Noskaidro kādas kaislību vēsmas TEVI sagaida šajā nedēļas nogalē!

 

Auns

milas-laika-prognoze-saule-aiz-makona

Šajā nedēļas nogalē tev būs grūti pieņemt pareizos lēmumus, tādēļ ļoti ieteicams rūpīgi apsvērt visus plusus un mīnusus, lai saprastu, kā vislabāk rīkoties. Problēma ir tajā, ka tu vienmēr centies rīkoties savu kaislību un impulsu vadīta. Šī nedēļas nogala ir īpaši piemērota, lai tu veltītu laiku sev, savu domu sakārtošana, piemēram, dotos garākā pastaigā vai vienatnē uzspēlētu, piemēram, golfu. Kad domas būs sakārtotas, ar jaunām emocijām varēsi pievērsties arī mīļotajam.

 

Vērsis

milas-laika-prognoze-sniegs

Šķiet, ka šajā nedēļas nogalē mīlestības jomā neveiksies visai spoži. Pat tad, ja it kā viss ir kārtībā, kaut kas tomēr traucēs justies līdz galam labi. Iespējams, pienācis laiks pārmaiņām. Tā kā bieži gadās, ka tu kaut ko pārspīlē, atceries – viens no mīlestības pamatakmeņiem ir kompromiss… tāpēc piestrādā pie tā, lai arī tu spētu iet uz to, nevies vienmēr vēlēties savu, uzspiest to otram un apvainoties, ja tas tā nenotiek.

 

Dvīņi

milas-laika-prognoze-saule-aiz-makona

Šajā nedēļas nogalē īpaši nozīmīgi veltīt laiku romantikai, ja nevēlies, lai turpmāk rastos nevajadzīgi strīdi vai pārpratumi. Iespējams, šobrīd mīlas frontē tu izdzīvo pamatīgu apjukumu, bet beidzot ir pienācis laiks visu “salikt pa plauktiņiem”. Nedzīvo nevajadzīgas, iespējams, pat sāpīgas pagātnes ēnā – šodien ir jauna diena, viss virzās uz priekšu nevis atpakaļ. Ja šobrīd tev nav attiecību, neiespringsti – šonedēļ pasēdi mājās, izmēģini kādu labu jogas vingrinājumu, noskaties kādu sev tīkamu filmu vai nodarbojies ar savu hobiju. 

 

Vēzis

milas-laika-prognoze-lietus

Sakārto savu dzīvi! Dažreiz vienkārši ir nepieciešams pārtraukt plānošanu, runāšanu un idealizēšanu. Tev tas nozīmē – šajā nedēļas nogalē atslābsti! Ja tev ir attiecības – izbaudi tās, nevis ierobežo ar savām domām. Ja nav – pavadi laiku ar ģimeni, draugiem, nevis skrien uz visām iespējamajām vietām tikai ar vienu domu – atrast sev īsto. Nepārtraukta vilšanās, neveiksmīgi meklējumi un citas līdzīgas lietas noteikti nevairo tavu pašapziņu. Un vēl – tev par savu mīlas dzīvi nevienam nekas nav jāpaskaidro, tāpēc vienkārši atslābsti! Atslābsti! 

 

Lauva

milas-laika-prognoze-sniegs

Iesilsti! Tavās attiecībās ir nevajadzīgs vēsums, ko tev ir jācenšas izkliedēt. Domā, ko tu varētu darīt lietas labā. Nedēļas nogalē atstāj visas likstas un problēmas aiz muguras – neienes tās attiecībās. Mazini savu valdonīgumu un centies būt kā mazs, mīļš, pūkains lauvēns, nevis dusmīga lauvene. Un nē – kliegšana nav risinājums, tas ir tikai attiecību sarežģītājs. Nopietni – nomierinies, rīkojies apdomīgi nevis emociju iespaidā.

 

Jaunava

milas-laika-prognoze-saule-aiz-makona

Šajās dienās tavā mīlas dzīvē ir daudz neskaidrību. Tevī mīt ilgas pēc pārmaiņām, bet tu neesi īsti pārliecināta, kas tieši darīs tevi laimīgāku, līdz ar to tu baidies no riska, no sekām ko tu varētu izraisīt, izdarot nepareizo izvēli. Tu esi apburtajā lokā – tu vēlies pārmaiņas, bet baidies no tā, tādēļ paliec turpat, kur esi, ieslīgstot stagnācijā un rutīnā. Sāc pamazām, neizdarot uzreiz pārlieku kardinālas izmaiņas.

 

Svari

milas-laika-prognoze-saule

Šajā nedēļas nogalē var nākties pieņemt dažādus lēmumus, taču – apdomīgi, tie var krietni un neatgriezeniski ieteikmēt tavu nākotni. Beidzot tu jutīsies labāk, gūsi pārliecību pār sevi un ļausies aiziet no lietām, ko patiesībā nevari kontrolēt. Apzinies, ka laime ir apzināta ikdienas lēmumu pieņemšana un īstenošana, tāpēc izmēģini to šajā nedēļas nogalē un jutīsies laimīga par savu izvēli, par to, ko esi paveikusi un, kas ir tavā dzīvē. Paraugie uz to visu un novērtē! Neļauj sevi ietekmēt sīkumiem!

 

Skorpions

milas-laika-prognoze-saule-aiz-makona

Daudz kas mainās, tādēļ tavai saulītei priekšā sāk savilkties daži mākoņi. Lai gan esi lepna par to, ko esi paveikusi, tomēr zini – daudz ko var izdarīt vēl labāk, turklāt saņemot no tā vēl vairāk pašapmierinātības. Sāc apzināties, ka pagātne paliek pagātnē un tai nav jākontrolē tava nākotne. Baudi mirkli, kurā tu dzīvo, nevis skumsti par pagātni vai lietām, ko reiz izdarīji. Padarīt tās par nebijušām nav iespējams tātad – kāpēc lieki tērēt savu enerģiju? Turklāt – tieši pagātnes notikumi tevi noveduši tieši tur, kur tu esi tagad… Nebijis tādas pagātnes, tev tagad nebūtu blakus tava otra pusīte. Taču, ja tev tādas šobrīd nav – nesatraucies un nekoncentrējies tikai uz to! Ļaujies! 

 

Strēlnieks

milas-laika-prognoze-saule

Reizēm ir jauki pabūt vienatnē, vai ne? Pat ja šobrīd tev ir attiecības, izbaudi mirkļus, ko vari veltīt tikai sev, nepiespied sev romantiku, tai ir jāļaujas, nevis jāpakļaujas. Pavadi šo nedēļas nogali darot to, ko tu vēlies darīt, nevis to, kas ir jādara vai, ko vēlas darīt kāds cits. Dari to, kas iepriecina tieši tevi, nevis izej uz kompromisu – lai tikai labi būtu kādam citam. Padomā par sevi! Noteikti ir pienācis laiks padomāt arī par sevi. Tas, ka tu jutīsies labi automātiski izraisīs smaidu arī tava partnera acīs!

 

Mežāzis

milas-laika-prognoze-lietus

Šķiet, ka šajā nedēļas nogalē pār tevi valdīs tikai divi burti: NĒ! Nē, tev nebūs īsti vēles baudīt laiku dabā, nē, tev nebūs īsti bēlmes pavadīt laiku pie saviem iekrātajiem darbiem, nē, tev nebūs īsti vēlmes baudīt mirkļus ar savu partneri, nē, tev nebūs īsti vēlmes doties iepirkties, makšķerēt, ciemos vai vienkārši doties pastaigā. Tam par iemeslu būs tas, ka nedēļā pārāk daudz par ko nācies domāt, līdz ar to tev nebūs miera. Atvilkt elpu varēsi svētdienas vakarā, kad sapratīsi, ka tev apnīk tas, ko tu dari. Varbūt jau laikus padomā par to, ko no tā izlaist, tā vietā darot kaut ko savai labsajūtai?

 

Ūdensvīrs

milas-laika-prognoze-saule

Lielisks laiks tev, jo saņemsi atbildes uz saviem jautājumiem, kā arī jutīsi, ka esi noderīga apkārtējiem. Lieki piebilst, ka sirdi sildīs arī tas, ja kāds palūgs tavu padomu vai palīdzību, un tu tiešām varēsi izlīdzēt. Iespējams, sajutīsi, ka mīlas dzīve ir apstājusies, ka nekas nemainās, neattīstās. No vienas puses tas nemaz nav slikti, jo tas, kas ir šobrīd, tas ir labi, bet no otras – rutīna nav patīkama, vai ne? Ieguldi attiecības laiku – attiecībā no to statusa un jūsu kopīgajām interesēm. Dari ne vien to, kas patīk tev, bet arī otram. 

 

Zivis

milas-laika-prognoze-sniegs

Šajā nedēļas nogalē tavu prātu nodarbinās dažādas analītiskas domas. Šajā laikā apkārtējie pamanīs to, ko patiesībā vēlies, par ko sapņo. Apdomā labi, cik daudz vēlies atklāt. Lielisks atbalsts vienmēr ir ģimene/partneris. Ja kaut kas tevi īsti neapmierina vai nomāc, zini – partneris palīdzēs, ja ne fiziski, tad vismaz atbalstīs, saprotoši pamājot ar galvu. Apzinies, ka arī tu esi personība, šajā nedēļas nogalē izbaudi to. Tu nosaki savas dzīves toni, taču ielāgo – neuzdod šo toni pārlieku sarežģītu un ritmu pārāk strauju – vēlāk nespēsi turpināt… 

Iepriekšējais rakstsAttiecības ar ārzemnieku ir medus maize? Mīti un realitāte
Nākamais rakstsKā laimēt loterijā? Noderīgi padomi!