Februāris tuvojas izskaņai. Sliktā ziņa – laiks lido ļoti ātri, taču labā ziņa – tu pats esi savas dzīves pilots! Nāc, palūko, kā izkārtojušās zvaigznes un planētas, lai saprastu, ko šonedēļ varēsi paveikt ar lielāku sparu, bet no kā uzmanīties!

 

 

auns-zalaja-apli-ieksa-1Auns

Šonedēļ, iespējams, nāksies kārtot svarīgus dokumentus, kas kaut kādā veidā saistīti ar bērniem. Var gadīties, ka saņemsi ielūgumu uz kādu pasākumu, kas tiks rīkots par godu bērnam vai jaunietim tavā tuvākajā ģimenes lokā. Vairāk saistību varētu rasties tiem Auniem, kuriem ir nepilngadīgi bērni. Panākumi gaida Aunu vīriešus, kuri ir vecāki par 35 gadiem. Šie panākumi, visticamāk, būs saistīti ar ģimeni vai tuvākajiem draugiem. Iespējams, saņemsi ziņas par kāda tuva cilvēka kāzām. Šī būs nelabvēlīga nedēļa ceļošanai. Var gadīties, ka saņemsi ziņas par kāda tāliene dzīvojoša cilvēka veselības problēmām. Gaidāma svarīga ģimenes tikšanās, līksme, kas, iespējams, būs saistīta ar tēvu, vectēvu, onkuli vai citu vīrieti tavā tuvākajā ģimenes lokā.

 

 

versis-zalaja-apli-ieksa-1Vērsis

Šonedēļ kāds svarīgs notikums raisīsies saistībā ar kādu tev tuvu cilvēku. Neraugoties uz to vai tas būs labs vai ne tik labs notikums, būs nepieciešams tavs morālais atbalsts, konsultācija vai cita veida palīdzība. Vēršu vīriešiem, kuri vecāki par 35 gadiem, var gadīties jaunas iepazīšanās, kas liks daudz ko pārdomāt, novērtēt citādāk. Gūsi veiksmi kādā stresa situācijā, panikas mirklī vai personiskajās attiecībās kopumā. Spēsi lieliski atrisināt senākas problēmas un nepatikšanas, kas radušās pirms kāda laika. Iespējama tikšanās un/vai nopietna saruna ar personu, kura dzimusi Dvīņu, Ūdensvīra vai Svaru zīmē. Var gadīties, ka saņemsi kādu cerīgu ziņu saistībā ar svarīgiem nākotnes plāniem.

 

 

dvini-zalaja-apli-ieksa-1Dvīņi

Šonedēļ var nākties kļūdīties, ja paredzēts vai spontāni tiks veikts kāds pārdrošs pirkums, uzsākts mājokļa vai automašīnas remonts vai citas līdzīgas lietas. Iespējams, var nākties tērēt lielu naudu kam tāda, kas ilgāku laiku ticis atlikts. Nedēļa solās būt labvēlīga tavai karjerai un biznesam. Solās būt vairāk darba, dažādu sanāksmju, diskusiju un saistību. Līdz ar to, protams, ir iespēja palielināt savus ienākumus. Nav izslēgts, ka radīsies kādi finansiāla rakstura strīdi ar bankām vai citām iestādēm. Centies izvairīties no konfliktiem. Var gadīties, ka kāds apzināti vēlēsies un centīsies ar tevi manipulēt tā, lai tu ciestu zaudējumus, bet šis cilvēks uz tava rēķina gūtu panākumus. Neļauj nevienam ietekmēt un iejaukties tavā personīgajā vai profesionālajā dzīvē.

 

 

vezis-zalaja-apli-ieksa-1Vēzis

Šonedēļ gaidāma tikšanās, kas saistīta ar kādu meiteni vai jaunu sievieti. Iespējams, tā būs nejauša, bet tik pat liela ir varbūtība, ka šo tikšanos būsi plānojis jau ilgāku laiku. Vēžu sievietēm, kuras ir ļoti jaunas, var nākties šonedēļ pieņem vairākus ļoti svarīgus lēmumus. Var izraisīties mīlas dēka vai flirts ar personu, kura dzimusi Vērša, Jaunavas vai Mežāža zīmē. Iespējams, pat negaidot un negribot sanāks radīt kādā vilšanos, līdz ar to izraisot negatīvu attieksmi pret sevi. Iespējami dažādi pārsteigumi arī romantiskajā sfērā, ja tā – pacenties tos izbaudīt. Vēžu sievietēm, iespējams, nāksies pārcelties un/vai nāksies kārtot lietas saistībā ar īpašuma pārdošanu, izīrēšanu vai atdošanu kaut kādu iemeslu dēļ.

 

 

lauva-zalaja-apli-ieksa-1Lauva

Šonedēļ var gadīties, ka tev liks vilties, nodarīs kādu kaitējumu vai jebkādā citā veidā sāpinās kāds jauneklis. Emocionāli, iespējams, nāksies iesaistīties kādā delikātā situācijā, kas saistīta ar tavu dēlu, mazdēlu, brāli vai citu tuvu vīriešu dzimtes pārstāvi. Iespējams, ka piespiedu kārtā nāksies doties kādā tālākā ceļojumā vai arī lietas, kas ar tālieni saistītas, varētu radīt spriedzi un problēmas. Iespējama nepatīkamu ziņu saņemšana no tālienes. Finansiālajā aspektā nedēļa var radīt dažādas labas iespējas gūt papildus ienākumus. Vairumā gadījumu tas varētu būt saistīts ar tev zināmiem cilvēkiem.

 

 

jaunava-zalaja-apli-1Jaunava

Šī nedēļa prasīs no tevis lielāku apņemšanos dažādās rīcībās, plānos un notikumos, kas saistīti ar tavu ģimeni vai kādu vīriešu dzimtes radinieku. Iespējams, būs kādi svētki, kopā sanākšana, kas saistīta ar kādu vīrieti tavā ģimenē. Šonedēļ ļoti svarīga būs komunikācija, tādēļ novērtē arī jebkuru jaunu iepazīšanos. Nekas nebūs maznozīmīgs un nejaušs. Pieej lietām ar atbildību un arī humora izjūtu ikkatrā sarunā. Izturies atbildīgi pret savām un citu cilvēku idejām, ierosinājumiem. Tuvākajā nākotnē sapratīsi, cik svarīgs šobrīd viss ir bijis. Iespējams, nāksies iegādāties kādu pirkumu vai dāvanu sievietei, ar kuru var izvērsties turpmāka sadarbība.

 

 

svari-zalaja-apli-ieksa-1Svari

Šī nedēļa varētu pārsteigt tevi ar kādām nepatīkamām ziņām, kas radīs papildu problēmas. To risināšanai nāksies nopietni pievērsties. Iespējams, nāksies darboties ar kādiem dokumentiem, kas varētu krietni aizkavēt tavus plānus un cerības vismaz par nedēļu. Iespējams, kāds izrādīs lielu interesi par tavām personīgajām rūpēm un problēmām. Nāksies apsvērt kādu ideju vai pieņemt lēmumu saistībā ar sievieti tavā ģimenē. Būs arī kāda svarīga saruna. Iespējams, saņemsi kādu lielisku pārsteigumu, kas būs saistīti ar senu mīlestību vai citu personu no tavas pagātnes, kurai bijusi romantiska interese pret tevi.

 

 

skorpions-zalaja-apli-ieksa-1Skorpions

Šī nedēļa solās būt ļoti saspringta tiem Skorpioniem, kuri nespēs novērst konfliktus, kas saistīti ar personisko attieksmi pret atsevišķiem cilvēkiem, nespēs regulēt, kontrolēt savu rīcību un lēmumus. Šī nedēļa daudzkārt pārbaudīs tavu spēju savaldīties un kontrolēt savas emocijas. Darbā var rasties nepieciešamība pēc izmaiņām, var nākties pieņemt svarīgus lēmumus. Var nākties piedalīties svarīgā sarunā. Pārbaudi visu informāciju un dokumentus, neko nepalaid pašplūsmā. Nepārsteidzies ar lēmumu pieņemšanu un dažādiem komentāriem. Vairākkārt pārliecinies, lai neuzņemtu nepareizu virzienu. Lieliski piemērota nedēļa, lai atrisinātu savas veselības problēmas vai vienkārši stiprinātu veselību. Veiksies lietās, kam pēdējā laikā esi pievērsis ļoti lielu uzmanību.

 

 

strelnieks-zalaja-apli-ieksa-1Strēlnieks

Nedēļa, kurā varēsi sasniegt brīnišķīgu harmoniju ģimenē un justies mīlēts, pasargāts. Izbaudi šo brīnišķīgo mirkli – mīli un topi mīlēts! Iespējams, gadīsies kāds spēcīgi emocionāls notikums, visticamāk, patīkams. Panākumi darbā radīs papildu pozitīvas emocijas, nodrošinot lielisku noskaņojumu. Iespējams, saņemsi naudu. Labvēlīga nedēļa arī ģimenes budžeta papildināšanai, ģimenes finanšu jautājumu uzlabošanai. Nepatīkami mirkļi, bailes, stress vai skumjas var piemeklēt Strēlnieku sievietes, kuras ir vecākas par 35 gadiem.

 

 

mezazis-zalaja-apli-ieksa-1Mežāzis

Šonedēļ, iespējams, pārsteigs dažādas situācijas, kas līdz šim tikušas nobīdītas otrajā plānā, kas gaidījušas kādu konkrētu ideju vai lēmumu. Var gadīties, ka radīsies haoss kādā jomā, mirklī, ko nebūs tik vienkārši atrisināt, būs grūtības rast kompromisu. Nebūs iespējams lietas nokārtot bez tavas piepūles un iesaistīšanās. Svarīga nedēļa, lai attīstītu attiecības starp tevi un partneri – romantiskajā ziņā. Iespējama kāda īpaša tikšanās, svarīga saruna. Būs cerības atgūt naudu, kas saistīta ar bērnu. Tiks plānotas noteiktas darbības vai izmaksas, kas saistītas ar bērnu vai jaunieti.

 

 

udensvirs-zalaja-apli-ieksa-1Ūdensvīrs

Šīs nedēļas laikā daudz nāksies runāt par dažādiem jaunumiem, notikumiem, kas saistīti ar personu, kura dzimusi Vērša, Jaunavas vai Mežāža zīmē un atrodas tālienē. Šī nedēļa solās būt labvēlīga ceļošanai. Iespējams, nāksies piedzīvot nejauku attieksmi, pat liekulību vai nevēlama noslēpuma atklāšana, ko izdarīs kāda persona, kuru līdz šim uzskatīji par savu draugu. Kopumā šī solās būt visai labvēlīga nedēļa, neraugoties uz to, ka var atkal uzjundīties kādi pagātnes notikumi, ar ko nāksies tikt galā.

 

 

zivis-zalaja-apli-ieksa-1Zivis

Šonedēļ nopietni nāksies pārdomāt attiecības ar cilvēku, kurš dzimis Dvīņu, Svaru vai Ūdensvīra zīmē. Tavas domas pārsvarā nodarbinās lietas, ar ko visvairāk esi aizņemts ikdienā. Šonedēļ spēsi rīkoties daudz apņēmīgāk un drosmīgāk pieņemt dažādus lēmumus. Iespējama kāda tikšanās, kas iepriekš būs rūpīgi plānota. Labvēlīga nedēļa dažādu lietu attīstībai, jo īpaši, ja tās saistītas ar materiālajām vērtībām un/vai īpašumu. Var gadīties, ka kāds ieteikums vai komentārs no kāda tavā draugu lokā esoša cilvēka radīs tevī dusmas, līdz ar to izraisot konfliktu.

 

 

Lai tev šonedēļ viss izdodas!

Iepriekšējais rakstsRadušās lielas bažas par karalienes Elizabetes II veselību
Nākamais rakstsTopošās māmiņas uzturs: no kā labāk izvairīties