Šajā dienā tavas sajūtas būs tādā kā svētku atmosfērā, taču neaizmirsti, ka līdz vakaram ir arī jāstrādā. Tev nevajadzētu pakļauties sapņošanai par izklaidēm, kamēr neesi pabeidzis darāmo. Tad, kad visi pienākumi būs pabeigti, varēsi atpūsties, kā vien vēlies.

 

 

Auns

Šodien tev nav jādomā par to, kādu iespaidu tu radīsi citiem. Esi tāds, kāds esi  – tā šodien solās būt tava panākumu atslēga. Tā spēsi arī saglabāt labu garastāvokli, kas labpatiks arī veiksmei. Ja šie komponenti nesakritīs, pastāv risks, ka tu uzsāksi strīdu ar kādu, kurš tev iepriekš nodarījis pāri, var pat gadīties, ka tevi pārņems kāre atriebties.

 

 

Vērsis

Tu varēsi šo dienu pavadīt uz pozitīvas nots. Iespējams, prieku sagādās radinieki un draugi, taču pārlieku lielas aktivitātes tevi neapmierinās. Varbūt tavu uzmanību piesaistīs kāds konkrēts cilvēks, kurš pārņems tavu prātu, tāpēc vēlēsies domāt, ko un kā darīt, lai pievērstu viņa uzmanību. Izmanto savu pozitīvismu un labo noskaņojumu.

 

 

Dvīņi

Šodien tev paredzētas daudz ikdienas rutīnas darba un/vai lietas, kas saistītas ar sagatavošanos ģimenes brīvdienām. Var gadīties, ka tavas pūles pat izraisīs dusmas, jo nejutīsi, ka kāds cits izrādītu īpašu entuziasmu šajā darbā. Sagatavošanās process beigsies tikai pēc pusnakts un radīs tev lielu nogurumu. Ja tu neuzlabosi savu garastāvokli, pastāv risks, ka pasākums neveiksies tik gludi.

 

 

Vēzis

Šodien tev nāksies saņemt virkni svarīgu ziņu. Iespējams, tas būs saistībā ar tavu karjeru, jo priekšnieks beidzot būs pamanījis tavu atdevi darbā. Ja saņemsi ziņas par paaugstinājumu un/vai algas pielikumu, tas radīs ļoti patīkamas emocijas. Vakarā šis var kļūt par iemeslu lieliskām svinībām, tiesa – labāk svini tikai kopā ar saviem tuvākajiem cilvēkiem.

 

 

Lauva

Šodien tev viss notiekošais šķitīs pārāk blāvs un ikdienišķs. Iespējams, pat ballīte ar draugiem tevi nespēs uzmundrināt, jo priekšnieks liks strādāt līdz pat vēlam vakaram. Pozitīvas emocijas varēsi iegūt vien pirms pašas gulētiešanas. Iespējams, tās gūsi tiešsaistē, komunicējot ar kādu sev simpātisku cilvēku, kurš, uzklausot tavus šīs dienas notikumus, sniegs tev atbalstu.

 

 

Jaunava

Šo dienu varēsi pavadīt patīkamā atmosfērā un emocionālā komfortā. Iespējams, no darba tiks atbrīvots vai pats to pametīs kāds tev nesimpātisks kolēģis, kas pavērs iespējas priekšniecībai šajā vietā piedāvāt sava laba drauga kandidatūru. Visticamāk, tavu draugu uzaicinās uz darba interviju. Par pateicību tev – draugs uzaicinās nosvinēt šo panākumu.

 

 

Svari

Šodien tev vajadzētu rūpīgi saplānot visu, kas jāizdara tuvāko 24 stundu laikā. Ja tev nebūs šāda plāna, diena solās būt ārkārtīgi neproduktīva. Tev vajadzēs virzīties uz mērķi maziem solīšiem, turklāt jārēķinās ar to, ka iespējami dažādi traucēkļi – telefona zvani, e-pasti, ziņas sociālajos tīklos, kas tevi traucēs koncentrēties.

 

 

Skorpions

Šodien tev nebūs jādomā par to, kā pavadīt piektdienas vakaru, jo, visticamāk, visu organizēs tavs laulātais draugs vai romantiskais partneris. Ticams, ka dosieties uz kādu labu restorānu. Tu jutīsies mīlēts un aprūpēts, būsi laimīgs. Iespējams, atmosfēru var sabojāt kāds no restorāna darbiniekiem, taču pārvaldnieks spēs to ātri atrisināt tev  par labu.

 

 

Strēlnieks

Šodien tev būs grūti pateikt skaidri un gaiši to, ko tu domā. Ja vēlies kaut ko pateikt sev tuvam cilvēkam, centies kontrolēt to, ko un kā saki, pievērs uzmanību pat mazākajai detaļai. Paskaidro visu uzmanīgi un skaidri. Pārpratumi neradīsies, ja tu rūpīgi visu paskaidrosi. Vakarpusē mēģini vairāk klusēt un pēc iespējas vairāk klausīties tajā, ko tev stāsta citi.

 

 

Mežāzis

Tu nespēsi apslēpt savas emocijas, saņemot sensacionālas ziņas. Visticamāk, tas notiks dienas laikā, kamēr tu strādāsi. Domājams, ka tavi tuvinieki izdomās, kā nosvinēt to vakarā, kad tu atgriezīsies mājās. Tu būsi priecīgs par to, kā cilvēki par tevi rūpējas, tāpēc varēsi izbaudīt lielisku laiku kopā ar viņiem un patiešām atpūsties pēc garās darba nedēļas.

 

 

Ūdensvīrs

Iespējams, tev nāksies upurēt savu vakara izklaidi kāda sava tuvinieka dēļ. Šī persona lūgs tevi, lai palīdzi kādā viņa problēmu risināšanā, un tu nespēsi atteikt. Iespējams, tajā pašā laikā tavās personīgajās lietās radīsies sava veida nepatikšanas. Nemēģini tās ignorēt domājot, ka esi pārāk noguris. Aprunājies ar savu partneri, kopā jūs spēsiet rast situācijas risinājumu.

 

 

Zivis

Šodien tu vairāk pievērsīsies darbam, jo vajadzēs paspēt sagatavot vai pabeigt kādu uzdevumu. Vakarā varēsi izbaudīt patīkamu atmosfēru, beidzot satiekot cilvēku, ar kuru jau labu laiku gribēji pavadīt laiku kopā. Iespējams, jūsu tikšanās turpināsies arī nākamajā dienā, kad abi kopā varēsiet doties jaukā pastaigā svaigā gaisā.

 

Lai viss jauki!

Iepriekšējais rakstsPazīsti kādu, kurš neprot parkoties? Parādās lieliska iespēja beidzot to iemācīties!
Nākamais rakstsDzērājšoferu auto var iegādāties jebkurš, interese milzīga, sākumcenas nav – VIDEO