Centieties saglabāt mieru – tā izkļūsiet no jebkuras situācijas. Lieks stress šodien nav vajadzīgs nevienam. Neizšķiediet naudu sīkumos – tā jums vēl lieti noderēs! Tavs horoskops veiksmīgai dienai – 14. augusts

 

 

Auns

Jums nepieciešami svaigi iespaidi – jaunu cilvēku satikšana un vietu apskate būtu tieši laikā. Noņemiet savu “nepieejamā” masku – komunikācija ar citiem dos daudz jauku emociju. Saasināsies intuīcija, spēja paredzēt notiekošo.

 

 

 

Vērsis

Pārskatīsiet savas dzīves vērtības, salīdzināsiet praktisko ar garīgo. Koncentrējieties uz sevi. Naktī iespējams kāds zīmīgs sapnis.

 

 

Dvīņi

Jūsu garastāvoklis un uzvedība būs neprognozējami. Uzmanīgi ar emocijām, īpaši darba sfērā. Esiet savaldīgi un stāviet pāri skaudībai un ļaunprātībai.

 

 

Vēzis

Iespējamas nelielas izmaiņas attiecībās ar darbu un ģimeni. Būs ļoti grūti citiem piedot kļūdas, kur nu vēl nodevību. Neizgāziet dusmas pār nevainīgu cilvēku, tas iedragās jūsu reputāciju un situāciju nemaz neuzlabos.

 

 

Lauva

Teicama diena atpūtai, relaksācijai, masāžām un dažādām procedūrām. Jāuzmanās no savainojumu gūšanas, apdegumiem. Dzeriet svaigi spiestu sulu!

 

 

Jaunava

Uz laiku uzlabosies jūsu finansiālais stāvoklis. Parūpējieties par lielisku nedēļas nogali, lai ir ko atcerēties. Ja dosieties ceļojumā, piesargieties no traumu un apdegumu gūšanas.

 

 

Svari

Diena, kad vēlēsieties aizbēgt no pasaules kņadas un burzmas. Veiksmīga diena individuālai jaunradei. Ja sanāk strīds ar kolēģi vai tuvu cilvēku, esiet mierīgs. Izrunājieties!

 

 

Skorpions

Ja pareizi izplānosiet šo dienu, vakarā jutīsiet mieru un gandarījumu. Ja pavadīsiet laiku ārpus mājas, atklāsies jaunas perspektīvas.

 

 

 

Strēlnieks

Noslēgsies zināms posms jūsu dzīvē. Esošajām problēmām centieties rasts draudzīgus risinājumus. Šīs dienas notikumi nostiprinās jūsu viedokli un pārliecību. Esiet uzmanīgi ar vārdiem!

 

 

 

Mežāzis

Esiet uzmanīgi ar saviem tēriņiem, atliciniet ko nebaltai dienai. Sarunās ar kolēģiem vai ģimeni necentieties uzspiest savu, taču neļaujiet sevi pārliecināt par ko pretēju jūsu uzskatiem. Ieplānojiet brīnišķīgu nedēļas nogali, tas nāks par labu, atpūtinās miesu un garu.

 

 

Ūdensvīrs

Labvēlīga diena ceļojumiem. Ūdensvīra zīmē dzimušas dāmas pamatoti var gaidīt kādu dāvanu no mīļotā cilvēka. Viss, kas šodien notiks, nesīs pozitīvu ietekmi uz darba lietām un veselību.

 

 

Zivis

Jutīsiet entuziasmu un enerģiju. Dāmas būs ļoti kaislīgas – zivtiņas var izraisīt arī skandālus, bet varbūt vienkārši stiprinās mīlas saites. Kontrolējiet emocijas, lai kaislība nepāraug agresijā. Laiks atpūtai un vaļaspriekiem!

 

 

Lai tev izdevusies un jauku mirkļu piepildīta  šī diena!

Seko mums arī soctīklos: FacebookInstagram,  X , Threads

Iepriekšējais rakstsPuiši atviegloti nopūšas – šovam “KARSTI. Krēta” tomēr pievienojas vēl viena daiļava
Nākamais rakstsTavs horoskops lieliskai nedēļai: 19.-25. augusts