Aizvadītajā diennaktī valstī reģistrēti 84 ceļu satiksmes negadījumi, tajos cietušas 13 personas un trīs gājušas bojā, vēsta Valsts policija. Jāpiezīmē, ka trīs cilvēki satiksmes negadījumos dzīvību zaudēja arī piektdien, līdz ar to šis ir traģiskākais periods uz ceļiem ļoti ilgā laika periodā.

Kopumā ceļu satiksmes jomā sestdien pieņemti 437 administratīvo pārkāpumu lēmumi, tajā skaitā 163 par ātruma pārsniegšanu. Savukārt par transportlīdzekļa vadīšanu alkohola reibumā uzsākti 22 kriminālprocesi un deviņi administratīvo pārkāpumu procesi. 31 pieķerts dzērājšoferis diennakts laikā nav ierasta statistika.

CSNg ar bojā gājušajiem

30/09/2023 plkst.15.37 Smiltene, Atmodas iela, kāds pusaudzis, vadot mopēdu “Peugeot Ludix”, apgāzās un izraisīja sadursmi ar kāda vīrieša vadīto a/m “VW Sharan”. Negadījumā cieta minētais mopēda vadītājs, kurš no gūtajām traumām diemžēl mira.

30/09/2023 plkst.17.38 Rēzeknes novads, Viļānu pagasts, Trūpi, kāds pusaudzis, vadot a/m “Audi 80”, netika galā ar a/m vadāmību, nobrauca no ceļa braucamās daļas un automašīna apgāzās. CSNg rezultātā bojā gāja automašīnas pasažieris – nepilngadīgs jaunietis.

30/09/2023 plkst.20:09 Mārupes novads, Mārupes pagasts, kāds vīrietis, vadot universālo pašgājējmašīnu-kompaktiekrāvēju “Locust L752”,  nenoskaidrotos apstākļos iebrauca dīķī un gāja bojā noslīkstot.

Tāpat glābēji no Gaujas izcēluši mirušo. Jau ziņots, ka trīs cilvēki satiksmes negadījumos bojā gāja arī piektdien.

 

                                         

Iepriekšējais rakstsTavs horoskops veiksmīgai dienai – 1. oktobris
Nākamais rakstsZināms, kāds laiks mūs varētu sagaidīt OKTOBRĪ