Pirmā dienas puse solās būt visveiksmīgākā dažādiem iepirkumiem un lietām, kas tev ļoti patīk. Ja tev ir iespēja, šodien dodies pie skaistumkopšanas speciālista vai friziera, lai kaut kā sevi iepriecinātu, kaut ko mainītu. Labvēlīga diena saskarsmei ar vecākiem cilvēkiem.

 

 

auns-mil-horAuns

Šī diena veicinās dažādu radošo aktivitāšu izpausmes. Tavs uzņēmējdarbības gars, enerģētika, seksualitāte un degsme pieaugs. Tiecies pēc tā, ko vēlies, rīkojies, lai pietuvotos saviem mērķiem. Centies sasniegt iecerēto ar saviem spēkiem, nepadodoties pirmo grūtību priekšā.

 

 

versis-mil-horVērsis

Šodien tev dubultcentīgi vajadzētu pievērsties ģimenes lietām, mājokļa labiekārtošanai un izmaiņu ieviešanai savā personīgajā dzīvē. Ideāls laiks, lai renovētu kādu senāku projektu vai pārceltos uz kādu jaunu vietu. Ja tev pieder uzņēmums, vajadzētu pievērsties tā pamatu stiprināšanai, jo, visticamāk, tādējādi spēsi palielināt peļņu.

 

 

dvini-mil-horDvīņi

Šodien piemērotas un veiksmīgas solās būt biznesa sarunas, kā arī lieliski izdosies lietas, kam pievērsīsies ar vispārēju mobilitāti. Veiksies arī uzņēmējdarbības lietās. Tev ne par ko nebūs jāuztraucas, ja vien izturēsies pret savu sabiedroto vai pretinieku ar patiesu interesi un cieņu.

 

 

vezis-mil-horVēzis

Šodien veiksmīgs solās būt jebkurš darb, kas saistīts ar aktivitātēm. Var gadīties, ka šodien domas raisīsies par atalgojumu, ko saņem. Visticamāk, izjutīsi neapmierinātību ar to. Ja tā, tad vajadzētu sākt ar sevis izanalizēšanu – vai tiešām visu dari pietiekami labi un kvalitatīvi. Ja vari pats sev apstiprināt, ka tā – par atalgojumu ir jārunā ar priekšniecību.

 

 

lauva-mil-horLauva

Brīnišķīga diena enerģiskām aktivitātēm, jo īpaši tādām, kas iepriekš tikušas saplānotas. Laba veiksme šodien teju garantēta lietās, kas saistītas ar tavu personīgo apņemšanos. Liela iespējamība, ka uzvarēsi kādā konkursā, taču arī tas nenotiks bez darba.

 

 

jaunava-mil-horJaunava

Šodien tev savu enerģiju vajadzētu novirzīt lielākoties darbiem, kas iekrājušies tavās mājās. Piemērots brīdis arī radošiem darbiem un, iespējams, pat slepeniem, piemēram, ja esi iesaistīts kāda pārsteiguma organizēšanā. Liela iespēja, ka nāksies izpildīt kādu steidzamu pasūtījumu.

 

 

svari-mil-horSvari

Šodien liela loma būs komunikācijai ar cilvēkiem. Tā var izrādīties tik intensīva, ka tev nebūs īsti brīva mirkļa pašam sev. Šis ir piemērotākais laiks, lai to pavadītu kopā ar saviem draugiem, dotos uz steidzamu biznesa tikšanos, tiktos ar jauniem cilvēkiem un paplašinātu savu redzesloku ar dažādām novitātēm.

 

 

skorpions-mil-horSkorpions

Tu vari būt pārliecināts, ka saņemsi tieši to, ko vēlies, ja vien būsi pietiekami saudzīgs un radošs ceļā uz savu mērķi. Tiesa, šodien, visticamāk, tu būsi arī pārāk emocionāls, pat satraukts. Nelielies ar saviem sasniegumiem, nesūdzies par to, ka tu daudz strādā, tādējādi tu, visticamāk, izprovocēsi un nokaitināsi citus cilvēkus.

 

 

strelnieks-mil-horStrēlnieks

Brīnišķīga diena personiskām iniciatīvām. Vislielākie panākumi un/vai atzinība šodien tevi sagaida jomās, kas saistītas ar jurisprudenci, ārvalstu biznesa partnerību, tāliem ceļojumiem, sportu, tirdzniecību un zināšanu papildināšanu.

 

 

mezazis-mil-horMežāzis

Šodien liela iespējamība, ka beidzot būs veiksmīgs iznākums kādam uzsāktam projektam. Tas var izdoties pat gadījumā, ja tu uzskati šo projektu par pietiekami riskantu pasākumu. Taču tavi vecāki, partneris vai tuvākie radinieki var palīdzēt visu pārvērst iespaidīgos panākumos. Tas varētu vairot citu cilvēku cieņu pret tevi.

 

 

udensvirs-mil-horŪdensvīrs

Varētu gadīties, ka pieaugs sāncensība, jo īpaši, ja jākonkurē komerciālā, ideoloģiskā vai radošā jomā. Mēģini visu darīt ar cieņu, arī, ja nākas zaudēt. Neizturies pret saviem konkurentiem ar agresiju. Nereaģē un neatbildi ar to pašu pat tad, ja tavs pretinieks izrāda nepatiku, ir uzbrūkošs. Tavas izredzes uzvarēt ir ļoti lielas.

 

 

zivis-mil-horZivis

Šodien tu vēlēsies likt lietā savu aktivitāti un enerģiju, pat ikdienas pienākumu pildīšanā. Labs laiks, lai attīstītu savu karjeru un uzklausi to, ko iesaka arī tavi kolēģi vai priekšniecība. Tavi mērķu sasniegšanas panākumi būs atkarīgi no tavas izturības un radošās pieejas dažādiem uzdevumiem.

 

 

Lai tev brīnišķīga šī diena!

Iepriekšējais rakstsDažu stundu laikā Latvijā notiek trīs letālas nelaimes
Nākamais rakstsAtmaskots šova “Balss maskā” otrais dalībnieks – Torte