Šī solās būt pozitīva diena, kas veicinās stabilitātes sajūtu, pārliecību un optimismu! Visas nepatikšanas un bažas šķitīs pārejošas, būs pārliecība, ka viegli ar visu tiksi galā. Brīnišķīga diena strīdu un ilgstošu konfliktu atrisināšanai. Būsi pārsteigts, cik daudz šodien spēsi paveikt!

 

auns-mil-horAuns

Ne visas Auna cerības un vēlmes realizēsies jau šodien. Iespējams, esi pārāk naivs, vai tev pietrūkst profesionalitātes. Visticamāk, ka tev pietrūkst iedvesmas vai vienkārši nav pietiekami daudz pacietības. Tas tomēr nenozīmē, ka visi tavi centieni būs lemti neveiksmei. Nepadodies!

 

versis-mil-horVērsis

Šodien tev var izrādīties visai grūti atrast sabiedrotos. Ļoti ticams, ka tev var izteikt rājienu. Tiem šajā zvaigznājā dzimušajiem, kuri ir saistīti laulības saitēm, var nākties saskarties ar mīļotā cilvēka sliktākajām īpašībām. Uzausīs un spēkā pieņemsies kāds sens konflikts. Zvaigznes brīdina, ka šodien nav ieteicams sākt kopīgus projektus vai likt pamatu ar mājsaimniecību saistītām lietām, kā arī labāk izvairies no oficiāliem soļiem partnerībā.

 

 

dvini-mil-horDvīņi

Notikumu temps šodien var palēlināties, kas nav tas, ko lielākā daļa Dvīņu šodien bija plānojuši. Tu vari nesaņemt laicīgi kādu sen gaidītu atbildi vai nokavēt kādu svarīgu notikumu. Tāpat zvaigznes dod mājienu, ka šodien vari vilties kādā. Ir bezjēdzīgi strīdēties ar likteni, pieņem šo kā kārtējo dienu, kas pavisam drīz būs atkal galā.

 

 

vezis-mil-horVēzis
Vēža darbībām šodien būs nepieciešams stingrs pamats. Tu vari būt vērsts uz naudu, īpašumu, neizmantotām prasmēm, zināšanām vai citiem resursiem. Ļoti ticams, ka par tavu absolūto prioritāti kļūs attiecības ar bērniem.

 

 

lauva-mil-horLauva

Citu optimistiskais noskaņojums var veicināt tavu drūmumu un nomāktību. Neļauj depresīvajam noskaņojumam ietekmēt un savā ziņā – paralizēt tavu ikdienu uz ilgu laiku, pretējā gadījumā zaudēsi savu produktīvo cīņas garu. Problēma ar ko Lauva, visticamāk, saskarsies šodien, ir grūtības uzsākt kaut ko jaunu.

 

 

jaunava-mil-horJaunava

Uzvaras un neveiksmes šodien tev būs vienlīdz svarīgas. Pagātnes notikumi tavā dzīvē dos iekšējo pārliecību, ka tev ir viss nepieciešamais, lai sasniegtu iecerēto, lai gan tu, visticamāk, vēlies ļoti daudz. Tomēr zvaigznes brīdina, lai nebaudi panākumu augļus pārāk agri, ļauj tiem mudināt tevi censties vairāk.

 

 

svari-mil-horSvari

Svari, tavi nesenie plāni var likties nereāli! Tomēr vairums šajā zvaigznājā dzimušo nezaudēs optimismu, bet kļūs vien skeptiskāk noskaņoti. Tu vari vilties kādā no draugiem vai domāt, ka tev nav pietiekami daudz resursu, lai realizētu savus plānus.

 

 

skorpions-mil-horSkorpions

Spītība un pārmērīgs tiešums var radīt tev kaitējumu. Šodien rīkojies ar visdelikātākajām un mūsdienīgākajām metodēm. Neatklāj daudziem savus nodomus, nelaid tos plašākā sabiedrībā, bet paturi pie sevis. Iedzimtais vai iegūtais pašsaglabāšanās instinkts palīdzēs tipiskākajiem šī zvaigznāja pārstāvjiem.

 

 

strelnieks-mil-horStrēlnieks

Šodien Strēlniekiem nebūs nekādu nopietnu pamatojumu zaudēt pozitīvo skatījumu uz dzīvi. Viss būs labi, ja vien spēlēsi godīgu spēli un nepārkāpsi tās noteikumus. Problēmas tomēr var radīt saspringts termiņš, finansiālas grūtības vai kādi citi ierobežojumu, taču saglabā vēsu prātu, tā ir tikai kārtējā tavas izturības un spēku pārbaude!

 

 

mezazis-mil-horMežāzis

Šī diena, 10. aprīlis, nav labākais brīdis straujam progresam. Zvaigznes norāda, ka Mežāzim būtu jārīkojas tikai tad, ja patiešām ir nepieciešams, piemēram, krīzes situācijā. Nemeklē jaunus draugus. Ja ir nepieciešams, lūdz kādam finansiālu palīdzību. Neuzņemies jebkādus papildu pienākumus, it īpaši, ja neesi pilnībā pārliecināts par nākotnes norisēm.

 

 

udensvirs-mil-horŪdensvīrs
Tavas partnerības trūkumi vai vājās vietas tajā šodien kļūs aizvien redzamākas. Tev var rasties domstarpības ar priekšnieku, kolēģiem vai klientiem. Zvaigznes norāda, ka var pasliktināties Tavas ģimenes saites vai laulāto attiecības. Ūdensvīrs, kura darbība ir atkarīga no apkārtējo mīlestības, var pamanīt, ka viņu popularitāte ir mazinājusies.
 

 

zivis-mil-horZivis

Zivīm ir jākoncentrējas uz saviem taktiskajiem uzdevumiem, tie šodien būs svarīgāki par vispārējo stratēģiju. Neļauj apkārtējiem pārslogot sevi ar papildu darbu, tomēr tajā pašā laikā – neslinko un dari savus pienākumus no visas sirds. Izpildi rīkojumus cītīgi, pat tad, ja tie šķiet nepatīkami un pārlieku grūti.

 

Iepriekšējais rakstsKlusajā sestdienā vēl 100 negadījumi un notverti 15 apreibinājušies šoferīši
Nākamais rakstsDaudzas daudzdzīvokļu mājas ar steigu jāremontē, taču…