Auns

Šodien tavu uzmanību piesaistīs kāda ierīce, kuru pamanīsi labākā drauga mājās. Protams,arī tev radīsies vēlme iegādāties savā īpašumā tādu pašu, turklāt pēc iespējas drīzāk. Tevi neatturēs pat konkrētās preces cena. Tev ir visas tiesības iztērēt teju visu savu budžetu šīs ierīces iegādei, taču negaidi, ka vēlāk, kad kabatās svilpos vējš, draugi vai tuvinieki varēs tev palīdzēt. 

 

 

Vērsis

Šodien teiksi slavinošu runu kādam īpašam cilvēkam. Saprotot, ka no tās atkarīgs arī tavas biznesa idejas liktenis, tu darīsi visu, kas tavos spēkos, lai iepriecinātu viņu ar komplimentiem, pozitīvismu un pat pielūgsmēm. Diemžēl, lai arī viss izdosies kā iecerēts, sapratīsi, ka konkrētais piedāvātais darījums tomēr tev nav piemērots.

 

 

Dvīņi

Šodien izmēģināsi sevi kādā jaunā ampluā. Uz mirkli metīsi pie malas jokdara tēlu un pārtapsi par skumju māktu bruņinieku. Izrādīsies, ka esi visai veiksmīgs aktieris, jo cilvēks, uz kuru vēlējies atstāt iespaidu, burtiski izkusīs tavā priekšā. Centies tomēr savstarpējo komunikāciju nebūvēt uz meliem un maldiem – tā pavisam noteikti piedzīvosi izgāšanos. Galu galā, tev nav vajadzīgs līdzās cilvēks, ar kuru nevari būt tu pats.

 

 

Vēzis

Šodien ieteicams nemeklēt atbalstu savai rīcībai, vārdiem un lēmumiem apkārtējo vidū. Ja centīsies apmierināt ik viena vēlmes, piedzīvosi nervu sabrukumu. Esi tu pats un piever acis uz saņemto kritiku un negatīvajiem komentāriem. Ļauj līdzcilvēkiem izteikties vien tad, ja viņi runā par sev svarīgām tēmām. Tava dzīve lai paliek tavā pārziņā.  

 

 

Lauva

Šī diena tev atnesīs vilšanos. Saņemsi internetveikalā pasūtītu preci un uzreiz pamanīsi, ka tai ir vairāki būtiski defekti. Pārdevējs piedāvās tev atgriezt samaksāto naudu, taču, neraugoties uz to, šī situācija tev izvērtīsies visai dramatiski. Tā kā konkrētā lieta tev nepieciešama tagad un uzreiz, nāksies vien doties uz tuvāko veikalu, kur iespējams to iegādāties uzreiz.

 

 

Jaunava

Šodien ieteicams paņemt nelielu pauzi savā aizņemtajā ikdienas grafikā. Pavadi šo dienu, dāvājot ķermenim ilgi gaidīto gan emocionālo, gan fizisko relaksāciju. Atceries par lietām, kas tev sagādā prieku, un pievērsies tām. Uz radinieku zvaniem un lūgumiem atbildi pieklājīgi, taču dari viņiem zināmu, ka šodien esi aizņemts. Galu galā tas, cik kvalitatīvi spēsi atpūsties, lielā mērā ietekmēs arī tavu veselību.

 

 

Svari

Šodien tevi aizkaitinās kāds atgadījums ar cilvēkiem no tuvinieku loka. Viss sāksies ar nelielām domstarpībām, kuras drīz pēc tam pāraugs teju asiņainā karā, kurā tiks iesaistīti visi ģimenes locekļi. Tu nenostāsies ne viena pusē, tādējādi uzņemoties sev sarežģīto miera nesēja lomu. Lai nu kā, vienā dienā visu vērst par labu tev neizdosies, taču radu lokā spēsi atrast sev vairākus atbalstītājus, kuri būs ar mieru sadarboties ar tevi un rast risinājumu.

 

 

Skorpions

Šodien atmiņā paliekoši un zīmīgi notikumi nav gaidāmi. Ja tev ir savs zemes pleķītis, tad darbs pie tā, visticamāk, paņems lielāko dienas daļu. Tas tevi pamatīgi nogurdinās, līdz ar to vakarā ļausies laiskai atpūtai. Ieteicams doties pastaigā vai apmeklēt kino kopā ar otro pusīti. Pievērs uzmanību filmā attēloto varoņu problēmām. Iespējams, tās mudinās tevi un tavu partneri vienam pret otru izturēties ar lielākām rūpēm.  

 

 

Strēlnieks

Šodien būsi visai vājš komandas spēlētājs. Ja esi plānojis piedalīties kādās komandu sporta veida sacensībās, pastāv liels risks ciest neveiksmi. No tās spēsi izvairīties, ja spēles laikā ieklausīsies savos komandas biedros un necentīsies par katru cenu grožus turēt savās rokās. Lai arī uzvaru, visticamāk, neizdosies gūt, tomēr saiknes nostiprināšana ar pārējiem biedriem tev noteikti nāks par labu.

 

 

Mežāzis

Šodien ieteicams izvairīties no jaunāko ģimenes locekļu mācīšanas. No tevis saņemtais ieteikums būs pilnīgi lieks, līdz ar to no malas izskatīsies pompozs un neveikls. Tas atstās negatīvu iespaidu uz apkārtējiem. Ja nevēlies, lai tevi uzskata par garlaicīgu ekscentriķi, sarunās ar bērniem un jauniešiem izvēlies viņiem interesantas tēmas.

 

 

Ūdensvīrs

Šodien izjutīsi pamatīgu pārgurumu. Tevi nogurdinās kāda gados vecāka ģimenes locekļa lūgumu izpildīšana. Tā kā viņa vēlmes mainīsies ļoti bieži, nāksies vairākkārt darīt dažādus mājas darbus. Par laimi, šī diena nav bezgala gara un dienas noslēgumā varēsi ļauties ilgi gaidītajai atpūtai. Ja iespējams, dodies laicīgi pie miera.  

 

 

Zivis

Šodien gaidāma kāda ļoti svarīga tikšanās. Ja esi sirdī brīvs, var gadīties, ka liktenis tevi savedīs kopā ar ideālo partneri. Ja jau esi attiecībās, iepazīsies ar kādu, ko jau drīz varēsi saukt par savu labāko draugu vai mentoru. Šis cilvēks burtiski apgriezīs tavu pasauli kājām gaisā un tas pavisam noteikti nāks tev par labu.

Lielisku dienu!

Iepriekšējais rakstsĪsā brīdī tauta saziedojusi neticami lielu summu Okupācijas pieminekļa novākšanai!
Nākamais rakstsLatvijas izlases “mūris” Merzļikins pēc treniņa Tamperē nāk klajā ar nepatīkamu paziņojumu