grupa vienojusies – spēlēs arī diviem cilvēkiem. Cilvēki ir daudz pārdzīvojuši, zaudējuši draugus un tuviniekus, tādēļ šādā dzīvā koncertā gūtās emocijas noteikti var palīdzēt justies labāk.

Andris norāda, ka viņam kā lauciniekam mājsēdes laiku pārciest bijis vieglāk, jo uzreiz pieejams svaigs gaiss un pastaigas mežā. Viņš uzteic policiju, kas noteikumus kontrolējusi arī laukos. Mums katram ir jābūt valstiski atbildīgam savā vietā, viņš noslēdz.

Visu materiālu lasiet 16.-22. novembra “Kas jauns” numurā! 

Iepriekšējais raksts“Protams, esmu vakcinējies!” Jakušonoks pandēmijas laikā gatavs uzspēlēt ikvienam
Nākamais rakstsUgunsgrēkā Jelgavas pusē sadedzis 21 kaķis; steidzami lūdz palīdzību