Šodien, 9. novembrī, pie klausītājiem visā pasaulē nonāk dziesma ”One Night”, kuras izpildītāji ir pašmāju mūziķis, DJ un TV personība Markus Riva un Polijā atzītais DJ, producents MYSZKOVSKI (Leons Miškovskijs). Dziesma izdota Warner Music Poland paspārnē, kuras pārstāvēto mākslinieku lokā ir tādi mākslinieki kā Blanka, Max Barskih un daudzi citi.

“One Night” ir pieteikums šobrīd pasaulē populārajā deju mūzikas žanrā un tajā apvienotas aktuālās Varšavas un Rīgas deju klubu noskaņas –  abi mākslinieki tajos ir bieži viesi un ar DJ setiem rūpējas par to, lai naktsdzīve abu valstu galvaspilsētās turpinātos līdz pat rītam.

MYSZKOVSKI, kurš nāk no ģimenes ar senām mūzikas tradīcijām, atpazīstamību Polijā guvis kā modelis, līdz sācis attīstīt arī savu muzikālo talantu – vispirms kā DJ Varšavas prestižākajos nakts klubos, nu jau arī kā producents un solists, kurš nereti savos projektos pieaicina dažādas starptautiskas mūzikas zvaigznes.

“Ir liels prieks sadarboties ar tik daudzpusīgu un talantīgu mākslinieku, kāds ir Markus Riva – apvienojot mūsu abu pieredzes, ir radusies dziesma ar atkarību raisošu piedziedājumu, kas acumirklī rada deju kluba un ballītes noskaņu”, stāsta MYSZKOVSKI.

“Es vienmēr esmu uzsvēris, ka mūzika spēj apvienot gan cilvēkus, gan kultūras”, piebilst Markus Riva, “tāpēc ar prieku piekritu MYSZKOVSKI aicinājumam piedalīties šajā projektā un esmu gandarīts, ka mums kopā ir izdevusies aktuāla un lipīga deju mūzikas dziesma”.

Markum Rivam, kurš Latvijā atpazīstams arī ar savu muzikālo darbību ārpus valsts robežām, Polijā šī ir debija, un mūziķis neslēpj, ka ar prieku savu mūziku popularizētu arī šajā valstī. Patlaban mūziķis gatavo savu pirmo albumu Ukraiņu valodā, turpina strādāt pie materiāla latviski un, kā pats saka – muzikālie apvāršņi nekad nevar būt par plašu.

Iepriekšējais rakstsPrincis Viljams atklāj Lielbritānijas monarhijas nākotni
Nākamais rakstsAizdomās par sevišķi smaga nozieguma izdarīšanu Valsts policija meklē 1984. gadā dzimušo Sergeju Vikaini