Izdevuma “Privātā dzīve” 7.-13. marta numurā pazīstamā latviešu dziedātāja Laima Vaikule stāsta par koncertiem Izraēlā un to, kā tur klājas viņas draugiem – Kremļa režīma nežēlastībā kritušajai primadonnai Allai Pugačovai un viņas vīram, humoristam Maksimam Galkinam.

Marta sākumā Vaikule Izraēlā sniegusi trīs koncertus, viņu pavadot arī pazīstamajam pašmāju mūziķim Jānim Stībelim. Atmosfēra bijusi brīnišķīga, turklāt uz koncertu Telavivā ieradušies arī Pugačova un Galkins, kuriem skatītāji uzgavilējuši.

Krievu presē par dumpīgo pāri, kas neatbalsta Krievijas sākto karu Ukrainā un valsti jau kādu laiku pametis, apmetoties uz dzīvi saulainajā Izraēlā, raksta briesmu lietas – esot apzagta viņu māja, Alla sasirgusi un pārvietojoties ar grūtībām. Vaikule to noliedz – pārim klājas lieliski, bērni iet skolā un ģimene šovasar atkal plāno apciemot Latviju.

Arī Stībelis atceras, ka slavenību pāris uz brīdi ienākuši ģērbtuvē, bijuši labvēlīgi noskaņoti, smaidīgi un pateikušies par koncertu. Ilgāka pasēdēšana gan neesot sanākusi, jo nākamajā dienā jau atkal bijis plānots nākamais koncerts.

Plašāk lasiet izdevuma “Privātā dzīve” 7.-13, marta numurā!

 

 

Iepriekšējais raksts“Viņš pat nav mačo, puišelis!” Pārējie puiši nav sajūsmā par dziedošā policista Puzikova ierašanos šovā – VIDEO
Nākamais raksts“Man nevienam nav jātaisnojas!” Skatuves leģendu Paukštello sarūgtina izskanējušās runas