Halovīna, kas ir Visu svēto dienas priekšvakars, “Mint Circus” organizētā ballīte “Carnival of Nightmares” aizvadīta koši un gana spocīgi. Šobrīd tiek plānots jau nākamais pasākums – Jaungada sagaidīšanas svinības “Silver & Gold New Year’s Eve Gala”, vēsta šo pasākumu organizators.

Lai gan Latvijā Halovīns netiek tik plaši svinēts, kā tas notiek Amerikā, tomēr patiesībā tradīcija svinēt šos svētkus ir radusies vēl pirms mūsu ēras. Šo tradīciju iekopuši senie ķelti un balti, līdz ar to – nebūt nav teikts, ka tas ir mūsu aizguvums no ASV.

“Carnival of Nightmares” pasākums, kas norisinājās pasākumu telpā “Padejosim?”  tika aizvadīts aizraujoši, tajā valdīja tematiski atbilstoši spocīga atmosfēra, bija manāmi koši tērpi un spilgtas personības.

Muzikālos priekšnesumus sniedza mūziķi Marta un Aivo Oskis, kā arī visas nakts garumā par dejām atbilstošu atmosfēru rūpējās dīdžeji – DJ Stocka un DJ Gustavito. Kā īpašais pārsteigums apmeklētājiem bija deju grupas “Evolve Dance Team” priekšnesums.

Arī viesu centieni saģērbties tematiski tika atalgoti, jo vakara gaitā tika izspēlētas vairākas lieliskas balvas par labākajiem tērpiem.

Šobrīd “Mint Circus” ir izziņojis un atvēris biļešu tirdzniecību uz nākamo pasākumu “Silver & Gold New Year’s Eve Gala”, kur cilvēki aicināti pulcēties kopīgai Vecgada pavadīšanai un Jaunā gada sagaidīšanai. Tiek plānotas dažādas aktivitātes, dažādu kategoriju biļetes (to cena sākot no 4,99 Eur), kā arī izziņoti mākslinieki, kuru priekšnesumus būs iespējams izbaudīt visa pasākuma garumā. Pasākumā uzstāsies dziedātājas DIONA un Sabīne Berezina, grupa “Kris & Oz”, bet vakara izskaņā dejot aicinās enerģiskais DJ Boomex.

Jaunā gada sagaidīšanas pasākums norisināsies skaistajās “Fantadroms” telpās Jaunajā Teikā – Gustava Zemgala gatvē 74a, Rīgā.

Pasākums paredzēts pilngadīgām personām un norisināsies 31. decembrī. Norises laiks: 21:00 – 02:00

Biļetes iespējams iegādāties “Mint Circus” mājaslapā mintcircus.net

Iepriekšējais rakstsZināms šova “Lauku sēta” šī gada uzvarētājs!
Nākamais rakstsMagone piedzīvo mulsinošus brīžus Centrāltirgū