Latvijas leģendārā un izcilā aktiera Andra Bērziņa īpašā koncertizrāde “ANDRA BĒRZIŅA BENEFICE” , kas veltīta viņa spožajai aktiera un režisora karjerai, notiks 21. septembrī VEF Kultūras pilī.  Šajā svinīgajā vakarā būs iespēja izbaudīt daudzveidīgus un aizraujošus priekšnesumus, kas atklās Andra Bērziņa talanta plašumu – no dziļi emocionāliem monologiem līdz humoristiskām un sirsnīgām dziesmām, padarot šo vakaru par īstu māksliniecisku piedzīvojumu. Parādījušās jaunas ziņas par tautā mīlēto aktieri Andri Bērziņu

Andris Bērziņš ir leģenda, kas aizkustinājusi daudzu sirdis. Šis ir unikāls notikums, kurā viņš dalīsies savā dzīves stāstā, atmiņās un skatījumā uz mākslu.

Koncertizrādē “ANDRA BĒRZIŅA BENEFICE” piedalīsies arī aktiera dziedošie draugi – Aija Dzērve, Gundars Grasbergs, Edgars Pujāts un citi, kopīgi kavējoties atmiņās par viņa radošo ceļu. Šajā īpašajā vakarā izbaudīsim neaizmirstamus priekšnesumus, kas cildina mākslinieka daudzpusīgo talantu un ieguldījumu Latvijas teātra un kino mākslā.

Koncertā tiks atskaņotas emocionāli piepildītas Andra Bērziņa populāru teātra lomu, izrāžu un filmu dziesmas, kas tapušas pateicoties izciliem komponistiem – Raimondam Paulam, Zigmāram Liepiņam, Jānim Lūsēnam, Uldim Marhilēvičam un Uldim Stabulniekam.

Instrumentālais ansamblis “AR maestro” Anatolija Livčas vadībā uzburs lielisku muzikālo atmosfēru.

Koncerts notiks šā gada 21.septembrī plkst. 19.00 VEF kultūras pilī.

Biļetes uz pasākumu pieejamas www.bilesuparadize.lv un visās Biļešu paradīze tirdzniecības vietās. 

Seko mums arī soctīklos: FacebookInstagram,  X , Threads

Iepriekšējais raksts‘The Tunes’ izdod dziesmu ‘Self Control’ un skaidro tās spēcīgo vēstījumu
Nākamais rakstsTavs horoskops veiksmīgai dienai – 4. septembris