Kā vēsta 21.-27. februāra izdevums “Privātā dzīve”, populārais dziedātājs Nikolajs Puzikovs, par spīti tiesas procesam, aizvien ikdienā strādā Valsts policijā, turklāt pieņēmis arī kādu izaicinājumu.

Izrādās, viņš piedalījies populārajā TV šovā “Mīla kemperī”, kura otro sezonu skatītājiem sāka demonstrēt šomēnes. Nikolajs sapratis, ka tā ir forša ideja paceļot pa Eiropu un iepazīties ar jauniem cilvēkiem. Viņa brīvais attiecību statuss šādam iepazīšanās šovam bijis kā radīts.

Saprotams, ka viņš nedrīkst atklāt, kā tieši šovā gājis, taču pastāsta, ka sadraudzējies ar pārējiem dalībniekiem un visi aizvien aktīvi komunicējot. 

Lai gan daudziem viņa vecumā ir ģimene un bērni, Puzikovs neuzskata, ka būtu kaut ko nokavējis un vajadzētu pasteigties. Nepieciešams atrast īsto cilvēku, norāda viņš. Visas meitenes esot skaistas un foršas, tāpēc viņam ir tikai divi kritēriji – labsirdīga un bez kaitīgiem ieradumiem.

Iepriekš plaši izskanēja ziņa, ka viņš, iespējams, izlīdzējis kādam mūziķim, kurš saistīts ar Covid-19 vakcinācijas sertifikātu viltošanu. Par šo tiesas procesu Nikolajs runāt nedrīkst, taču atklāj, ka tas darbu neietekmē un strādāt viņš drīkst. Savu vainu mūziķis neatzīst, bet viss atkarīgs no tiesas.

Visu rakstu lasiet 21.-27. februāra izdevumā “Privātā dzīve”!

 

Iepriekšējais rakstsĪpašumā Talsu pusē paveras baisa aina – VIDEO
Nākamais rakstsĻoti smaga avārija notikusi Rīgā