Šīs dienas pirmā puse ir ideāli piemērota tirdzniecībai un jebkāda veida apmaiņai. Komunikācija būs diezgan patīkama. Otrā dienas puse izrādīsies mazāk labvēlīga un pat nestabila. Esi gatavs rīkoties atbilstoši apstākļiem!

 

auns-mil-horAuns

Zvaigznes norāda, lai iegrožo savu pārmērīgo agresivitāti un neatlaidību. Pateicoties šai jaunajai taktikai varēsi daudz veiksmīgāk pārvaldīt jaunus uzdevumus. Tu šodien vari piedzīvot būtiskas izmaiņas finansu lietās. Tomēr ne visām no tām būs pozitīvs raksturs.

 

 

versis-mil-horVērsis

No šī brīža – Vērsim vairāk nekā jebkuram citam būs jāpieliek patiesas pūles, lai īstenotu jebko savā dzīvē. Tiem šajā zvaigznājā dzimušajiem, kuri ir dzimuši aprīlī, ir jāsāk gatavoties patiešām ilgam, smagam un sistemātiskam darbam. Tava apetīte pieaugs, tāpēc šajā zvaigznājā dzimušajiem vajadzēt iemācīties ierobežot sevi un būt objektīviem viedoklī par savām patiesajām finansiālajām iespējām.

 

 

dvini-mil-horDvīņi

Šī diena, 1. jūnijs, nav labvēlīga jebkādiem jauniem iesākumiem. Līdz pat šodienas vakaram jebkura tava darbība tiks noteikta konsultējoties un rēķinoties ar pārējiem ģimenes locekļiem, kā arī vadoties pēc taviem profesionālajiem uzdevumiem. Visi tavi plāni tiks balstīti uz vajadzībām un pienākumiem, kas šobrīd valda tavās nozīmīgākajās dzīves jomās.

 

 

vezis-mil-horVēzis

Visas šīs dienas garumā tev ir iespēja piedzīvot kādu negaidītu notikumu īsa izbraucieniem laikā, kā arī pēkšņas garastāvokļa svārstības, ko, visticamāk, izraisīs tava partnera mainīgais viedoklis vai kādi negaidīti notikumi. šis ir labākais laiks, lai realizētu kādu ilgtermiņa darījumu. Tajā pašā laikā, šodien šajā zvaigznājā dzimušie var attīstīt dažas unikālas idejas.

 

 

lauva-mil-horLauva

Ja esi dzimis jūlijā, zvaigznes iezīmē, ka tev nāksies uzņemties jaunus sarežģītus pienākumus. Ja tu esi orientēts uz karjeru, šīs dienas apstākļi var šķist labvēlīgi. Tomēr tiem, kuri šajā dienā vēlēsies izvairīties no smaga darba, tas sev noteikti ir jāļauj, tas ir teju tavs pienākums.

 

 

jaunava-mil-horJaunava
Šodienas notikumi spītīgi atteiksies paklausīt Jaunava loģiku, ietverot grūti uztveramas un neparedzamas, nestabilas detaļas. Jaunavas, kas dzimušas septembra vidū var kļūt pārāk nervozas, aizkaitināmas un nekonsekventas. Zvaigznes iesaka visiem šajā horoskopa zīmē dzimušajiem, palēnināt savu rīcības tempu un atrast laiku tik ļoti nepieciešamajai atpūtai.

 

 

svari-mil-horSvari

Zvaigznes iezīmē, ka 1. jūnijs tev solās būt visai aizņemta un saspringta diena. Tev šodien nevajadzētu ieplānot kaut ko patiešām svarīgu, izņemot to, kas ir noteikti izdarāms, pienākumus, kas nav atceļami. Esi piesardzīgs un ieklausies sevī, rūpējies par ķermeņa veselību un, ja ir kāda nepieciešamība, pirms medikamentu lietošanas, izmēģini kādu savai problēmai piemērotu alternatīvās medicīnas ārstēšanas veidu.

 

 

skorpions-mil-horSkorpions

Lielākā daļa Skorpiona dienas laika tiks vērsta uz uzdevumiem, problēmām un informāciju, ko tu uzskatīsi par ļoti svarīgu un tavu dzīvi mainošu. Pat ja tās salīdzinoši būs tikai detaļas un dažas maznozīmīgas nianses, tās neatrisinot, tu nespēsi virzīties tālāk. Ja vien ir iespējams, zvaigznes tev šodien iesaka izvairīties no nozīmīgu dokumentu iesniegšanas vai valsts iestāžu apmeklēšanas ar mērķi saņemt vai rediģēt dažus svarīgus dokumentus.

 

strelnieks-mil-horStrēlnieks

Šīs dienas laikā tevi var pārsteigt darba devējs. Ja esi dzimis decembra vidū, tad ir ļoti iespējams, ka tu neesi gatavojies pieņemt kādu notikumu pavērsienu labvēlīgi; gluži pretēji, tevi kaitina, cik neprognozējama ir šī situācija.

 

 


mezazis-mil-hor
Mežāzis

Nejauši dzīves sīkumi, kas dažkārt atgadās mūsu ceļā, nereti tomēr piespēlē radošas un interesantas situācijas, ļauj sapņiem piepildīties. Šodien tu apjautīsi, ka nelieli sīkumi veido visu plašo kopainu. Kontaktos ar taviem ārzemju partneriem, profesionālo plānu īstenošanā, juridisko jautājumu risināšanā, saziņā ar nozīmīgiem partneriem vai patroniem var mainīties daži praktiski aspekti.

 

 

udensvirs-mil-horŪdensvīrs

Kritiska situācija var izveidoties vai sākt pakāpeniski attīstīties Ūdensvīra mājsaimniecības dzīvē. Ir pilnīgi iespējams, ka tev nāksies pielikt daudz vairāk pūļu nekā agrāk, lai nodrošinātu materiālu stabilitāti savai ģimenes dzīvei.

 

zivis-mil-horZivis

Pat, ja pēc savas būtības, dabiski esi maiga, elastīga un mierīga personība, tev šodien var nākties atskārst un pamanīt sevī tādas īpašības kā stūrgalvība, rupjība, agresivitāte, neiecietība un nevēlēšanās ieklausīties cilvēkos, viņu domās un uzskatos. Sākot ar pašu rītu šo masīvo īpašību kopumu, radušos situāciju var apgrūtināt arī raudulība, neuzticamība, neparedzamība un mēģinājumi, centieni būt par to, kas tu nebūt neesi.

 

 

BrīvBrīdis.lv vēl jums lielisku dienu!

Iepriekšējais rakstsSirdi plosoši notikumi risinājušies balto stārķu tiešraides ligzdā – VIDEO
Nākamais rakstsDiemžēl jūnijs sācies ar pagalam traģiskām vēstīm