Ja kādreiz esat nesaprašanā, vai tiešām pie kravas auto stūres nupat redzējāt pasaules un olimpiskos medaļniekus skeletonā brāļus Tomasu un Martinu Dukurus, visticamāk, acis jūs nav mānījušas. Pēc karjeras beigām ievērojami mainījusies siguldiešu brāļu Dukuru dzīve

Brāļi, kuri viens pēc otra 2022. gada vasarā un 2023. gada ievadā paziņoja par karjeras beigām, jau pirms tam nodibinājuši veiksmīgu transporta pakalpojumu uzņēmumu “MarTo Logistics”, kuram pieder jau 33 kravas auto. Vīri, kuri kā uzņēmēji darbojas piekto gadu, pērn apgrozījuši trīs miljonus eiro un nopelnījuši 60 tūkstošus, vēsta izdevums “Privātā dzīve”.

Abiem brāļiem ir visas nepieciešamās kategorijas, lai varētu pat strādāt kā šoferi, tomēr to viņi nedara, jo darba gana daudz arī bez braukšanas. Izņēmums ir kādas automašīnas nogādāšana uz tehnisko apskati vai atdzīšana pēc iegādes. Tomass ikdienā darbojas ar uzņēmuma dokumentāciju, bet Martins ārpus skeletona sezonas, kad strādā kā Lielbritānijas izlases treneris, palīdz servisa lietās. Uzņēmumā strādā teju 40 darbinieki.

Brāļi “Privātajai dzīvei” stāsta, ka uzņēmējdarbībā palīdz arī sporta karjeras laikā iegūtie kontakti, svešvalodu zināšanas un pat fiziskā forma. Abi vienbalsīgi atzīst, ka sporta karjera ir aiz muguras un kamanās profesionāli neviens vairs nav gatavs kāpt, lai gan Martina darba specifika tomēr prasa veikt braucienus pa trasēm, lai atrastu labāko regulējumus britu sportistiem.

Seko mums arī soctīklos: FacebookInstagram,  X , Threads

 

View this post on Instagram

 

A post shared by martologistics (@martologistics)

Iepriekšējais rakstsTavs horoskops veiksmīgai dienai – 25. jūnijs
Nākamais rakstsNedēļas turpinājumā laiks jūtami mainīsies – prognozes 7 dienām