Dziesma “HOLIVUDA” ir par jauniem cilvēkiem, kas skrien pēc saviem sapņiem un tiecās uz Holivudu. Tā ir metafora ko katrs pielīdzina savam kvēlākajam sapnim. Par to sapņo visi, taču tikai tie, kuri nepadodās grūtībām spēj sasniegt Holivudu. Grupas “holiWuda” un dziesma “HOLIVUDA”

Dziesmu rakstīja Roberts Rūja, Kate Vīgante. Grupas “holiWuda” producents Krišjānis Rubenis. Dziesmas producents Marks Matisons jeb “MarkMate”. 

Lielākā auditorijas daļa tiek sasniegta platformā TikTok un dziesmas “teaseri” kopumā mērāmi tūkstošos skatījumu. 

Alternatīvā miksēto žanru mūzikas grupa “holiWuda” tika dibināta 2024. gada vasarā. Grupas galvenais mērķis ir iedvesmot cilvēkus ticēt saviem sapņiem un nepadoties nelabvēļu spiedienam. Grupas sastāvs ir divi vokālisti Roberts Rūja un Kate Vīgante un mūzikas producents/beat-makers Krišjānis Rubenis.

Šī ir grupas trešā dziesma. Pirmā debijas dziesma “Dzīvi skaistāko” aptvēra Latvijas tiktok auditoriju vecumā no 18-25 un vispopulārākā, dzirdētā frāze tiktok bija “bla bla bla”, “tra la la”. Kopumā dziesmas video teaseri tiktokā sasniedza vairāk par 300’000 skatījumiem. Taču pati dziesma nebija tik ļoti muzikālā, bet vairāk stāstnieciska. Kad HOUSE mūzikas žanra producents Marks Matisons jeb MarkMate uzrunāja par dziesmas producēšanu, bija skaidrs, ka jāizveido kas tāds, kas uzrunās arī radio klausītājus un tā radās dziesma “Holivuda”. 

Grupas “holiWuda” un dziesma “HOLIVUDA”

Seko mums arī soctīklos: FacebookInstagram,  X 

Iepriekšējais rakstsTavs horoskops veiksmīgai dienai – 17. oktobris
Nākamais rakstsRecepte: olimpiete Līna Mūze-Sirmā gatavo zupu no Latvijas lielākās ogas