Karaliskie eksperti apgalvoja, ka Velsas princese Ketrīna Midltone šī gada tenisa turnīrā Vimbldonā dotu lielu ietekmi un iedvesmu, ja viņa to apmeklētu. Izskanējušas jaunas ziņas par sasirgušo Keitu Midltoni

Princese Keita, kura kopš 2016. gada ir “All England Lawn Tennis and Croquet Club” patronese, šogad nav apmeklējusi nevienu karalisko pasākumu, izņemot jūnijā notikušo “Trooping the Color”, jo viņa tiek ārstēta no vēža.

Saskaņā ar ziņojumiem topošā karaliene gatavojās tenisa turnīram, lai varētu uzstāties šajā tik īpašajā vietā, jo viņa ir bijusi regulāra turnīra apmeklētāja gadu gaitā, tomēr viņas apmeklējums joprojām nav apstiprināts.

“All England” kluba priekšsēdētāja Debija Dževansa nesen laikrakstam “Telegraph” teica: “Mēs ceram, ka Velsas princese varēs pasniegt trofejas kā kluba patronese, taču viņas veselība un atveseļošanās ir prioritāte. Mēs esam teikuši tikai to, ka mēs strādāsim ar viņu un nodrošināsim viņai pēc iespējas lielāku elastību.

Karaliskais komentētājs Čārlzs Rejs apgalvoja, ka pasākuma organizatoriem ir īpašs iemesls, kāpēc viņi vēlas, ka karaliskās personas to apmeklētu.

Rejs sacīja izdevumam “Sun”: “Es domāju, ka Vimbldonas ļaudis labprāt redzētu Ketrīnu atgriežamoes, jo tas palielinās skatītāju skaitu un cilvēku skaitu. Problēma ir tā, ka tad, kad mēs pirmo reizi uzzinājām par viņas vēzi, cilvēki noteica datumus par to, kad viņai būtu jāatgriežas. Tika spekulēts, ka viņai bija jāatgriežas aprīļa beigās, vai viņa atgriezīsies uz “Trooping” vai uz jebko citu. Mēs vienkārši nezinām, kad viņa atgriezīsies.”

Velsas princesei šī gada sākumā tika diagnosticēts vēzis, un kopš tā laika viņai tiek veikta profilaktiska ķīmijterapija.

Savā jaunākajā ziņojumā Keita stāstīja par viņas ārstēšanas gaitu un teica, ka tā turpināsies vēl dažus mēnešus. Viņa sacīja: “Es gūstu labus panākumus, taču, kā zinās ikviens, kurš iziet ķīmijterapiju, ir labas dienas un sliktas dienas.”

Keita savā vēstījumā arī atklāja, ka viņa, iespējams, apmeklēs vairāk pasākumu vasaras laikā, vienlaikus drosmīgi atzīstot, ka “vēl nav ārā no meža”.

Izskanējušas jaunas ziņas par sasirgušo Keitu Midltoni

Seko mums arī soctīklos: FacebookInstagram,  X , Threads

Iepriekšējais rakstsLai mati vasarā nezaudē mirdzumu! Iesaka kosmētikas speciāliste
Nākamais rakstsVai ticēsi, ka viņām ir pāri par 50? Kāds ir noslēpums?