Saņemtas ziņas, ka ne vien prinča Harija ģimenei, bet vēl lielai daļai Holivudas zvaigžņu mājokļiem un pašiem to iedzīvotājiem nācies bēgt, lai pasargātu savas dzīvības. Tas noticis Mentesito dubļu nogruvumu dēļ, vēsta mediji.

Tiek ziņots, ka Megana Mārkla bija mājās, kamēr Saseksas hercogs bija prom, sniedzot TV interviju, kad viņu pilsētā Montesito tika pavēlēts evakuēties pēc vēsturiskiem plūdiem un dubļu nogruvumiem.

Tūkstošiem vietējo iedzīvotāju, tostarp Holivudas zvaigznēm, piemēram, Elenai Dedženeresai un Oprai, tika lūgts bēgt no potenciāli nāvējošajiem apstākļiem pēc tam, kad varas iestādes lika veikt pilnīgu evakuāciju pēc pēkšņajiem plūdiem un dubļu nogruvumiem. Tiek ziņots, ka evakuācijas laikā princis Harijs Ņujorkā filmējās sarunu šova intervijā.

Meganas un Harija 25 miljonu dolāru vērtā māja atrodas Santabarbaras apgabala dienvidaustrumu daļā, kur visu nakti turpinājās spēcīgi nokrišņi.

Pirmdienas vakarā princis Harijs nofilmēja sarunu šova interviju Ņujorkā savas jaunās grāmatas “Spare” reklāmas kampaņas ietvaros. Tikmēr tiek uzskatīts, ka Megana nolēma palikt savā Kalifornijas mājā ar bērniem Ārčiju (3) un Lilibetu (1), un tur atradās arī brīdī, kad tika izteikts brīdinājums.

Pirmdien vietējais ugunsdzēsības dienests savā tīmekļa vietnē paziņoja: “DODIETIES PROM NEKAVĒJOTIES! Šī ir situācija, kas strauji attīstās. Lūdzu, pievērsiet īpašu uzmanību ārkārtas brīdinājumiem. Pēdējo 30 dienu laikā Montecito apkaimē ir nolijis vairāk nekā 12–20 collas (~550 mm) lietus, kas pārsniedz mūsu gada vidējo rādītāju 17 collas (430 mm).”

Kalifornijā turpināja līt spēcīgs lietus un plosīties vētra, izraisot pēkšņus plūdus, nogāžot kokus un prasot vismaz 14 cilvēku dzīvības.

Starp upuriem ir arī kāds piecus gadus vecs zēns, kurš joprojām tiek uzskatīts par pazudušu pēc tam, kad viņu aiznesa plūdu straume.

Elena Dedženeresa dalījās satraucošā video, kurā redzama, kā viņa meklē patvērumu bargajos laikapstākļos. Tiešsaistē ievietotajā videoklipā viņa sacīja: “Montesito tiek pilnībā evakuēta, visa pilsēta. Tas ir traki! Mums ir nepiedzīvots lietus. Esam gatavi evakuēties. Šis līcis, kas atrodas blakus mūsu mājai, nekad nepārplūst. Taču šobrīd tas, iespējams, ir aptuveni deviņas pēdas (nepilni 3 m) uz augšu, un tas celsies vēl divas pēdas (~0,6 m). Mums ir jābūt jaukākiem pret māti dabu. Sargājiet sevi visi!”

Iepriekšējais raksts“Lidl” darbiniekiem jaunais gads sācies ar negaidītu pārsteigumu
Nākamais rakstsTavs horoskops veiksmīgai dienai – 11. janvāris